Gość: czytelnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 13:44 Do cholery niech te konowały jak chcą niech wyjadą ale bez powrotu! w częstochowie nie ma medycyny , są tylko łapówkaże u których swego psa niechciałbym leczyć. Banda nierobów!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kono..ł jestem ciekawy ilu lekarzy będzie pracować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 14:22 w swoim zawodzie , ilu będą uprzejmi dla pacjęta , ilu nie będą przyjmować tzw wdzięczności od pacjętów/rodziny * *-niepotrzebne skreślić , ilu będzie chcieć strajkować odchodząc od pacjęta. Na ich miejsce przyjada inni , ekonomia nie lubi pustki . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjent Re: jestem ciekawy ilu lekarzy będzie pracować IP: 80.54.171.* 23.06.06, 14:48 Naucz się ortografii a potem oceniaj lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
lapowkapl Re: Lekarze chcą wyjechać 23.06.06, 14:56 nikt nie mowi ilu lekarzy ma prywatne praktyki i jaka trzaskaja z tego kase... wszystkim ciagle malo, a tu co chwila wychodza afery... jak nie lapowkarstwo w szpitalach, to fikcyjne zjazdy gornikow na dol... tragedia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zc Re: Lekarze chcą wyjechać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 15:04 Kolejny czytelnik-głupek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownikS.zdrowia Re: Lekarze chcą wyjechać IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.06, 16:50 ty też możesz jechać w cholerę się leczyć za granicę,jak nie podobają ci się częstochowscy lekarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PracownikS.zdrowia Re: Lekarze chcą wyjechać IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.06, 16:52 Ciekawe gdzie ty się leczysz,pewnie u najlepszych zagranicznych lekarzy,he,he pomyslałeś kto będzie leczył Polaków jak wszyscy lekarze wyjadą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Lekarze chcą wyjechać IP: 80.53.75.* 23.06.06, 19:30 niech wypie..ją jak najdalej pie..ni łapówkarze, strajków im się zachciało ku.. niech spie..ją na marsa leczyć meteory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T. Re: Lekarze chcą wyjechać IP: *.dip.t-dialin.net 23.06.06, 19:39 Smutne, ale prawdziwe, ja sama pracuje za granica z przyczyn nie ekonomicznych a prywatnych, ale pracowalam i w Polsce przed wyjazdem.Wiec niech zamkna geby wszyscy , ktorzy chciaz jedno zle slowo chcieliby powiedziec na lekarzy. Nie mamy w Polsce zadnych perspektyw, studia bez porownania do jakichkolwiek innych, specjalizacja to wieczna walka, a wyposarzenie szpitali i mozliwosci diagnostyki zadne.Zarobki glodowe do tego.Ale wymagania sa i to jakie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T. Re: Lekarze chcą wyjechać IP: *.dip.t-dialin.net 23.06.06, 19:41 Korekta wyposazenie- zanim ktos zarzuci brak znajomosci ort. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur-wysoki- Re: Lekarze chcą wyjechać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 21:44 -poziom dyskusji.... I co chciałeś powiedzieć ?...nic chyba,więc mogłeś milczeć... Kto i czym narobił tylu jełopów ,którzy aż palą gumy w pepegach aby dorwać się do klawiatury i komuś przywalić.. Taaa...to jest między innymi nieszczęście tego kraju,ten bylejaki potencjał ludzki... Ps.Nie jestem lekarzem , ba ,występowałam bardzo ostro przeciw strajkowi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Lekarze chcą wyjechać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 23:18 dziwczyno czy na medycyne brali siłą czy poszłaś z pazerności. Wiesz ile kaski mają szwaczki i kucharki. Ale przypuszczalnie one nie miały możliwości woboru, bo nie miały rodziców z kasą lub zdolności. A wiesz jakie mają perspektywy? czy cie to interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EuGene Re: Lekarze chcą wyjechać IP: 87.239.176.* 24.06.06, 09:30 "dziwczyno czy na medycyne brali siłą " Swiete slowa! Nikt nikomu nie kaze studiowac medycyny. Przez te pare lat studiow sytuacja w polskiej sluzbie zdrowia (uwaga!: SLUZBIE!!) nie zmienila sie, a i nie wygladala na taka, ktora sie zmieni. Wszyscy, ktorzy szli wiec na studia medyczne po prostu robili to na wlasne ryzyko. A co do wyjazdow - jak mawia moj ojciec: "nie strasz, nie strasz, bo sie ze.rasz". Skoro sa tacy chetni niech jada. Na ich miejsca juz czekaja ci, ktorzy jednak sie nie wybiora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilczur Re: Lekarze chcą wyjechać IP: 87.239.176.* 23.06.06, 21:58 W takim klimacie emocjonalnym lepiej leczyć psy niż ludzi. Dobra relacja pomiędzy lekarzem i pacjentem na równi zależy od obu stron. Brak świadomości zachowań prozdrowotnych jest powodem chorób i złych efektów leczenia - pretensje należy kierowac do siebie.Choroba cierpienie a nawet śmierć sa częścią życia i często mie mamy wpływu na bieg rzeczy - a pretensje należy kierować do Pana Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melonmelon Re: Lekarze chcą wyjechać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 10:33 kiwla, kwila byłem zmuszony udać się kilka razy do prywatnych przychodni, słyszałem o prywatym szpitalu jednym czy drugim jakoś nie słychać by w tych firmach pracownikom było źle zamiast bluzgać na lekarzy i innych może trza coś zrobić by czegoś takiego nie było może się zastanowić trzeba ile kosztowała nas REFORMA SŁUZBY ZDROWIA ciągnąca się dłuzej niż moda na sukces bo 1. pieniądze z kieszeni podatników wypływają na słuzbe zdrowia 2. gdzieś po drodze ta rzeka pieniedzy zamienia się w strumyczek 3. zarządzanie jednostkami słyzby zdrowia - ilu tam jest ludzi potrafiących to robić?? czy dostali właściwe narzędzia by dobrze zarządzać a z drugiej strony jak syn szwagra jedzie na saksy zarabiać to jest dobrze bo nie ma perspektyw jak lekasze kcą śmignąć - to be bo nas zdradzają pozdro Odpowiedz Link Zgłoś