Dodaj do ulubionych

Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu??

IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 21:22
Kto zna tego debila co jezdzi czarnym golfem 3 z neonami (czerwonymi)od spodu
auta ??? wczoaj jechal po zmorku Jana pawla i mial wlaczone te pedalskie
neonki zamiast swiateł mijania a w swiatlach mijania mial zamontowane
niebieskie diody po 1 zł i mysli ze ma super auto

Ps.Jak bym wiechal w ciebie debilu i spowodowal wypadek (bo cie nie widac
wieczorem) to bym wyszedl z auta i skopal bym ci dupe PALANCIE !!!!

Jeszcze mam pytanie gdzie jest policja !? Widzialem juz go kilka razy jak
lansuje sie na pedalskich neonach.....
Obserwuj wątek
    • shizuoka20001 Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu 31.07.06, 21:29
      podbijam
      • Gość: kalifornijczyk Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.eu / *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 22:07
        ;) Ale szanowni Panowie on musowo był ze słonecznej kaliforni bo przecież żaden
        prawdziwy częstochowiak nie jeździ takim autem i z takimi bajerami. Czyż nie?
        I jak by co - cykliści cykliści sa winni wszystkiemu :)
        • Gość: Harry_man Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 22:16
          I zapewne jechał 40km/h lewym pasem co by lepiej uwagę na siebie zwrócić :)

Aaaaaa i jeszcze antenę od CB miał 3-metrową, żeby pokazać, że lepiej w
          hierarchii stoi :D
          • barone Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu 31.07.06, 23:55
            Co najwyżej ok. 1,5m. Ja natomiast zauważyłem, że największymi cwaniakami są kierowcy w autach z krótkimi antenami CB.

Poza tym żadna hierarchia, tylko zdrowy rozsądek. Dłuższa antena, lepsze osiągi (oczywiście przy niskim SWR).

Faktem jest, że debili w pseudostuningowanych samochodach jest coraz więcej.
            • kierowfca Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu 31.07.06, 23:57
              Co tak sie uczepiliście CB, pewnie nie długo każdy kto ma antenke okaże się
              wiejskim tunerem....
              • Gość: Asw Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 09:13
                Widziałem tego Golfa ... ze dwa dni temu ... oświetlony jak choinka ... ja nie
                wiem że ludzi takie coś podnieca .....
                • Gość: Bronek Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.34.pl / 80.51.236.* 01.08.06, 22:32
                  Gość portalu: Asw napisał(a):

> Widziałem tego Golfa ... ze dwa dni temu ... oświetlony jak choinka ... ja nie
                  > wiem że ludzi takie coś podnieca .....

Ja też widzialem ta "fure" i miała blachy zaczynajace sie na
                  SC 26... no ale bydło musi przeciez uczepic sie czegoś innego.
              • Gość: Harry_man Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 10:42
                > Co tak sie uczepiliście CB, pewnie nie długo każdy kto ma antenke okaże się
                > wiejskim tunerem....

Moja wypowiedź tak jak wypowiedź kalifornijczyka była typowo ironiczna. Ktoś w
                innym topic'u gdzie szkaluje się ludzi z tablicami SKL napisał, że to same
                wieśniaki a charakteryzuje ich bat od CB - im większy tym wyżej stoi w
                hierarchii. Osobiście rozbawiło mnie to do tego stopnia, że aż utkwiło mi w
                pamięci :D (sam jeżdżę z 2-metrowym batem ;)
                • barone Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu 01.08.06, 21:41
                  Ja również jeżdżę z długą anteną. Opinia o kierowcach z krótkimi antenami wynika z obserwacji i nie wiąże się z miejscem zamieszkania kierowcy.

Mnie też to rozśmieszyło. Podobnie jak może ktoś się śmiać z mojej opinii o krótkich antenach :)
            • Gość: golf Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 14:29
              Sami jestescie burakami mamusia wcale nei kupila mi golfa a neony nei sa z
              alegro jak bedziecie sie bardziej na czym kolwiek znali to dajcie znac i na
              drugi raz patrzcie po trzezwemu jakie mam numery rej. a nei po pianemu bo to nei
              moje nr. HAHAHAH POZDRAWIAM!
        • marcelmilau Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu 31.07.06, 22:23
          nikogo nie bronię ale w mieście też takich chamów nie brakuje :)
    • Gość: ble Koleś jest z Olsztyna :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 22:18
      A swoją drogą to kretyn
      • Gość: SS Re: Koleś jest z Olsztyna :) IP: *.21.pl / *.21.pl 31.07.06, 22:20
        tez "to" widziałem to jechało w nocy myslałem ze to UFO
        • mmaly Re: Koleś jest z Olsztyna :) 31.07.06, 22:29
          Ech, kosmici są wśród nas.
          Uczę w technikum mechanicznych kilkudziesięciu takich kosmitów.
          Nawet fajni faceci, lubię ich. A że mają po..e w głowach niektórzy to juz
          inna sprawa. Ja w ich wieku też miałem.
        • Gość: Agnieszka Re: Koleś jest z Olsztyna :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 22:32
          bozesz, napewno smiesznie to musialo wygladac :), wspolczuje jego dziewczynie
          ->jesli ja ma. ciekawa jestem co na to policja??krzyczcie jakby dostal mandat-> chociazby za niewlasciwe przepisowo oswietlenie,jesli rzeczywiscie to diotki.
          • Gość: rafi Re: Koleś jest z Olsztyna :) IP: *.provident.pl 01.08.06, 10:10
            Standardowy tuning naklejkowy. Dla ucha pewnie tez cos jest. A wiecie, ze takie
            auto naklada wymóg jezdzenia z zimnym lokciem all the time.
        • Gość: Artur Nieprawda ! Koles jest z okolic Poczesnej !!! IP: 212.160.86.* 05.08.06, 20:07
          Nieprawda Koles jest z okolic Poczesnej, znam go osobiccie i nie jest ani
          pedałem ani cos tego typ. Ato ze zazdroscicie to normalne koles jest sportowcem
          i mam troche kasy...
          • Gość: SS-man glfik trojeczka zrobiony przez babcie na drutach:D IP: *.prenet.pl 05.08.06, 20:13
            sportowcem i ma troche kasy hehehe
            ja tez mam kase nawet wiecej niz troche i nie buracze jakims golfikiem tym
            bardziej 3 a co do sportowca to niech wykazuje sie jako sportowiec a nie jako
            el tońto w golfiku zrobionym przez babcie na drutach z czerwonymi diodami przy
            sudkach:D
    • Gość: rafi Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.provident.pl 01.08.06, 17:05
      a jak tam ten kolo z zawodzia? Ciekawe czy po przeczytaniu tylu postow jezdzi
      inaczej?
      • Gość: ktos Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 19:38
        w niedziele wieczorem przejezdzal przez aleje, nie wiedzialem czy sie smiac czy plakac...
      • barone Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu 01.08.06, 21:45
        Kilka dni temu, jak wracałem kolo północy z centrum, koleś jechał tak, że myślałem, że koleś przeskoczy przez wiadukt nad DK1.
    • Gość: paolo Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 19:42
      > Jeszcze mam pytanie gdzie jest policja !?

a ja mam do Ciebie takie pytanie..
      dlaczego nie spisales numerów rej, i nie podasz ich tu, albo trzeba bylo zaraz
      zadzwonic po drogowke i podac im numery przez telefon?
      • kierowfca Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu 01.08.06, 19:49
        Hahahaha, mało nie padłem ze śmiechu.
        Podasz nr. rej. drogówce i co? dadzą mu mandat za jazdę alejami czy dlatego, że
        ma BMW? ludzie, czy wy naprawdę jesteście idiotami czy tylko udajecie?
        • Gość: Harry_man Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 20:01
          > Hahahaha, mało nie padłem ze śmiechu.
          > Podasz nr. rej. drogówce i co? dadzą mu mandat za jazdę alejami czy dlatego, że
          >
          > ma BMW? ludzie, czy wy naprawdę jesteście idiotami czy tylko udajecie?

Najprościej jest nic nie robić tylko zrzędzić na forum?
          • kierowfca Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu 01.08.06, 20:08
            To zrób coś konkretnego, widzisz że ktoś łamie przepisy nagraj kamerą, na to co
            Ty powiesz nie widzę podstawy ukarania, bo każdy może powiedzieć, że ktoś tam
            robił coś tam, już kiedyś ktoś tu pisało kimś tam kto jeździ czymś tam i nie
            wierzy, że mógł zarobić uczciwie, najłatwiej kogoś oczernić żeby miał gorzej
            niż my prawda? bo takich ludzi takowe bzdury wypisujących nie stać na nic
            więcej niż matiza 10 letniego albo bilet autobusowy, amen.
            Aha, dopiszę, że każdy tu jest specjalistą od wypadków, kierowania samochodami
            itp a to ja się mylę... bo robie rocznie 40 000 km i to nie jeżdżąc zawodowo.
            • Gość: wow Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: 24.151.81.* 01.08.06, 20:12
              HAHAHA
              • Gość: WOW Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: 24.151.81.* 01.08.06, 20:14
                to da sie zrobic 40 000 jezdzac alejami w kolko????

SZacunek i pozdrawiam :>
                • kierowfca Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu 01.08.06, 20:17
                  Zapytaj tych co jeżdżą ;)
                  • Gość: marcin Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 20:33
                    sa kierowcy idioci i normalni takie zycie wiec sory ale nie napisze nic wiecej
    • Gość: xyz Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 22:21
      Ja osobiscie dzwoniłem na policje jak widziałem co robił na placu biegańskiego
      jego numery to SC56615 . Policja zjawiła sie za jakies 5 min ale niestety tego
      debila juz nie było !!
      • kierowfca Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu 01.08.06, 23:15
        Co takiego zrobił i czy myślałeś, że jadące auto będzie jechać przez plac
        Biegańskiego 15 minut ?
        • radar_1 Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu 01.08.06, 23:27
          kierowfca napisał:

> Co takiego zrobił i czy myślałeś, że jadące auto będzie jechać przez plac
          > Biegańskiego 15 minut ?

chłopie ten koles jezdził co 3-4 min i robił sobie z odcinka plac biegańskiego a
          pierwszy nawrót za wolności odcinek specjalny !! na placu biegańskiego nawracał
          pełna szpulą a potem slalom miedzy innymi autami poruszajacymi sie w alejach i
          tak chyba z 10 razy!!
          więc jak tego niewidziałes to sie nie wypowiadaj !!!
          • kierowfca Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu 01.08.06, 23:31
            Ojej, straszne, proponuję karę śmierci tak jak za jazde na gape autobusem...
            • radar_1 Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu 01.08.06, 23:44
              kierowfca napisał:

> Ojej, straszne, proponuję karę śmierci tak jak za jazde na gape autobusem...

amoze to ty jestes tym debilem z czarnego golfa co??
              jakbys chciał spedzic czas w spokoju na spacerze w alejkach a widzisz taki
              debilizm do kwadratu bo inaczej tego sie nieda ujac to bys nie zareagował ??
              a pozatym taki debi + auto to jak debul + broń !! totalne zagrozenie dla innych
              !! dopiero jakby spowodował wypadek albo by kogos zabił to bys powiedział ze
              trzeba było to czy to zrobic !!!!
              ale chłop sie chyba chciał popisac przed laskami w alejach albo cos w tym stylu
              wyżelowany kogucik któremu rodzice kupili golfa a on sam dokupił sobie pare
              śwecidełek na allegro i wielki szpan !!
              • kierowfca Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu 01.08.06, 23:50
                Każdy ma swój rozum i odpowiada za to co robi, z takiego założenia wychodzę.
                Popełni błąd to za niego odpowie, proste.
                Z 20 letnch to ja lubie tylko kobiety, więc golfem się nie poruszam.
              • Gość: Czarny golf Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 17:37
                do radar_1 stary ty chyba nei widziales mojej pelnej szpuli a i ciezko
                wyprzedzic kogo kolwiek slalomem w alejach do okulisty marsz :D:D::D::D
          • Gość: RT Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 21:38
            tak dla ścisłości to nasz kolega z Radical Toys a swoich szeregach mamy więcej
            maniaków prędkości, pozdro
            • Gość: GOSC Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: 212.160.86.* 05.08.06, 13:36
              pewnie wam zal dupe sciska ze musicie jezdzic autobusami albo sie boicie ze jak sobie takie kupicie to dostaniecie mandat albo nie daj Boze dowod zabiora. Tak dla scislosci niech kazdy sobie zaklada do fury to na co mam ochote a innych powinno to h** obchodzic.Zwyzywac goscia bo ma nenony.dobre.jeszcze przez internet.bardzo odwaznie.
      • Gość: golf Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 14:36
        I jak byscie chcieli wiedziec to od dawna mam wspaniala kobeite do tego piekna i
        nie jezdze tam po to zeby poszpanowac tylko dlatego ze mnie sie tak podoba jesli
        sie komus nie podoba to neich siedzi w domu i nie musi na to patrzec jak mu sie
        nie podoba pozdrawiam :)
    • Gość: Do golfiarza Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 23:42
      kierfwca jestes tak samo tandetny jak ten koles z golfa, ktory lansuje sie przed skrzyzowaniem zatrzymujac na czerwonym swietle gazujac dajac znac kolesiowi z boku(zazwyczaj obok stal maluch,polonez lub inny golf) i sprawdzajac sie kto pierwszy ruszy z pizdy... Na takie buractwo mozna zareagowac smiechem,koles pewnie z jakiejs pobliskiej wsi przyjezdza porobic kilkanascie kolek(po alejach) z wlaczanymi swiatelkami choinkowymi..buhaha
      • Gość: a ja Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.21.pl / *.21.pl 02.08.06, 00:07
        cos Wam powiem. 2dni temu na północy o godzinie 23;00 widziałem jadącą Syrene.
        Tak tak Syrene i powiem Wam, że wariat jakiś, zapierniczał gruuubo ponad
        120km/h, aż strach. a jechał na odcinku od świateł przy m1 do zajezdni.
        • harry1983 Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu 02.08.06, 15:18
          Gość portalu: a ja napisał(a):

> cos Wam powiem. 2dni temu na północy o godzinie 23;00 widziałem jadącą Syrene.
          > Tak tak Syrene i powiem Wam, że wariat jakiś, zapierniczał gruuubo ponad
          > 120km/h, aż strach. a jechał na odcinku od świateł przy m1 do zajezdni.

Skarpeta to świetna machina, choć nieco przestarzała, ale jak ktoś dba to nieźle służy - tego golfa też widziałem - rzuca się w oczy, bo szczerze mówiąc w Częstochowie to chyba pierwszy taki przypadek, przynajmniej jaki osobiście widziałem, że ktoś ma neony w podwoziu.

Widać się chłop zagrywał w Need 4 Speed Underground :P

A co do "zimnego łokcia" - wyszedł z mody, teraz "chłopoki" wystawiają całą rękę, wygląda to... nie muszę mówić, ale jak widzę takich ludzi to wzbudzają u mnie uśmiech politowania, chodź ostatnio taki klient wywołał u mnie atak śmiechu :D

No ale przecież to wszystko dla szpanu, dla lasek.
          Są takie, które to kupią...

...a nawet się za to sprzedadzą.
          • Gość: lekki Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.man.czest.pl 03.08.06, 14:34
            harry1983 napisał:

"A co do "zimnego łokcia" - wyszedł z mody, teraz "chłopoki" wystawiają całą rękę"
            - to się nazywa "ciężki sygnet" :)
      • Gość: messi Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 19:39
        pie..ny debil z ciebie
    • Gość: rafi Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.provident.pl 02.08.06, 15:26
      Trzeba tego buraka spichnac z tym z zawodzia. Beda sie razem lansowac.
    • Gość: g idioci teraz jezdza i tyle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 16:57
      a no niestety policja ma maaaase innej "ciekawszej" roboty. a mogli by sie
      ruszyc wreszcie bo caly czas jacys idioci jezdza. nie wspomne juz ze od czasu
      kiedy jest cieplo to na ulicy michalowskiego urzadzane sa wyscigi motocyklowe
      poznym wieczorem i nie sposob wtedy przejechac bo oni jada ile wlezie a juz nie
      wspomne o przechodzeniu przez ulice.mogliby cos wreszcie cos z tym zrobic bo nie
      dosc ze stwarzaja niebezpieczenstwo to na dodatek jeszcze slychcac je na calej
      polnocy (pomimo ze nie mieszkam przy ulicy tylko daleko wglab domkow).a potem
      ludzie sie dziwia ze sa takie tragedie jak chociazby ta z tymi 3 chlopakami z
      wreczycy co jednemu urwalo noge drugiemu reke a trzeciego glowa spoczywala na rekach
    • Gość: ola Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.prenet.pl 02.08.06, 18:46
      niech sobie jeszcze zamiast kółeczek wiaderka przymocuje w tdy to dopiero
      bedzie auto-tuning
      Kosmici są wśród nas:D
    • Gość: GOSC Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 14:46
      Co jest anonimowe pedaly!! Osobiscie bym sie z wami spotkal.Znam tego goscia i
      nawet do piet mu nie dorastacie a jak jezdzicie warburgami to nie ma sie co
      dziwic ze dzwonicie matoly!!
      • Gość: rafi Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.provident.pl 03.08.06, 14:52
        To zes poedziol buroku
        • Gość: Pozdrawiam Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 14:56
          Hehe tutaj jest kazdy mocny mozecie sobie ponarzekac pozazdroscic a znam tego
          goscia osobiscie i to nie jest auto od rodzicow ale co tam ludziom mozna
          tlumaczyc hahaha smieszni jestescie nie widac was nie wiadomo kim jestescie ani
          co tu robicie :)

BOscy jestescie :D
          • Gość: rafi Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.provident.pl 03.08.06, 15:01
            A ty tez z kalafiorni moze?
        • Gość: kobra Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 15:02
          tak a jednak znizyłem sie do autora tego posta i napisałem tu nom niestey dla
          mnie a wy mozecie sie cieszyc z własnej głupoty :) niestety niepracuje u was w
          gommie ale tego jak ty nazwałeś "debila" co jezdzi czarnym golfem znam , a po
          pierwsze dla ciebie pan "debil" po 2 to sam ejstes debil :) . Kurde mysle ze
          rozumu to ty nie masz za grosz i jak tak patrze na tych jak ty to nazwałes
          "debili" którzy pracuja w gommie to mysle ze wasz słynny panek to sie chowa przy
          tobie :D ( oczywiscie nie wszyscy to "debile" bo zaden madry człowiek
          niewypowiadał by sie w ten sposób , ale to nic;). O i tu postawie kropke choc
          jeszcze nieskonczyłem swojej wypowiedzi :) jestes idioto tak zazdrosny , że
          wiekszosci czytajacych to aż cie żal poprostu :) . Fura jest fajna moze
          niedorówna niektórym aczkolwiek napewno jak bys miał ja dostac to bys ja wzioł i
          bys nia jezdził i bys sobie jeszcze walił konia ze masz neony bo taki z ciebie
          ..y wiesniak ze nigdy takiego czegos niewidziałes. Kurde ładnie musze sie
          znizac do twojego poziomu zeby to napisac ale nic , dodam ze za złotówke to
          wpie.. pozadnego nie mozna dostac nawet. O i na tej kropce zakoncze swoja
          krótka aczkolwiek mówiacą o tobie w kilku zdnaiach :)
    • Gość: Zbychu Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 15:05
      Co wam ..e buraki nie pasuje w tym samochodzie?Po prostu zajebiscie wyglada i
      tyle,ze mu zazdroscicie bo was nie stac nawet na malucha.A tak naprawde to
      siedzicie i piszecie jakies bzdury bo wam sie cholernie nudzi,za robote sie
      lepiej wezcie albo zapiszcie sie do kolka gospodyn wiejskich,tam przyjmuja takie
      plotkary.
      • Gość: Agnieszka Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 15:07
        to juz wiemy kto nim jezdzi
        • Gość: Gosc D Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 17:28
          Do wszystkich zazdrosnikow:

Wcale sie nie dziwie ze tak sie wypowiadacie o VW III ...
          Chodzicie z swoimi laskami po alejach ktore mocza sie jak go widza a was to
          boli...

Pozdrowionka dla tych Kobietek... :>
      • Gość: Pozdrawiam Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 15:10
        zapewnie większość tych którzy tutaj marudzą posiadają polską produkcję
        mianowicie Fiata 126p " stuningowanego " tzn. naklejka pionieer na tylniej
        szybie jeden lotniczy fotel oraz jeden glosnik z tylu bo na dwa nie ma miejsca ,
        najczesciej byczy spojler z tylu , to jest dopiero wieś :D a ze zobaczyliscie
        teraz taki samochod to nie wiecie co zrobic :)
        P.S. przyjedzcie kiedys Polonezem rodzicow na aleje

Pozdrawiam
    • Gość: Synek Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: 212.160.86.* 03.08.06, 15:19
      Sam jestes debilem. I jak w nocy nie widzisz to idz do okulisty. Przynajmniej
      ten koles nie dostał fury od tatusia ani mamusi tylko sam sobie na nią
      zapracował, i tą złotówke którą wydał na diode również. Jak tak cwaniakujesz to
      sie ujawnij mondralo!

P.S. Tylko nie palancie !!!
      Pozdrawiam 325 I
      • Gość: nody odnośnie golfa mojego szwagra :))) IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 15:50
        Witam ładna dyskusja gozgorzała :))
        Znam tego gościa który śmiga tym golfem to mój bardzo dobry kumpel.
        Wracając do tematu poruszonego każdy ma jakiś shiz, jeden lubi zbierać znaczki
        drugi skleja samoloty a ktoś inny bawi się w tuningowanie samochodów.
        Mnie się podoba fura mojego szwagra chociaż osobiście nie przepadałem nigdy za
        oświetleniem pod samochodem natomiast ostatnio wracając z Wręczycy mijaliśmy się
        na lisińcu i miałem okazje zobaczyć to oświetlenie i nawet mi się podobało:)
        Tych wszystkich palantów którzy uważają że ten golf może się ścigać tylko z
        maluchami zapraszam na wyścig ciekaw jestem czy daliby rade bo miałem okazje
        jeździć często ze szwagrem i wiem że oprócz tego że ma szybki samochód jeździ
        brawurowo.
        Jeśli się komuś nie podoba taki tuning to niech pomyśli czy nie bardziej szkodzą
        wizerunkowi naszemu miasta takie rozpieprzone maluchy z wielkimi napisami
        PIONNNNNEER bo to dla mnie jest śmiech na sali, bo żeby brać się za tuning to
        też trzeba mieć troche smaku w tym co się robi.
        Zapewniam was zresztą nie pisze tutaj żeby w jakiś sposób tłumaczyć mojego
        szwagra tylko moge stwierdzić że koleś który czasem wam miga przed oczami w
        statku przypominającym ufo jest normalnym gościem który tylko czasem za szybko
        jeździ, ale chciałbym zobaczyć tych frajerów piszacych na tym forum a raczej ich
        miny jak przyszloby się im ścigać, pozdrawiam
      • Gość: Pan samochodzik Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 15:53
        Haha banda wiesniaków sie ujawnila !!! Cieszycie sie debile ze macie neony a po
        zmroku nie potraficie zapalic swiatel mijania..... Piszesz mi ze jestem
        slepy.Nie jestem slepy bo go widzialem i jak bym w niego wjechal to by gosc
        mial prz&*^bane bo zamiast swiatel mijania mial wstawione niebieski LED-y co
        jest w naszym kraju ZABRONIONE mam auto od 3 lat i pierszy raz widzialem zeby
        ktos sie lansowal po alejkach z neonami
        co do zazdrosci to nie mam czego bo na nic w swiecie nie zamontowal bym czegos
        takiego w swoim aucie.....

ps.zamiast obwieszac auto neonami zrobil bys lepiej przy silniku bo chlopaki
        smiali sie jak wychodzily ci starty spod swiatel..... Hahaha
        • Gość: K Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 20:01
          Widocznie bardzo rzadko na aleje wyjeżdzasz że tylko jego widziałeś pewnie na
          benzynke mamusia nie daje, Ciekawe jakim wózkiem jeżdzisz i czy na tych
          swiatłach dałbyś rade . Pozdro dla czarnego Golfa od czarnego Golafa
          • Gość: nody drugi golfik w natarciu :) IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 21:07
            w najbliższym czasie dołączy kolejny czarny golf gti z ciemnymi szybkami.. ale
            bez tych fajerwerkowych oświetleń :)
            • Gość: czarny golf Re: drugi golfik w natarciu :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 21:39
              Ej cwaniaczku no powiedz kim jestes po co sie tak ukrywasz jak taki mocny jestes
              w gebie to powiedz wszystkim kim jestes to wtedy pogadamy pozdrawiam moich
              klubowiczow radicaltoys.be
        • Gość: kobra Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 22:03
          narazie jedynym wiesniakiem jakim zauwazyłem na forum to ejstes ty :D:D az tak
          ci zal dupe sciska ?? . A co do swiateł mijania to sie ciezsz ze rwgulaminowo to
          potrafisz zrobic ja na twoim miejscu to tak bym skskał do góry ze tym pustym
          łbem bym sufit przebił :) . Kurde a jak sie tak znasz na prowie to moze
          straznikiem teksasu zostaniesz co ?? A napewno niezamontował bys czegos takiego
          bo nawet nie wiesz jak tego sie uzywa;/ gdzie si to podłacza pewnie w twoim
          rozumowaniu działa to wszystko na wiatr :D . A co do startów to co na swoin
          rowerku pewnie palisz przednia opone :) to musi byc dopiero frajda :D
          • Gość: psychiatra Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 22:06
            ot i podręcznikowy przykład DEBILA w główce pusto, ortografii nie zna a
            paluszki tak latają że co slowo to literówka... nie lepiej zwalić konia niż
            pleść bzdury na forum przyjemniaczku???
            • Gość: ktos Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: 80.50.253.* 03.08.06, 22:35
              Koleszko od tego Golfa... Nie masz wcale fajnej fury zeby sie lansowac po
              miescie. Pewnie nawet klimy nie masz i zimnego lokcia musisz robic. Lampeczki
              tez masz do bani, wygladaja jak zdjete zywcem z choinkowego drzewa, a jak chcesz
              sie popisywac jedz na odludzie i poscigaj sie z kolegami tylko tak zeby nie
              przeszkadzac nikomu. Przygazowki, zawracanie na recznym na Niegancu nie robi
              wrazenia na normalnych ludziach, no chyba ze znajda sie 16 letnie blacharki...
          • Gość: Pan samochodzik Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 20:18
            jesli mnie pamietasz to wyjechalem ci z kilinskiego jak jechales tarsą jechalem
            A4 nie wiem czy to dlaciebie jest lipne auto ja bron Boze nie mam nic do golfów
            3 tylko do tych wiesniackich neonów i diód w lampach przednich bo ja za zadne
            pieniadze bym tego do A4 nie zamontowal bo by mnie z osiedla wygnali :) jezdz
            sobie tak dalej moze ci kiedys ktos wytlumaczy inaczej ze zle robisz.....

a co do zazdrosci to panowie wiesniaki zmartwie was bo mam 21 lat i stac mnie
            na A4 z 98 roku :) a wcale nie mam rodziców bogatych PRACA PRACA PRACA !!!
      • Gość: normal Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 03:27
        "mądralo" jezeli juz cos inteligencie od siedmiu bolesci.
      • Gość: Golf III to złom Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 11:57
        Gość portalu: Synek napisał(a):

> Sam jestes debilem. I jak w nocy nie widzisz to idz do okulisty. Przynajmniej
        > ten koles nie dostał fury od tatusia ani mamusi tylko sam sobie na nią
        > zapracował, i tą złotówke którą wydał na diode również. Jak tak cwaniakujesz
        to
        >
        > sie ujawnij mondralo!
        >
        > P.S. Tylko nie palancie !!!
        > Pozdrawiam 325 I
        >

Wyp... stąd.
    • Gość: ona:D Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 23:02
      zazdrosc... az zrzera widac..
      • Gość: czarny golf Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 15:40
        Widac ze jestes zwyklym prostakiem i nie znasz siena samochodach a klime te
        samochodziki to maja w standardzie ty patalachu HAHAHAHHAH pozdro!!!
        • Gość: rafi Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.provident.pl 04.08.06, 16:37
          eeee!!! burze!!! co tam jesce mos w ty bryce?
          • shizuoka20001 Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu 04.08.06, 16:54
            w standardzie :)
            • Gość: czarny golf Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 17:06
              podjedz to zobaczysz chyba wiesz gdzie mieszkam :)
    • Gość: Harry_man no to golfiarze pokazali nam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 22:07
      No to panowie "golfiarze" pokazali nam na jakim poziomie rozwoju intelektualnego
      się znajdują (chyba dalej już nie zajdą). Osobiście nie podoba mi się styl jaki
      prezentują, tzn chodzi o świecidełka różnej maści. Dziwi mnie jednak wasza
      reakcja. Wyzwiskami i wmawianiem ludziom, że zazdroszczą (choć zapewniam was, że
      tak nie jest) nic nie osiągniecie. Zamiast wytłumaczyć ludziom, że to jest wasz
      styl i nikomu tym krzywdy nie robicie wy pokazaliście jakie z was twardziele i
      co to nie potraficie. Żenada moi drodzy, żenada
      • Gość: Pan samochodzik Re: no to golfiarze pokazali nam IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.06, 01:41
        do:harry
        stary na to tylko jest jedna odpowiedz banda debili ....
        chcialem gosciowi wytlumaczyc ze zle robi to napisal ze zazdroszcze !!
        Niby czego neonka kupionego na allegro za 100zl HAHA tyle wydaje dziennie na
        jedzenie z kobitka
        Ja olewam temat moze trafi na bardzej cientego uzytkownika naszych ulic i ktos
        mu inaczej wytlumaczy co wolno a co nie.........

• Gość: holek Re: no to golfiarze pokazali nam do pana samochodz IP: 80.54.168.* 05.08.06, 13:21
          kolo jak wydajesz 100zl na jedzenie z laska to pewnie ladne grubasy jestescie
          buahah zalosne to musisz zarabiac gruba 5 tysiecy ale tyle z zbieranie butelek
          i puszek nie wyjdziesz
        • Gość: Harry_man Re: no to golfiarze pokazali nam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 14:50
          > stary na to tylko jest jedna odpowiedz banda debili ....
          > chcialem gosciowi wytlumaczyc ze zle robi to napisal ze zazdroszcze !!

Najlepsze jest to, że kilka osób już im wytłumaczyło jak się sytuacja ma, a oni
          dalej próbują ludziom wmówić, że zazdroszczą, żal im dupe ściska, albo po prostu
          są rowerzystami :D Co tu mówić o jakiejś logicznej dyskusji jak zamiast czytać
          wszystkie posty pisze się tylko to co ma się do powiedzenia ;]
          • Gość: Czarny golf Re: no to golfiarze pokazali nam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 17:27
            a co do goscia ktory sie wypowiada na temat kilku przerobek to moze mi cos
            podpowie co moge zrobic z silnikiem moze skorzystam i sobie podrasuje tego
            marnego golfa :D:D:D:D: pozdrowienia kolego :D::D:D:D:
    • wed05 Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu 05.08.06, 03:50
      Tak czytam sobie i czytam wypowiedzi w tym temacie... dochodze do kilku wniosków.
      Pierwszy to pewnosc iz chlopaszek na czarnego Golfa III raczej sam nie zarobil,
      chyba, ze w firmie rodzicow.
      Drugi wniosek pokrywa sie z pierwszym iz jest on nie do konca zdrowy na umysle,
      co zapewne przeszkadza w pracy zawodowej.

Jezeli ktos nie wie do czego sluzy ulica to powinno mu sie zabrac prawo jazdy.
      Niech ma nawet zielone neony, a w srodku puchowe rozowe fotele... szczerze mnie
      to "rybka", ale jezeli taki gnojek przy swoich wywijasach porysowal by mi
      samochod, albo co gorsza uderzyl w niego to zlapal bym za karczek i zaprowadzil
      osobiscie do psychiatryka.

Czym sie tutaj podniecac ? Golfem III ? No panowie... troszke grzebania w
      silniku, kilka smiesznych diodek i innych bajerow nie zrobi z tego samochodu
      auta wyscigowego !

Sam jezdze Alfą 156 2.5 V6 24V 200KM wiec raczej by sie kolega ze mna nie
      poscigal. A ja jakos nie mam potrzeby krecenia kóleczek po alejach itp.itd...
      O neonie pod tylkiem rowniez jak do tej pory nie myslalem.
      Dlaczego ? Bo uwazam, ze dobre auto obroni sie samo... bez wszystkich bajerkow,
      ktore i tak nic mu naprawde nie dadza.
      Samochod wiec obroni sie sam... podobnie jak mezczyzna... nie musi jezdzic
      swiecaca choinka zeby go zauwazyla kobieta.

Jak juz pisalem... gowniarskie zabawki mnie nie przeszkadzaja, nawet ciesze sie,
      ze sa podobne "elementy" - jest sie z czego posmiac, ale kiedy zagraza to
      bezpieczenstwu... konczy sie zabawa.
      Jakies pseudo klubiki tunningowo-wyscigowe... fajny szpan dla bogatych dzieci -
      wasze prawo. Ale narazajcie bezpieczenstwo swoje, a nie innych.
      Aha i zgredem nie jestem... jestem grubo, grubo przed 30... wlasciwie troche po
      20 ;) ... pracuje, zarabiam, ucze sie, potrafie sie bawic... ale posiadam
      troszeczke odpowiedzialnosci i zdrowiego rozsadku... czego i Wam zycze...
      • Gość: B Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 13:04
        Heh... to już kolejny temat w którym "rowerzyści" czepiają się samochodów...
        było o bmw, terz golfy.. fajnie :) dalej pewnie będzie mercedes - bo to dopiero
        szpanerska bryka :) Boże zlituj się nad tymi palantami którzy wymyślają te
        tematy i ześlij im dożywotni zapas biletów na MPK

Pozdro dla kierowców :) aaaa i jeszcze jedno... jeśli chodzi o kaske
        rodziców :) to jeśli starzy mają kase to nie kupią synkowi starego bmw czy
        golfa 3 tylko nową honde, subaru albo inny bajer :) więc... te wasze teksty są
        bardzo płytkie.
        • Gość: holek Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spod IP: 80.54.168.* 05.08.06, 13:18
          tak wogole to koles z czarnego golfa sam sobie kupil samochod i sam z wlasnej
          kieszeni wklada a tak wogole to jajco was obchodzi kto mu na to daje kazdy
          lubi co innego. nie wiem czy wam zal dupe sciska jak go widzicie, pewnie sami
          frajerzy z maluchow tu sie wypowiadaja jestescie zalosni a teraz marsz do taty
          spytac sie czy dadza wam autko a jak ktos ma jakis problem to pisac szybko go
          sie rozwiaze
          Pozdro dla czarnego golfa
      • Gość: gosc Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: 212.160.86.* 05.08.06, 13:42
        no tak i czytam sobie dalej te wypowiedzi.K**** co za debile to pisza "czym sie tu podniecac golfem3?sam jezdze alfa romeo 200KM."K**** zlitujcie sie.co to za ludzie.a moze prosze pana w tym golfie jest vr.o ile pan wie co to jest...
        i co wtedy moglo by sie okazac ze super szybka alfa jest do D***.
        • wed05 Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu 05.08.06, 18:49
          Tylko po co ?
          Jedno krotkie pytanie... dla zabawy ? OK... ale bawcie sie na torze, a nie na ulicy.
      • Gość: Pan samochodzik Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.06, 16:45
        wed05 brawo dla ciebie wreszcie ktos dokladnie opisal oco chodzi !!! z auta
        choinki nie zrobisz :) choc jak widac sa tacy co sie staraja .......
        • Gość: kobra Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 23:55
          anie samochodzi jak panu sie ku.. niepodobaja te neony to poco pan ku.. na nie
          patrzy !! jestes ..ym wiesniakiem a neony zdały swój test sa po to aby fajnie
          wyglądały i przyciagały uwage skoro na nie patrzysz to chyba cos nie tak masz w
          głowie
    • Gość: Motte Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 15:36
      Pozdrowienia dla czarnego Golfa od czerwonej Fiesty :)))))
      • Gość: Czarny golf Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 17:20
        Dzikei tym ktorzy mnei popieraja a co do goscia ktory ma 200 koni w tej alfie to
        nei temat do przechwalania sie ktoile ma koni i jak jestes chlopaszku taki mocny
        do scigania to podjedz na wyrazow na tor zobaczymy jaki czas wykrecisz i tak
        naprawde duzo zalezy od tego jak sie jezdzi a nei od tego ile masz pod maska ale
        widac ze to tobie wlasnei mamusia kupila samochodzik i nei masz pojecia o czym
        kolwiek haha Pozdrowionka dla chlopakow z klubu !!!!! piopisales sie stary tymi
        200 konmi haha teraz nei wiem co zrobic a wez sobei wszystkie laseczki no bo
        moje swiatelka wymiekaja przy twoim motorku :D POzdrawiam rowniez moje kochanie
        buziaczki :*
        • wed05 Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu 05.08.06, 18:48
          A ja nie zamierzałem sie przechwalac.
          Na Wyrazow jezdzic nie bede sie scigac bo nie ma potrzeby udowadniac iz jestem
          dobrym kierowca. Ladnych pare lat bezwypadkowej jazdy chyba to samo potwierdza.
          Jezeli bys swoja "bryczka" jezdzil jak szalony tylko po Wyrazowie, nie mial bym
          nic przeciwko. Ale jezeli czytam iz szalejesz po Alejach to automatycznie
          przypinam Ci etykietke "czubka za kółkiem".
          Mamusia mi nie kupila samochodu... sam sobie zapracowalem, ale to najmniej wazne
          kto czym jezdzi, za czyje itd. Kwestia jest w tym jak sie jezdzi i gdzie.
          Za laseczki dziekuje, mam jedna, ale za to w 100% wlasna :)
          • Gość: kobra Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 00:10
            wed a z jakiego drewna jest ta laseczka wykonana skoro masz juz taki staz za
            kierownica to musi byc piekny buk

haha
            • wed05 Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu 07.08.06, 15:28
              Odpowiedz godna 14 latka...
      • Gość: Czarny golf Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 17:23
        dla wszystkich tępaków samochod kupilem z wlasnej kieszeni moi rodzice nei maja
        firmy i pracuje w zwyklej firmie a neony nei sa z alegro zadne z alegro nei daja
        takiego swiatla ale widac ze na niczym sie nei znacie oprocz tego ze umiecie
        stukac w klawiaturke :D
        • Gość: as do B IP: *.prenet.pl 05.08.06, 20:57
          B jak Baran ale ty głupi jesteś
          • Gość: B do AS IP: 212.160.86.* 05.08.06, 21:50
            AS :D tak mój pies się nazywa :D ślini się cholernie :D Ty też?
            Głupi :) ale nie idiota :] pozdor leszczu
            • Gość: opel Re: do D IP: *.21.pl / *.21.pl 06.08.06, 23:40
              ooo widze ze pan panie De jest pan na poziomie rozwoju 14-latka hihihi
    • Gość: SS-man Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.prenet.pl 05.08.06, 18:56
      my chociasz umiemy po klawiaturce stukac a ty nie potrafisz nawet w lebek sie
      stuknac mysle ze w jedyne w co stukasz to kuta... w kaloryfer
      • Gość: B Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: 212.160.86.* 05.08.06, 20:30
        :D kolejna inteligenta wypowiedz :D brawo :)
        częstochowa to wieś :]
        • Gość: Czarny golf Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 21:06
          Zastanawiam sie co jeszcze powymyslacie ja nie jestem ani z poczesnej ani z
          olsztyna :D :D:D:D:D:
          • Gość: B Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: 212.160.86.* 05.08.06, 21:48
            a może zrobić Ci psikusa i napisać skąd jesteś? podać nr. tel. i takie tam ? :D
            hehehe :) niee
            kumplom się tego nie robi :) ale nawet na fajny pomysl wpadłem :D kupie sobie
            neony z allegro :D i założe i będę jeździł po alejach :D a cooo :D
            • Gość: używający świateł Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 09:30
              Jeżeli to ten golfik którego nie dawno widziałem w alejach to gościu masz amory
              z tyłu do wymiany... sprzedaj klika lampek i wymień... chyba że te lampki i inne
              gadżety mają odwrócić uwagę od podskakującego koła z prawej strony... ktoś na
              forum pisał że zdarza ci się jeździć bez świateł wieczorem (może wyłącznik też
              wysiadł). Nie chciałbym się spotkać z tobą w takich okolicznościach... z uwagi
              na to iż nie produkują lampek do wózków inwalidzkich...
              Pozdrawiam...
              • Gość: Czarny golf Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 23:00
                Powiem wam tylko tyle jestem debilem za kierownicom!!! Wiesniakiem spod
                czestochowy ktoremu rodzice daja kaske !! ale prosze was juz przestańcie na
                mnie naskakiwać!!!
                • Gość: kobra Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 00:17
                  a ja powiem wszystkim tym którzy czepiaja sie tego golfa bo niemaja co robic i
                  morda ich swedzi w domu. tak wiec jak niemacie co robic to naturalnie zdejmijcie
                  ubrania i go pilnujcie, albo patrzcie czy wam blacha z tych waszych alfów i audi
                  nieodskakuje niebawem napiszecie ze jezdzicie porshe albo jeszcze lepiej "porsze"
                  ten co tak napisał ze jest doswiadczonym kierowca to ci człowieku uswiadomie ze
                  bedziesz jechał powoli i sie zabijesz. Zaraz pewnie pie..iesz mi teorie ze im
                  szybciej tym niebespieszniej ale to nic chetnie jej wysłucham, a skoro masz
                  takie doswiadczeniejuz za kierownica i tą laske w 100% to z jakiego materiału
                  masz ja wykonana bo pewnie skoro masz tyle lat to jakas juz do podpierania . Ja
                  stawiam ze to bedzie jakis buk. Dobra dopisze tylko jedno niepodoba sie
                  niepatrzec :) kazdy ma swój swiat i swoje zabawki i niewpie..jcie sie tam
                  gdzie was nie chca i gdzie wam sie niepodoba. Dopisze jeszcze ze golf 3
                  podobnych jest około 3,4 z czym 2 sa identyczne zawyjatkiem silników
                  • Gość: Pan samochodzik Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 01:00
                    Z NEONAMI JEST TYLKO JEDEN BO INNI BY TAKIEJ KICHY NIE ZROBILI
                    GOLF 3 TO BARDZO FAJNE AUTO ALE DLACZEGO NA SILE GO TAK NISZCZYC......
                    • Gość: kobra Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 09:54
                      nietwoje to h.. cie to interesuje??
                      • Gość: nody do wszystkich twardzieli z forum IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 13:49
                        Internet zawsze sprzyjał do tego żeby poczuć się odważniej, anonimowość, brak
                        konfrontacji twarzą w twarz, większośc osób wypisujących się tutaj
                        podkreślających swoje ego i przedłużenie męskości pod maską swoich bryk tak
                        naprawde to banda frajerów udająca twardzieli, dlaczego jeśli przeszkadza wam
                        tak strasznie ten samochód stoicie na światłach obok niego i nie możecie znieśc
                        tego ryku wieśniackiego nie zadzownicie od razu po policje w czym problem??
                        tylko swoje żale i bezaprobatę wyrażacie publicznie?? mogę się zgodzić z tym że
                        do ścigania są odpowiednie do tego miejsca choćby ostrowy i nie byłem
                        zwolennikiem ulicznych wyścigów co zresztą mój szwagier wie i w tym nie zamirzam
                        go bronić bo ma swój rozum jeśli na broi to sam za to odpowie natomiast dziwią
                        mnie wypowiedzi w stylu mamusia mu kupiła, zapewniam was że na ten samochód
                        rodzice nie dali mu złamanego grosza i wszystkiego dorobił się sam, z drugiej
                        strony czytam tutaj posty o 200 konnej Alfie na która sobie ciężko zapracował
                        pan kolega, śmiech na sali bo wiem jakie są polskie realia, sam mam firme i wiem
                        że dorobienie się takiej bryki to kwestia wielu lat no chyba że interes się
                        przejmie od tatusia i się udaje pseudo biznesmena. Myślę że bardziej trzeba
                        docenić tych którzy dochodzą czegoś w naszym pięknym kraju własnymi rękoma i
                        nawet jeśli to jest maluch ale na którego się zarobiło własną pracą, bo to
                        najwięcej do gadania mają ci którzy od tatusia biorą kluczyki i jeżdzą po
                        mieście bryka tatusia katując silnik i udawając luzaków i twardzieli. Trzeba się
                        pogodzić z tym że jak świat się zmienia na naszych drogach będzie przybywać
                        różnych dziwnych obiektów jeżdzących lub latających i jednym się to będzie
                        podobać innym nie, każdego kierują te same przesłanki, padła wypowiedz, dobre
                        auto obroni się samo, to prawda i zgadzam się z tym tylko czy przy kupnie tej
                        alfy nie wierze w to że nie pomyslal kolega o tym że wiele lasek obruci się na
                        światłach, daje sobie rękę uciąć że tak.
                        Mam prośbę starajcie się zachowywać jakoś z kultura bo naprawdę niektóre
                        wypowiedzi z tego forum to poprostu ryszntok i to chyba wszyscy się zgodzą że
                        głównie świadczy to o autorze tego postu, pozdrawiam
                        • wolniej1 Re: do wszystkich twardzieli z forum 07.08.06, 14:04
                          myślę że ten temat zrobił się juz nudny. Proponuję KONIEC. ?Mam nadzieję że już
                          nikt nie będzie się wypowiadał bo niedługo przebijemy(ilością wypowiedzi)
                          NAJLEPSZYCH I NAJGORSZYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE.
                        • wed05 Re: do wszystkich twardzieli z forum 07.08.06, 15:48
                          "z drugiej
                          strony czytam tutaj posty o 200 konnej Alfie na która sobie ciężko zapracował
                          pan kolega, śmiech na sali bo wiem jakie są polskie realia, sam mam firme i wiem
                          że dorobienie się takiej bryki to kwestia wielu lat no chyba że interes się
                          przejmie od tatusia i się udaje pseudo biznesmena"

-------------------------------------------
                          Drogi nody dla Twojej wiadomosci powiem iz moj samochod kosztował mniej niz
                          kształtuja sie ceny VW Golfa IV ... nie jest to wiec bardzo drogi samochod.
                          Tak poza tym nikt mi nie dal pieniazkow na jego kupno.
                  • wed05 Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu 07.08.06, 15:41
                    "ten co tak napisał ze jest doswiadczonym kierowca to ci człowieku uswiadomie ze
                    bedziesz jechał powoli i sie zabijesz. Zaraz pewnie pie..iesz mi teorie ze im
                    szybciej tym niebespieszniej ale to nic chetnie jej wysłucham"
                    ------------------------------------------------------
                    Jadac powoli raczej sa nikle szanse zabicia sie z wlasnej winy.
                    Chcesz mi wmowic, ze na polskich drogach im szybciej tym bezpieczniej ?
                    Chlopcyku zastanow sie co za brednie opowiadasz.

"a skoro masz
                    takie doswiadczeniejuz za kierownica i tą laske w 100% to z jakiego materiału
                    masz ja wykonana bo pewnie skoro masz tyle lat to jakas juz do podpierania . Ja
                    stawiam ze to bedzie jakis buk"
                    -----------------------------------------------------
                    Drugi raz piszesz swoj swietny zart o Twoim spostrzezeniu.
                    Rozumiem, ze bardzo Ci sie spodobal i uwazasz swoja wypowiedz za niezwykle
                    blyskotliwa, ale moze jednak nie powtarzaj sie.

"Dobra dopisze tylko jedno niepodoba sie
                    niepatrzec :) kazdy ma swój swiat i swoje zabawki i niewpie..jcie sie tam
                    gdzie was nie chca i gdzie wam sie niepodoba"
                    -----------------------------------------------------
                    Nie wpie.... alam sie tam gdzie mnie nie chca... ja wyrazam swoja opinie.
                    Nie, nie podoba mi sie, ale to zaden problem. Moge sie odwrocic - faktycznie.
                    Ale jezeli taki pół-debil jezdzi na pelnym gazie po centrum to moge miec prawo
                    do wyrazenia swojego niezadowolenia z tego faktu.
                    Szalejcie tymi ekstra super brykami na Wyrazowie, albo u siebie na podworku w
                    Koziej Wólce ... jednak nie na ulicach miasta.
                    • Gość: kobra Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 22:55
                      tak samo jak ten pł debil móglby powiedziec ze ta syrena przed nim tamuje ruch !!
                      • Gość: kobra Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 22:58
                        chyba nienmy o czym gadac bo szkoda tylko liter wy wiecie swoje wpatrzeni w
                        droge i uwazni na kadych swiatłach oraz skrzyzowaniu a y debile które cisniemy
                        gaz do dechy i pie..my czy czerwone czy niebieskie napie..my nad
                        skrzyzowaniem :D:D a co lepsze wymijamy chodnikiem jadaoce srodkiem aleji syreny
                        !! tak wąłsnie sie dzieje :D
                        • Gość: Kochana Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 22:41
                          Zostawcie tego chlopaka w spokoju :)
                          • Gość: Pozdrawiam Re: Czarny GOLF III Z czerwonymi neonami od spodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 08:25
                            • Gość: Pozdrawiam Podsumowanie:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 08:29
                              Moim zdaniem ten temat tylko utwierdza właścicila auta o słuszności założenia
                              neonów. Jak dla mnie zdały one swój egzamin bo większość z tych którzy tutaj po
                              nim " jezdzili " zwróciła na neony uwage i nie mogli sie powstrzymac żeby coś
                              napisać. Na pewno wy się tak nie rozróżniacie z tłumu i zazdrościcie ,
                              przykre... ale prawdziwe:)

Pozdrawiam
                              • radar_1 Re: Podsumowanie:) 09.08.06, 13:03
                                ja uwazam ze moze sobie załozyc nawet fontanne zeby sie odrózniac w tłumie
                                czarnych golfów ale zbyt szybka i niebezpieczna jazda nie wnosi nic
                                dobrego!!!!!!!!
                                • Gość: B Podsumowanie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 15:26
                                  To teraz proponuje zrobić temat o gościach którzy mają 40tke na karku i
                                  dorobili się szybkich autek i szaleją po mieście, trasie itp. Bo o nich do
                                  cholery nikt nic nie napisze!! Tylko młodzi i młodzi...
                                  Pozdro dla Czarnego :) i innych którzy pisali pozytywnie o właścicielu!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka