Dodaj do ulubionych

Gdzie te normalne dziewczyny-kobiety sie podziały

IP: *.man.czest.pl 23.07.06, 19:37
Takich jest malo na tym swiecie-sam sie o tym przekonalem.Normalne wtym
sensie ktore nie sa materialistkami,sa szczere,dla ktorych kasa sie liczy
najmniej.Owszem w zyciu tez sa wazne pieniadze ale nie az tak jak prawdziwa
szczera milosc,uczciwosc itd.Czy takie wogole istnieja?chyba tylko w
marzeniach.
Obserwuj wątek
    • szparkaa Re: Gdzie te normalne dziewczyny-kobiety sie podz 23.07.06, 19:44
      ja jestem szczera, dla mnie sa 2 rzeczy najwazniejsze : obciaganie i kasa.
      • Gość: xxxxx Re: Gdzie te normalne dziewczyny-kobiety sie podz IP: *.man.czest.pl 23.07.06, 20:25
        dla takich jak ty swiat nie nalezy.szukaj sobie naiwnych kolesiow.
    • Gość: ona Re: Gdzie te normalne dziewczyny-kobiety sie podz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 20:53
      Nie "wkładaj" wzystkich do jednego worka. Może zabrzmi to nie skromnie, ale np.
      ja materialistką nie jestem. Uważam, ze pieniądze są ważne, bo bez nich
      człowiek w obecnych czasach jest nikim, ale nie najważniejsze. Jest wiele
      innych elementów na które najpierw zwracam uwagę.
      Ja mam dwa "wymagania" co do facetów (chociaż wymagania troche brzydko brzmi);
      facet musi być 1. wyższy ode mnie, 2. mui umieć się szczerze śmiać. Na te dwa
      elementy zwracam szczególną uwagę. Później dochodzą oczywiście inne, ale wygląd
      dla mnie nie ma kolosalnego znaczenia. Wychodze z założenia, że "z ładnej miski
      jezcze się nikt nie najadł". Oczywistym jest to, że z jakąś poczwarą nie
      umówiłabym się, ale z przeciętnym panem na pewno.
      • Gość: hmmm Re: Gdzie te normalne dziewczyny-kobiety sie podz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 21:01
        popieram cie,mnie równiez nigdy nie interesowala zawartosc portfela
        partnera,nie musial do mnie podjezdzac swoim autkiem.od mezczyzn oczekuje
        uczciwosci,bo nie znosze obludy i kłamstwa.
        • Gość: Gosia Re: Gdzie te normalne dziewczyny-kobiety sie podz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 21:04
          Uwazam ze jestem szczera, na pieniadze nie patrze bo mam troche kasy i starcza
          mi na drobne wydadki, i wole liczyc na siebie. Najwazniejsza jest dla mnie
          szczerosc i wiernosc. A kasa i samochod to rzeczy materialne ktore zawszemozna
          stracic, natomiast milosc, uczucia przetrwac moga wszytsko i to sie liczy
          najbardziej!! przynajmniej dla mnie!!
      • Gość: gosc Re: Gdzie te normalne dziewczyny-kobiety sie podz IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 21:26
        Bez kasy czowiek jest nikim.Masz szczescie ze jestem odpowiednio wychowana bo
        bym ci napisała kim ty jestes piszac takie brednie.Mam taka w rodzinie ktora
        mowi ze jak ktos nie ma wykształcenia to sie nie liczy .A moze wy sie znacie co?
        • Gość: Gosia Re: Gdzie te normalne dziewczyny-kobiety sie podz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 21:32
          Chyba mnie nie zrozumialas!! Mi glownie chodzilo o to ze nie patrze na kolesia
          czy ma kase czy nie ma czy ma samochod czy nie ma!! Dla mnie to nie jest
          wazne!! Sama dziewczyna powinna zadbac o to zeby miec prace i zarabiac na
          siebie!! I ja tak uwazam. A kasa w milosci nie jest potrzebna!! Wiec zastanow
          sie 4 razy co chcesz napisac...
        • Gość: ona Re: Gdzie te normalne dziewczyny-kobiety sie podz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 21:37
          > Bez kasy czowiek jest nikim.Masz szczescie ze jestem odpowiednio wychowana bo
          > bym ci napisała kim ty jestes piszac takie brednie.Mam taka w rodzinie ktora
          > mowi ze jak ktos nie ma wykształcenia to sie nie liczy .A moze wy sie znacie
          co
          > ?

A co teraz załatwisz gdy nie masz pieniędzy? Jedno wielkie gów.. Wszędzie
          patrzą, aby "posmarować", a więc ...
          Chciałam zauwazyć, ze nie pisałam nic na temat wykształcenia.
          Natępnym razem - czytaj dokładnie.
          • Gość: gosc Re: Gdzie te normalne dziewczyny-kobiety sie podz IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 22:40
            umiem czytac i wiem ze nie piałas ale podałam ci przykład osoby myslacej
            podobnie jak ty.Bez pieniedzy faktycznie nie da sie zyc ale nie moga stanowic o
            tym ile człowiek jest wart.Kiedys moje dzieciatko powiedziało ze nie miec kasy
            to wstyd.Powiedziałam mojemu dziecku co o nim mysle i nie wracamy do tego
            tematu.Do biednych nie naleze ale szanuje ludzi za to jakimi sa a nie za to ile
            maja.
            • Gość: ona Re: Gdzie te normalne dziewczyny-kobiety sie podz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 22:47
              ...szanuje ludzi za to jakimi sa a nie za to ile
              maja...
              Zgadzam się z Tobą całkowicie.
              Podam Ci przykład odnośnie mojej wcześniej wypowiedzi.
              Dwie moje znajome poszły w zeszłym tyg do szpitala. Jedna na dzień dobry
              zaniosła wałówke do pielęgniarek - ma kase, druga - nie - jest zwykłym
              częstochowkim śmiertelnikiem. Noi do tej pierwszej pielęgniarki latają jak by
              im tyłki nasolili, a do tej drugiej... przykro mówić.
              Pisząc, ze nie mając kasy jest się nikim miałam m.in taką sytuację na mysli.
        • Gość: marcin_r Re: Gdzie te normalne dziewczyny-kobiety sie podz IP: *.21.pl / *.21.pl 23.07.06, 22:04
          Gość portalu: gosc napisał(a):

> Bez kasy czowiek jest nikim.Masz szczescie ze jestem odpowiednio wychowana bo
          > bym ci napisała kim ty jestes piszac takie brednie.Mam taka w rodzinie ktora
          > mowi ze jak ktos nie ma wykształcenia to sie nie liczy .A moze wy sie znacie co
          > ?

Uważaj z tym "nikim", bo możesz nieraz nie dostrzec najważniejszego i się ładnie
          "przejechać". A człowieka poznaje się zazwyczaj po stosunku do drugiej osoby i tyle.
          • Gość: ona Re: Gdzie te normalne dziewczyny-kobiety sie podz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 22:09
            Wy wszysy chyba nie umiecie czytać, albo nie rozumiecie tego co jest napisane.
            Dla mnie pieniędzie to drugorzędna sprawa, ale żyjemy w takich czasach, że bez
            pieniędzy jest ciężko.
            Czy to tak trudno zrozumieć?
      • Gość: zawiedziony Re: Gdzie te normalne dziewczyny-kobiety sie podz IP: *.man.czest.pl 23.07.06, 22:27
        wiadomo ze pieniadze w zyciu tez sa potrzebne jako srodek do zycia ale nie
        najwazniejsze.Dlaczego niektore kobiety udaja ze kochaja niesa szczere,patrza
        wylacznie na kase oraz na marke auta.
        • Gość: ona Re: Gdzie te normalne dziewczyny-kobiety sie podz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 22:38
          > wiadomo ze pieniadze w zyciu tez sa potrzebne jako srodek do zycia ale nie
          > najwazniejsze.Dlaczego niektore kobiety udaja ze kochaja niesa szczere,patrza
          > wylacznie na kase oraz na marke auta.

Nie potrafię odp Ci na to pyt. Nie wszyscy są jednakowi, a więc są i takie i
          takie kobiety.
          Ja tak jak już powiedziałam, na kase nie patrzę (być może dlatego, ze sama nie
          mam jej za wiele), na samochód też nie - mam swój i to mi wystarczy.
    • Gość: Mona Re: Gdzie te normalne dziewczyny-kobiety sie podz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 21:21
      Istnieją, oczywiście że istnieją. Mój mąż trafił na taką dziewczynę ;-P.
      Pozdrawiam!!!
    • Gość: kobe Re: Gdzie te normalne dziewczyny-kobiety sie podz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 22:11
      to takie błędne koło...
      Wy (normalne kobiety) szukacie normalnych facetów no a my szukamy Was (takich
      normalnych babeczek)..i jak się tak wszyscy będziemy szukali to na pewno się
      znajdziemy jasne... będziemy się uśmiechać do siebie gdy będziemy się mijali w
      alejach, etc.. no to gdzie mam iść aby znaleźć tą 'normalną'.. do DEPO ? hmm,
      nie sądze.... do biblioteki ?
      HELP, HELP! :-)
      • Gość: Gosia Re: Gdzie te normalne dziewczyny-kobiety sie podz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 22:28
        jedna mieszka na parkitce :D
      • Gość: ona Re: Gdzie te normalne dziewczyny-kobiety sie podz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 22:42
        Nie mam nic przeciwko chodzącym do Depo i innych tego typu lokali, ale obawiam
        ię, że w takich miejscach nikogo "normalnego" się nie znajdzie. Jeśli
        interesują Cię różowe panny, to pewnie takie tam znajdziesz. Co do biblioteki
        to nie głupi pomysł - nie chodzą tam jedynie "zatopione" w kiązkach zakonnice.
        • Gość: taki jeden popieram kobe :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 11:20
          szukamy się wszyscy :)a kobiety i tak w podświadomości szukają takich z
          kasą.nawet jak o tym nie mówią wprost.myślą przyszłościowo bo niby jak będą żyli
          po ślubie z dziećmi,nie mając podstawowoych środków do życia.więc zawsze lepiej
          pomyśleć o tym z góry :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka