Dodaj do ulubionych

sprzęt wędkarski

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 15:40
Gdzie w Częstochowie można kupić sprzęt wędkarski?
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: sprzęt wędkarski IP: *.man.czest.pl 08.08.06, 16:26
      na ul wieluńskiej !
      na rynku za puchatkiem
      i na promenadzie czesława niemena
      ale ja polecam ten pierwszy
    • Gość: ciekawy Re: sprzęt wędkarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 19:56
      a jak z cenami? i jakością?
      • Gość: xyz Re: sprzęt wędkarski IP: *.man.czest.pl 09.08.06, 07:26
        pamietaj wedke mozesz kupic na rynku za 30 zł albo w sklepie nawet za 14 000 zł
        ale zalezy do czegopotrzebujesz wedki to to jest ogromny wybór !! i rozkład cen
        wiec polecam podjechac na wieluńska !! powieziec co sie chce i oni doradza !!
        napewno nie maja badziewia gdyz sa to ludzie co nie tylko sprzedaja tego typu
        zeczy ale tez mozna powiedziec profesjonalnie wedkuja !!
        • Gość: ciekawy Re: sprzęt wędkarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 09:14
          a w którym miejscu na ?wieluńskiej
          • Gość: aga Re: sprzęt wędkarski IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 09.08.06, 09:22
            Wydaje mi sie , ze gdzies na Rakowie tez jest sklep wedkarski. Mozna poszukac
            tez w internecie jest mase sklepow internetowych (adresy mozna znalezc w
            wyszukiwarce, albo w kazdym czasopismie wedkarskim). Mozna zobaczyc co maja w
            Czestochowie i porownac ceny z internetem. Zalezy co Pana interesuje czy to ma
            byc sprzet porzadny i profesjonalnych firm czy tez byle jaki.
            • Gość: Kasiaaa Re: sprzęt wędkarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 09:24
              Na ul.Cmentarnej przy sklepie spozywczym.
              • Gość: ciekawy Re: sprzęt wędkarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 09:42
                interesuje mnie coś niedrogiego ale żeby się nie rozleciało po pierwszym razie
                jak chińskie trampki.
                • radar_1 Re: sprzęt wędkarski 09.08.06, 12:58
                  idz na wielunska !! kupisz porzadny sprzet z niedrogie pieniazki
                  sklep jest po lewej stronie jak idziesz w strone wielunskiego rynku!!
                  z gory polecam
                  • Gość: ciekawy Re: sprzęt wędkarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 12:03
                    Rzeczywiście najlepsza i fachowa obsługa na wieluńskiej. Dzięki . Wybór jednak b
                    . mały bo i małe sklepiki a mnie się marzył dyży sklep na kształt "Pacyfik
                    blu" w Sosnowcu(przyDK1)
                    • Gość: p_sc Re: sprzęt wędkarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 12:59
                      Sklep wędkarski jest na Wolności w kamienicy obok nowego budynku kolo dworca,
                      Jest też na błesznie w budynku związku hodowców gołębi to jest chyba ulica
                      Cisowa. Oba raczej małe ale w tym drugim myśle że powinno być coś ciekawego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka