alpepe 11.06.06, 19:33 nie chciałabym być tyłkiem tego ośmiolatka w momencie oddania rodzicom. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Ośmiolatek zaginął na Jurze IP: 195.189.52.* 11.06.06, 20:16 no njawieksza glupota rodzicow byloby karcenie tego chlopca!!!to ich wina że dziecko sie zgubilo.Jezeli juz trzeba kogos ukarac to tylko rodzicow za brak nalezytej opieki i uwagi nad dzieckiem...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Ośmiolatek zaginął na Jurze IP: *.czestochowa.agora.pl 11.06.06, 20:59 Wielkie lanie na tyłek to należy się raczej bezmyślnym rodzicom tego dzieciaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Ośmiolatek zaginął na Jurze IP: 83.238.239.* 11.06.06, 22:39 A rodzice to trzeźwi byli, czy "troszkę" wypili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bella Re: Ośmiolatek zaginął na Jurze IP: *.pl / *.net-komp.pl 11.06.06, 23:39 dziecko to tylko dziecko, za ktore trzeba myslec, mamy kilka dziesiatek lat wiecej, jakies doswiadczenie zyciowe zdobyte, to my, dorosli musimy umiec przewidziec czy nasz skarb jest bezpieczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szeli Re: Ośmiolatek zaginął na Jurze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 01:32 Nie chcę się rozpisywać, więc zadam pytanie: Co w tym dziwnego? 8 lat to już sporo przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Firek Re: Ośmiolatek zaginął na Jurze IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 05:56 Uwa , ale nowosc,ten chlopiec wykazal sie spoleczna swiadomoscia i szedl wziasc udzial w paradzie rownosci aby wywalczyc przywileje dla pedofili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anula Re: Ośmiolatek zaginął na Jurze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 12:17 akurat to smeiszne nie jest!!! ale powiem tyle że głupota rodziców przekracza już wszelkie granice!!!!! wiadomo ze jak sie gdzies jedzie z swoim dzieciaczkiem to trzeba go miec cały czas na oku!!!!! ja raz szukałam mojego szkraba kochanego przez trz godziny bawił sie w pokoju ja poszłam odebrac telefon przychodze a tu go nie ma szukałam go przez 3 godziny a co sie okazało mój szkrabek potrzaskał wazon i sie wystraszył no i dziecięca mysl schowac sie i sie przez te trzy godziny w szafie zakryty płaczem w koncu kiedy usłyszał że płacze wyszedł z tej szafy przytulił mnei i powiedział "mamuś nie plac bo ja bede plakał" :) w ogóle to mój maluszek ma 3 latka i jak jedziemy nic innego mnie nie interesuje tylko ON!!! A NIEODPOWIEDZIALNYM RODZICOM ŻYCZE ŻEBY ZNALEŹLI SWOJĄ POCIECHE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hetmanwiechu Tony Halik z niego 12.06.06, 16:24 moze to nastepny przyklad geniuszu??? Ale jak to w Janku Muzykance bylo spiora malego az mu sie odechce wedrowek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody Re: Tony Halik z niego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 16:38 Byłem nawet młodszy od niego gdy tak robiłem :P I to dwa razy dałem dyla z domu... dobrze że nie pamiętam co się działo po znalezieniu mnie... ale rodzice mi opowiadali jak dostawałem po takich akcjach ;D Odpowiedz Link Zgłoś