Gość: Angielski w Traugu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 20:23 Czy to prawda, ze w Traugucie jest bardzo niski poziom j.angielskiego.Usłyszałam to od uczniów klasy językowej,a ja do takiej się wybieram.Proszę o odpowiedż.Raatunku!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: przestraszona IP: *.gre.pl / 212.160.86.* 23.08.06, 16:14 wszystko zależy kto cię będzie uczył, wtopić mozna -to fakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzara Re: zszokowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 16:22 ej no to chyba dobrze nie?! ze lekko będzie a nie cięzko :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: przestraszona IP: 80.54.171.* 23.08.06, 16:47 Mnie się wydaje, trzeba iść tam skąt można zaczerpnąć jak najwięcej wiadomości. Niewiedza się później mści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: przestraszona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 18:21 to niestety prawda ... na angielski i niemiecki nie masz co liczyć , kompletne dno . Przykro mi , wiekszość z moich kolegów musi " douczać " się przed matura prywatnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: przestraszona IP: *.man.czest.pl 23.08.06, 19:25 Nie no co wy ??? Podobno przyjmują tam tylko nauczycieli po uniwersytetach! I taki niski poziom. Nie do wiary!!! To czego ich tam nauczyli na tych uniwerkach, jak nawet do matury przygotować nie umieją... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_r Re: przestraszona IP: *.21.pl / *.21.pl 23.08.06, 21:07 Się ucz sama jak jest taki niski poziom. Będziesz miała wspaniałe przygotowanie na studia. Niektórzy muszą brać korki, a inni jadą z koksem sami, wybierz co Tobie odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś