Dodaj do ulubionych

dedektyw aresztowany

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 11:46
Tego sie nie spodziewalem i to jeszcze z zarzutami prania brudnych pieniedzy
itd.
Popatrz ,popatrz, w jakim swiecie my zyjemy!
Obserwuj wątek
    • Gość: bonus Re: dedektyw aresztowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 12:17
      debil...
      • Gość: Ka Re: dedektyw aresztowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 12:20
        W koncu dobrali mu sie do dupy haha Brawo!
        • Gość: Gilo Re: dedektyw aresztowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 12:25
          deTektyw ;-)
    • morpheuss456 Re: dedektyw aresztowany 23.07.06, 13:06
      "Tego sie nie spodziewalem ...Popatrz ,popatrz, w jakim swiecie my zyjemy"

co ty qrwa, przespałeś ostatnie 15 lat czy co???
      • Gość: pikuś Re: dedektyw aresztowany IP: *.v.pppool.de 23.07.06, 13:12
        he he, dokladnie, to przecież normalka w polsce, cały czas sie dzieja takie
        rzeczy - teraz też. dlatego nie mieszkam w tym szambie. polska to gó...
        • Gość: bingo Re: dedektyw aresztowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 19:01
          nie, tego sie nie spodziewalem
        • Gość: bonus sam jestes jak gow... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 22:13
          ...no :)
          • Gość: ania Re: sam jestes jak gow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 22:30
            ej a chodzi o rudkowskiego??
            • Gość: hehe Re: sam jestes jak gow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 22:32
              strzelilas odpowiedz jak grom z nieba :/ nie chodzi o Rudkowskiego tylko o
              Rutkowskiego :)
              • Gość: Burak cukrowy dedektywRudkowski areżtowany!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 23:24
    • Gość: flamaster Re: dedektyw aresztowany IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 23:26
      mało czytasz i oglądzasz jak nie wiesz w jakim świecie żyjesz...
      • Gość: bingo Re: dedektyw aresztowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 08:31
        Ciekawy jestem czy poniesie kare czy bedzie mial czyste rece
    • Gość: ja Re: dedektyw aresztowany IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 24.07.06, 08:43
      Niezaleznie od tego czy jest winny czy nie to tak naprawdę pomógł wielu ludziom
      w beznadziejnych sprawach gdzie Policja nawet ręką nie ruszyła !!! I teraz mam
      pytanie :

Jeśli naprawdę będzie ktoś w nazwijmy to "potrzebie" Policja mu nie będzie
      chciała pomóc to co ma zrobic ? Do pana Ziobry list pisać i czekać aż mu syna
      czy córkę zabiją bo mamy przecież bardzo sprawne organy państwowe ....
      • Gość: bingo Re: dedektyw aresztowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 10:48
        mam nadzieje ze Ziobro I Wasserman przewiduja ze sprawne organy panstwowe beda
        jeszcze sprawniejsze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka