Gość: wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 14:04 Czy ktoś był w Jastarni i może mi podać jakiś namiar na ciekawe kwatery ( w rozsądnej cenie)? Interesuje mnie pokój 3 os. z łazienką. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nesta319 Re: Jastarnia 11.07.15, 00:20 Trochę późno szukasz bo dobre kwatery już na pewno dawno zajęte do końca sezonu ale możesz próbować. W Jastarni byłem 5 lat z rzędu i jedno co mogę powiedzieć to to że jest to super miejscówka ale i bardzo oblegana dlatego ciężko będzie Ci coś znaleźć w rozsądnej cenie w tej chwili (nie wiem jaką kwotę masz na myśli). Ogólnie szukaj w okolicy ulicy Szyprów (bliżej zatoki), Kościuszki, odradzam ul. Mickiewicza (droga na Hel) i Sychty (ścisłe "centrum) ze względu na hałas, nowiutkie wille są np. na ul. Jeżynowej (dalej od morza), ul. Ogrodowa (bliskość torów kolejowych ale rzut beretem od morza). Ja z każdej kwatery byłem zadowolony (Szyper, Marand, Zatoka) - 2os z łazienką płaciłem 150-160 zł za pokój. Jak masz jakieś pytania to wal. Odpowiedz Link Zgłoś