Dodaj do ulubionych

Gdzie kupić DOM ?

24.07.06, 15:35
Czy ktoś się może orientuje w jakich okolicach Częstochowy można kupić
niedrogo jakiś domek do kompletnego remontu ? Chodzi mi o to żeby tylko
autobus miejski tam dojeżdżał. Czy sa to okolice Blachowni, Olsztyna czy może
Mirowa ?
Obserwuj wątek
    • Gość: hmm Re: Gdzie kupić DOM ? IP: *.prio139.trustnet.pl 24.07.06, 15:40
      nie polecam Ci przez biura nieruchomosci a juz szcegolnie biura"Brewczynska" z
      Dabrowskiego. powodzenia
      • Gość: Paolo Re: Gdzie kupić DOM ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:19
        ja wiem, ze na Mariance Rędzinskiej jest dom do sprzedania. Zółty, duzy, 2
        pietrowy, i pewnie do remontu, able za spora kase..
        Jezdzi tam GZK, a miejski MPK 14 masz 1 km dalej w Częstochowie-Rząsawach(mozna
        na piechotke jakies 15min)
        • Gość: fghj Re: Gdzie kupić DOM ? IP: *.prenet.pl 24.07.06, 16:21
          w sklepie
        • Gość: vc Re: Gdzie kupić DOM ? IP: *.21.pl / *.21.pl 24.07.06, 16:21
          jest taki do sprzedania na rogu wreczyciej a koszlinskiej dzielnica lisiniec
          • Gość: iza Re: Gdzie kupić DOM ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:25
            jest tez pietrowka do sprzedania we wrzosowej z duzym ogrodem, dobry dojazd do
            miasta i 3 autobusy
            • Gość: raba Re: Gdzie kupić DOM ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 14:06
              jak na mierzyć ten domek we wrzosowej?
          • yo_soy_rubia Re: Gdzie kupić DOM ? 26.07.06, 22:45
            Witam! Bardzo proszę o podanie na mojego gazetowego maila więcej szczegółowych
            informacji. Jestem zaintereswana kupnem domku- niewielkiego(ok 70m.2) na
            niewielkiej działce(ok.100m.2)
            Z góry dzięki

pozdrawiam

Rubia wierzbowa
    • Gość: she Re: Gdzie kupić DOM ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 14:07
      koło mnie jest szeregówka do sprzedania - na wyczerpach - jakies 80 m od
      ostatniego przystanku 17 i 20 oraz z 400 m od lasu i rzeki warty :-)
      • Gość: ajronman Re: Gdzie kupić DOM ? IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 26.07.06, 14:12
        A mogę prosić o więcej szczegółów na maila ? Cena jest ważna dlatego wolę do
        remontu.

ajronman@gazeta.pl

Pozdrawiam serdecznie
        • Gość: nexgen... Re: Gdzie kupić DOM ? IP: *.prio139.trustnet.pl 26.07.06, 14:15
          pytaj o dom a agencjach zlikalizowany na ul. Złotej w cz-wie na działce ok
          4400m2 zadzrwionej brzozami z piecdziesiecioletnim domem murowanym nadajacym sie
          superowo do remontu... cena nieruchomosci to 100 000zł do uzg.

Znam sie na nieruchomosciach wiec walcz o niego bo warto...
          (działka szer 36m)
          • Gość: Mytrik Re: Gdzie kupić DOM ? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 28.07.06, 14:55
            Można coś bliżej na temat tego domu na złotej?? Ewentualnie proszę o jakieś inne namiary na domy do 150tys. Mail mytrik@wp.pl Pozdrawiam.
            • Gość: nexgen... Re: Gdzie kupić DOM ? IP: *.prio139.trustnet.pl 28.07.06, 16:02
              wiem gdziue on stoi... a widziałem go tez na którejsc stronce Agencji
              nieruchomosci w cz-wie wiecej to juz ty sobie załatw wyszukujac pzrez google:)

Powodzenia
              • Gość: Mytrik Re: Gdzie kupić DOM ? IP: *.pl / *.net-komp.pl 29.07.06, 01:25
                Nexgen... Więc gdzie on stoi?? Bo przez oferty biur to ja chyba nie znajde... Złotą znam , ale i tak jest dość długa, a poza tym nawet jak go zobacze w ofertach biur nieruchomości to cena jego pewnie będzie 30-50 proc. większa, no i go przecież chyba nie poznam,...
                W której części złotej on się znajduje?? bliżej której ulicy...
                Przeglądałem oferty biur swojego czasu, i stwierdzam że ceny domów oferowanych przez biura nie są niestety nawet na mój kredyt... stanowczo za drogo... i nie wiem skąd takie ceny..?? wydaje mi sie że jedynie pazerność właścicieli biur za tym stoi... Mam nawet przykład... Ciotka wyjeżdżała na stałe do niemiec, i żeby szybko sprzedać dała ofertę w agencji. Następnie agencja ten dom podkupiła i sprzedała go 60 tys. drożej.... No i co Wy na to...??
      • Gość: she do nieprawdziwej she IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 11:46
        Jestem ta prawdziwa she, czemu sie za mnie podszywasz??
    • Gość: cieakwy Ile kosztuje metr^2 ziemi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.06, 08:39
      w okolicach Kiedrzyna i Wierzchowiska?
      Wie ktos moze?
      • Gość: agucha42 Re: Ile kosztuje metr^2 ziemi IP: 212.160.86.* 30.07.06, 16:39
        ja szukam domu w okolicy nowej grabowki lub kiedrzyna
    • tajemnicza_kobieta Re: Gdzie kupić DOM ? 30.07.06, 16:47
      Na Zawodziu są. Niemal w centrum. Trzeba się popytać sąsiadów. Tu naprawdę robi
      się ładnie, wygodnie (wszędzie blisko, dobre dojazdy) i jest bezpiecznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka