Dodaj do ulubionych

Kolczyk w jezyku...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.06, 14:13
Od pewnego czasu chodzi mi po glowie aby sobie przebic jezyk(wczesniej nie bylem za tym aby cos robic ze swoim cialem typu tatuaze itd)moja dziewczyna ma kolczyk w jezyku i strasznie mnie to kreci.Chcialbym przy okazji sie dowiedziec czy warto sobie przebic jezyk i jak sa postrzegani faceci z kolczykiem...
Obserwuj wątek
    • Gość: Wiktor Re: Kolczyk w jezyku... IP: *.34.pl / 80.51.236.* 17.06.06, 14:53
      Głópoty piszesz, w języku to duże grono osób juz kolczyk ma.
      Najlepiej to na penisie /innaczej ptaku, fujarze, małym, Fredzie itd./ go
      umieść, zobaczysz jaka frajda dla ciebie i twojej pani.
    • andrzej.sawa Re: Kolczyk w jezyku... 17.06.06, 15:03
      Odbiło Ci,ale po co robisz z tego temat.Daj spokój normalnym ludziom.
    • Gość: Bejbe Re: Kolczyk w jezyku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 15:24
      Najlepiej zapytaj dziewczyny, bo wydaje mi sie, że chcesz jej sie podobać. Mnie
      to nie przeszkadza ale jak dla nie nikt go moze nie miec, jest mi
      obojetne...jest wiele za i przeciw. Decyzje musisz podjac sam bo to Twoj jezyk a
      nie ludzi z forum
    • wegatka Re: Kolczyk w jezyku... 17.06.06, 15:25
      Gość portalu: xyz napisał(a):

> Chcialbym przy okazji sie dowiedziec czy
      > warto sobie przebic jezyk

Tak, tak, warto, zapewne staniesz się bardziej wartościowym człowiekiem po tym
      zabiegu, zwłaszcza jeśli będzie to kolczyk np. z platyny.
      • Gość: dziewczyna Re: Kolczyk w jezyku... IP: 83.167.249.* 17.06.06, 22:31
        Anie nie bardziej wartościowym, ani mniej. Ludzie opanujcie się! Czy kolczyk w
        języku ujmuje w jakiś sposób osobie ktora go posiada? Bzdura, gdybym miala
        postrzegac wszystkich po ich tatuazach, kolczykach itp to swiadczyloby to o mnie!
        • Gość: Lolek Re: Kolczyk w jezyku... IP: *.34.pl / 80.51.236.* 18.06.06, 00:03
          W jajach też można go mieć, zobaczysz jak cie to bedzie rajcować.
        • wegatka Re: Kolczyk w jezyku... 18.06.06, 00:25
          Rozśmieszyło mnie po prostu pytanie "czy warto sobie przebić język", bo niby co
          można od tego zyskać? Jeśli się komuś podoba, to niech przebija i tyle, a nie
          pyta się ludzi czy warto. No chyba, że liczy na nagły wzrost powodzenia u
          kobiet, to w takim razie rozumiem sens tego pytania ;-))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka