Dodaj do ulubionych

Pieniądze z PUP

21.06.06, 17:20
Czy ktoś z was wie jak to jest z wypłacaniem pieniędzy dla osób które we
własnym zakresie znalazły sobie pracę,ponoć jest to prawdą proszę o
informacje,i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Pieniądze z PUP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 17:44
      Tak jest jak piszesz, jeżeli byłaś zarejestrowana i samodzielnie znalazłaś
      pracę musisz co miesiąc (przez 3 miesiące) dostarczać im zaświadczenie z
      zakładu pracy że podjęłaś pracę. Wtedy przez 3 miesiące będziesz otrzymywać
      pieniążki ale najlepiej będzie jak dowiesz się sama wszystkiego w PUP
      • panan35 Re: Pieniądze z PUP 21.06.06, 17:59
        Aga :)Nie jestem kobietą ale dziękuje za informacje,może ktoś wie coś więcej na
        ten temat.
      • Gość: kobieta Re: Pieniądze z PUP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 19:03
        Nie wiesz może jak daleko to działa wstecz? Byłam 2 razy zarejestrowana i 2
        razy znalazłam pracę we własnym zakresie i nigdy nikt mnie nie poinformował w
        PUP o takiej możliwości.
    • Gość: woland co za leń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 20:57
      idź leniu do PUP-u i sie spytaj. pierwszy raz widze takich co to narzekaja ze
      nie maja pracy a nie chce im sie ruszyc 4 liter zeby zapytac u źródła. zaraz
      beda wypisywac że szukaja a nie mogą znaleźc. to cżestochowska specjalność,
      szukanie na odległość.
      • panan35 Do wolanda!!! 21.06.06, 23:49
        Jeśli chodziło ci o mnie a z pewnością to napewno 4 litery mam lżejsze od
        ciebie a jak nie potrafisz rozumnie czytac postów to idż się wyedukować może to
        coś ci da a tak w ogóle to mało w życiu widziałeś hmmm pewnie ty jesteś jednym
        z tych pierdzących w stołek.
    • Gość: TTT Re: Pieniądze z PUP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 21:39
      nie milo by ci bylo dostac odpowiedz od kogos zyczliwego? moze Czestochowiaki sa leniwi ale ktos prosi o pomoc a ty go zaraz obrazasz, usmiechnij sie pomoz komus bezinteresownie a na pewno humor ci sie poprawi :) jak nie chciales odpowiedziec to po co tu zagladales? chyba sam chciales zaczerpnac info zeby nie isc do Pupu, wiecej luzu na przyszlosc
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka