Gość: Max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 15:16 Mam do zrobienia w karoserii kilka zaprawek i poszukuję naprawdę dobrego blacharza, ktory zrobi to dobrze oraz fachowo pomaluje - pomóźcie mi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrzej Re: Poszukuję dobrego blacharza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 15:23 jest kilka warsztatów gdzie maja blacharke i malują np na Warszawskiej przed mostem / tam był obok komis/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxx Re: Poszukuję dobrego blacharza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 17:07 rafał ledwoń gminna nei wiem dokładnie ile robi naprawde solidnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SS Re: Poszukuję dobrego blacharza IP: *.21.pl / *.21.pl 02.08.06, 17:15 ul. Wyszyńskiego firma Mlek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sweet_pie Re: Poszukuję dobrego blacharza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 18:18 również polecam firmę Mlek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Poszukuję dobrego blacharza IP: *.prenet.pl 02.08.06, 18:42 też proponuje Ci zebys z tym problemem wybrał sie do firmy Mlek a jak chcesz pomalowac to jedź do lakierni Frontczyka na Ul. Wręczycka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Poszukuję dobrego blacharza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 19:07 Słyszałem, że trzeba się wystrzegać warsztatu - jadąc Jagielońską ostatnia w prawo przed Sabinowską - chyba Trojanowski Odpowiedz Link Zgłoś
kumpelek25 Re: Poszukuję dobrego blacharza 02.08.06, 19:23 A znacie jakiś warsztat, który podjałby się remontu blacharskiego smaochodu marki Syrena 105? Bo szuka, szukam i już nie mam sił :( Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: Poszukuję dobrego blacharza 02.08.06, 19:46 Pan Gęsiarz, ul. Wolna 26. Często u niego naprawiają blacharkę karetek pogotowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ürf Re: Poszukuję dobrego blacharza IP: *.dip.t-dialin.net 02.08.06, 23:45 heheh ja tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akiś auto-lakier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 22:01 Kusięta cyba pierwsza uliczka od strony olsztyna dokładnie niepamiętam ale fachowo robi Odpowiedz Link Zgłoś