Dodaj do ulubionych

W sumie .... fajna praca

28.07.06, 13:04
Siedzieć, czytać forum i .... klikać a ten skasuje! A co bo mi się nie podoba
i już ! Bo tak !

Pomyliłem się tylko o jakies 3 min bo napisałem że będzie mój wątek o cenzurze
na forum 3 min a był 6 pewnie dlatego że pan "ważny" był zajęty odpisywaniem
na inny temat.

A tak z ciekawości to dlaczego usunięto mój wątek " cenzura na forum zmierza w
złą stronę"
Nie łamał on w żaden sposób regulaminu !
Nie było przekleństw reklam ogłoszeń itd !
Więc ?
Widać są równi i równiejsi !
Obserwuj wątek
    • starymoherberet Re: W sumie .... fajna praca 28.07.06, 13:05
      pisz po 15-tej :)
      • njurek7 Re: W sumie .... 25 % wpisów bym skasował. 28.07.06, 13:15
        1. Co sądzicie o imieniu....
        2. znaki zodiaku
        3. tajemnice.....
        4. kilka wątków handlowych
        5. kilka wątków autopromujących pewne firmy
        • starymoherberet Re: W sumie .... 25 % wpisów bym skasował. 28.07.06, 13:19
          ale po co ??
          Przeciez jesli nie chce to nie czytam - takie zasady zawsze obowiazywaly na
          forach. Kasowalo sie zawsze watki obrazajace, wulgarne itd.
          Przeciez jesli pan Janek napisze watek o swoim sklepie czy firmie, to co w tym
          zlego ?? Byc moze Pani Marysia akurat chciala kupic "cos tam" i przeczytala o
          nowym sklepie.
          W naszym kraju obowiazuja setki durnych zakazow, a wprowadzanie ich na najlepsze
          regionalne forum jest po prostu glupie. Niedlugo na tym foum pozostana jedynie
          teksty promocyjne rzecznika i odpowiedzi gazety, ewentualnie dyskusja na temat
          tego czy mamy dobrego czy wspanialego prezydenta.
          • Gość: ;-) Re: W sumie .... 25 % wpisów bym skasował. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 13:23
            > [...] Niedlugo na tym foum pozostana jedynie
            > teksty promocyjne rzecznika i odpowiedzi gazety, ewentualnie dyskusja na temat
            > tego czy mamy dobrego czy wspanialego prezydenta.

To nie podlega dyskusji, prezydenta mamy wspaniałego. Takie właśnie wpisy nie
            znikną. Inne zdanie o prezydencie jest kasowane.
            • jak_pije_nie_jade Re: W sumie .... 25 % wpisów bym skasował. 28.07.06, 13:25
              ALe co miał stary rower ek do Pana Prezydenta ?
              • Gość: bambam Re: W sumie .... 25 % wpisów bym skasował. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 13:28
                Rowerek ma pedały, a to już na tym forum nie przejdzie ;)
              • Gość: ciekawa O co chodzi z tym rowerkiem??? IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.06, 16:06
                nie jestem z Rzeszowa
                • Gość: ciekawa Re: O co chodzi z tym rowerkiem??? IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.06, 16:08
                  z Częstochowy oczywiście. Nie wiem skąd ten Rz-w
    • Gość: ggg Re: W sumie .... fajna praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 13:40
      To cut(przez T), że wątek do redakcji jeszcze nie został skasowany....... tyle
      czasu zaśmieca szacowne forum...
      • Gość: bambam Re: W sumie .... fajna praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 13:42
        Lunch mają :)
    • jak_pije_nie_jade Re: W sumie .... fajna praca 28.07.06, 14:06
      Chyba się nie doczekam na czerwonego ptaszka obok mojego postu a szkoda
      • Gość: nati Re: W sumie .... fajna praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 14:09
        A o jakim wątku jest mowa? Nie jestem w temacie (jak widać):P
        • Gość: nati Re: W sumie .... fajna praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 14:10
          Po co coś pisać a potem to kasować, jeden drugiemu robi na złość... po dobroci
          trzeba:D
          • Gość: ggg Re: W sumie .... fajna praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 14:29
            Chodziło o to, że zapytałam na forum czy ktoś nie ma do sprzedania rowerka
            dziecięcego i post został skasowany przez szanowną redakcję. I drugi, i
            następny też........ i tak to się zaczęło.
        • jak_pije_nie_jade Re: W sumie .... fajna praca 28.07.06, 14:34
          Chodziło o nie jeden post a o parę postów a ten też dotyczy innego skasowanego
          jest napisane na początku
          • Gość: nari Re: W sumie .... fajna praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 14:36
            Ależ to okrytne! Nie można tak!
    • jak_pije_nie_jade Re: W sumie .... fajna praca 28.07.06, 15:16
      Nawet jestem sie w stanie zamienić za swoją chociaż nie wiem ... nikt by za mna
      nie przepadał ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka