Dodaj do ulubionych

park wodny w TG

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 18:37
jak dojechać do parku wodnego w Tarnowskich Górach i czy warto? proszę o
wypowiedź i wskazówki.Nie mam sam. , a chcialabym z dziećmi tam jechać( ja?
najbardziej dzieci).dziękuję za rady już teraz.
Obserwuj wątek
    • Gość: andrzej Re: park wodny w TG IP: *.trustnet.pl 19.07.06, 18:42
      tez mialem taka wyprawe, przed godz.7, czy po 6, rano z dworca pks odjezdza
      autobus, wysiadasz na dworcu głównym w TG, i przesiadasz sie w autobus miejski -
      juz nie pamietam jaki numer, ale najlepiej spytac, autobus ten podwiezie cie
      pod sam park wodny.
    • Gość: Krystian Re: park wodny w TG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 18:42
      Nie wiem jaki jest ten park wodny, a skąd jesteś? jesli z Częstochowy to drogą
      nr 908 przez Dźbów, droga do Tarnowskich Gór jest bardzo dobrze oznakowana.
    • Gość: kika Re: park wodny w TG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 18:45
      warto ja polecam,byłam tydzień temu i bardzo mi się podobało,najlepiej na 2 godz
      wykupić. A droga przez dzbów,rększowice,piasek i na tarn. gory.
      • Gość: ja? Re: park wodny w TG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 19:35
        nie mam samochodu własnego do dyspzycji i dlatego pytam Was forum. jak dojechać
        lepie i skąd pks?,pkp. ? . dziękuję i pozdr.
        • Gość: Krystian Re: park wodny w TG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 20:51
          Aha, więc jak nie masz samochodu to najszybciej PKS-em, tyle że ten przewoźnik
          chyba nie stosuje biletów ulgowych :( Z Czestochowy jest dużo połączeń do
          Tarnowskich Gór, zobacz na stronie PKS Częstochowskiego, albo zadzwoń na
          informacje PKS i tam Ci powiedzą wszystkie kursy jakie są.
    • Gość: Mirek Re: park wodny w TG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 23:00
      cały czas prosto!!!
      • Gość: endrju Re: park wodny w TG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 01:05
        Bardzo fajny park wodny. Polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka