Dodaj do ulubionych

Ośmiolatek zaginął na Jurze

11.06.06, 19:33
nie chciałabym być tyłkiem tego ośmiolatka w momencie oddania rodzicom.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Ośmiolatek zaginął na Jurze IP: 195.189.52.* 11.06.06, 20:16
      no njawieksza glupota rodzicow byloby karcenie tego chlopca!!!to ich wina że
      dziecko sie zgubilo.Jezeli juz trzeba kogos ukarac to tylko rodzicow za brak
      nalezytej opieki i uwagi nad dzieckiem......
    • Gość: jacek Re: Ośmiolatek zaginął na Jurze IP: *.czestochowa.agora.pl 11.06.06, 20:59
      Wielkie lanie na tyłek to należy się raczej bezmyślnym rodzicom tego dzieciaka.
      • Gość: M Re: Ośmiolatek zaginął na Jurze IP: 83.238.239.* 11.06.06, 22:39
        A rodzice to trzeźwi byli, czy "troszkę" wypili?
        • Gość: bella Re: Ośmiolatek zaginął na Jurze IP: *.pl / *.net-komp.pl 11.06.06, 23:39

dziecko to tylko dziecko, za ktore trzeba myslec,
          mamy kilka dziesiatek lat wiecej, jakies doswiadczenie zyciowe zdobyte,
          to my, dorosli musimy umiec przewidziec czy nasz skarb jest bezpieczny.

• Gość: Szeli Re: Ośmiolatek zaginął na Jurze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 01:32
      Nie chcę się rozpisywać, więc zadam pytanie: Co w tym dziwnego? 8 lat to już
      sporo przecież.
    • Gość: Firek Re: Ośmiolatek zaginął na Jurze IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 05:56
      Uwa , ale nowosc,ten chlopiec wykazal sie spoleczna swiadomoscia i szedl wziasc
      udzial w paradzie rownosci aby wywalczyc przywileje dla pedofili.
      • Gość: Anula Re: Ośmiolatek zaginął na Jurze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 12:17
        akurat to smeiszne nie jest!!! ale powiem tyle że głupota rodziców przekracza
        już wszelkie granice!!!!! wiadomo ze jak sie gdzies jedzie z swoim
        dzieciaczkiem to trzeba go miec cały czas na oku!!!!! ja raz szukałam mojego
        szkraba kochanego przez trz godziny bawił sie w pokoju ja poszłam odebrac
        telefon przychodze a tu go nie ma szukałam go przez 3 godziny a co sie okazało
        mój szkrabek potrzaskał wazon i sie wystraszył no i dziecięca mysl schowac sie
        i sie przez te trzy godziny w szafie zakryty płaczem w koncu kiedy usłyszał że
        płacze wyszedł z tej szafy przytulił mnei i powiedział "mamuś nie plac bo ja
        bede plakał" :) w ogóle to mój maluszek ma 3 latka i jak jedziemy nic innego
        mnie nie interesuje tylko ON!!!
        A NIEODPOWIEDZIALNYM RODZICOM ŻYCZE ŻEBY ZNALEŹLI SWOJĄ POCIECHE!!!
    • hetmanwiechu Tony Halik z niego 12.06.06, 16:24
      moze to nastepny przyklad geniuszu??? Ale jak to w Janku Muzykance bylo spiora
      malego az mu sie odechce wedrowek.
      • Gość: Młody Re: Tony Halik z niego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 16:38
        Byłem nawet młodszy od niego gdy tak robiłem :P
        I to dwa razy dałem dyla z domu... dobrze że nie pamiętam co się działo po
        znalezieniu mnie... ale rodzice mi opowiadali jak dostawałem po takich akcjach ;D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka