Gość: Ase IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 08:12 Gdzie w cz-wie można kupić jakiś fajny pokrowiec na kierownicę??? Odpada dziadostwo z marketów ... Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: on Re: Pokrowiec IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.06, 11:21 Fajny tzn? Coś fajnego dla mnie niekoniecznie musi być i fajne dla Ciebie. Nie uważam, że w marketach są same dziadostwa. Normalne, ze pokrowiec w śmiesznej cenie jest jakościowo na pewno kiepski, ale zawsze można kupić ten "z górnej półki". Zresztą sklepów motoryzacyjnych jest mnóstwo i o ile się nie mylę ;-) to właśnie w takich sklepach kupuje się pokrowce. Jedno jest pewne w mięsnym nie kupisz. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ase Re: Pokrowiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 11:52 Wiesz ... jakby kupno było takie proste to bym nie nie zakładał wątku na forum Złaziłem parę sklepów i nie ma A fajny to np. jakiś skórzany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: Pokrowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 12:21 ja tez wlasnie szukam jakiegos pokrowca na kierownice. Nie interesuja mnie takie z pianki jak w supermarketach ani spotrowe, potrzebuje jakiegos z materialu, w miare gladki wzorek. Mialam teraz taki, ale juz sie zniszczyl, a kupilam go wtedy na gieldzie. A teraz wszedzie to samo??? Odpowiedz Link Zgłoś