Dodaj do ulubionych

SITA - nauka języka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 21:01
Szukam kogoś kto uczył się jęz angielskiego ww. "metodą". Chodzi mi o koszt
takiej przyjemności i efekty.
Będę wdzięczna za odpowiedzi.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: m. Re: SITA - nauka języka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 21:52
      podtrzymuję wątek, bo też jestem zainteresowana w temacie z tego co wiem to
      koszt jednego etapu kursu to nie cale 300 + "magiczne "urzadzonko około 800
      chyba
      • Gość: zainteresowana Re: SITA - nauka języka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 15:55
        Nikt nic nie wie na ten temat?
      • Gość: koma Re: SITA - nauka języka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 18:05
        Ja zastanawiam się nad zakupem kursu na cd-rom Super memo czy ktoś wie czy da
        się z tego czegoś nauczyć? Może znacie jakieś inne naprawdę dobre kursy językowe
    • Gość: miły Re: SITA - nauka języka IP: *.68.88.83.ustrzyki88.tnp.pl 02.07.06, 19:04
      ajj tam SITA - - nic ciekawego. Miałem to przez chwilę. Szczerze powiem że się
      lekko zawiodłem. Są urządzenia o wiele lepsze i efektywniejsze i bardziej
      rozbudowane niż to...
      • Gość: zainteresowana Re: SITA - nauka języka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 19:26
        Gość portalu: miły napisał(a):

> ajj tam SITA - - nic ciekawego. Miałem to przez chwilę. Szczerze powiem że
        się
        > lekko zawiodłem. Są urządzenia o wiele lepsze i efektywniejsze i bardziej
        > rozbudowane niż to...

tzn???
        • Gość: miły Re: SITA - nauka języka IP: *.68.88.83.ustrzyki88.tnp.pl 05.07.06, 23:33
          Zajrzyj choćby na stronę relaksacja.pl - o wiele ciekawsza opcja...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka