Gość: zainteresowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 21:01 Szukam kogoś kto uczył się jęz angielskiego ww. "metodą". Chodzi mi o koszt takiej przyjemności i efekty. Będę wdzięczna za odpowiedzi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m. Re: SITA - nauka języka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 21:52 podtrzymuję wątek, bo też jestem zainteresowana w temacie z tego co wiem to koszt jednego etapu kursu to nie cale 300 + "magiczne "urzadzonko około 800 chyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: SITA - nauka języka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 15:55 Nikt nic nie wie na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koma Re: SITA - nauka języka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 18:05 Ja zastanawiam się nad zakupem kursu na cd-rom Super memo czy ktoś wie czy da się z tego czegoś nauczyć? Może znacie jakieś inne naprawdę dobre kursy językowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły Re: SITA - nauka języka IP: *.68.88.83.ustrzyki88.tnp.pl 02.07.06, 19:04 ajj tam SITA - - nic ciekawego. Miałem to przez chwilę. Szczerze powiem że się lekko zawiodłem. Są urządzenia o wiele lepsze i efektywniejsze i bardziej rozbudowane niż to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: SITA - nauka języka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 19:26 Gość portalu: miły napisał(a): > ajj tam SITA - - nic ciekawego. Miałem to przez chwilę. Szczerze powiem że się > lekko zawiodłem. Są urządzenia o wiele lepsze i efektywniejsze i bardziej > rozbudowane niż to... tzn??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły Re: SITA - nauka języka IP: *.68.88.83.ustrzyki88.tnp.pl 05.07.06, 23:33 Zajrzyj choćby na stronę relaksacja.pl - o wiele ciekawsza opcja... Odpowiedz Link Zgłoś