Gość: ciekawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 15:40 Gdzie w Częstochowie można kupić sprzęt wędkarski? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: sprzęt wędkarski IP: *.man.czest.pl 08.08.06, 16:26 na ul wieluńskiej ! na rynku za puchatkiem i na promenadzie czesława niemena ale ja polecam ten pierwszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: sprzęt wędkarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 19:56 a jak z cenami? i jakością? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: sprzęt wędkarski IP: *.man.czest.pl 09.08.06, 07:26 pamietaj wedke mozesz kupic na rynku za 30 zł albo w sklepie nawet za 14 000 zł ale zalezy do czegopotrzebujesz wedki to to jest ogromny wybór !! i rozkład cen wiec polecam podjechac na wieluńska !! powieziec co sie chce i oni doradza !! napewno nie maja badziewia gdyz sa to ludzie co nie tylko sprzedaja tego typu zeczy ale tez mozna powiedziec profesjonalnie wedkuja !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: sprzęt wędkarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 09:14 a w którym miejscu na ?wieluńskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: sprzęt wędkarski IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 09.08.06, 09:22 Wydaje mi sie , ze gdzies na Rakowie tez jest sklep wedkarski. Mozna poszukac tez w internecie jest mase sklepow internetowych (adresy mozna znalezc w wyszukiwarce, albo w kazdym czasopismie wedkarskim). Mozna zobaczyc co maja w Czestochowie i porownac ceny z internetem. Zalezy co Pana interesuje czy to ma byc sprzet porzadny i profesjonalnych firm czy tez byle jaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiaaa Re: sprzęt wędkarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 09:24 Na ul.Cmentarnej przy sklepie spozywczym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: sprzęt wędkarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 09:42 interesuje mnie coś niedrogiego ale żeby się nie rozleciało po pierwszym razie jak chińskie trampki. Odpowiedz Link Zgłoś
radar_1 Re: sprzęt wędkarski 09.08.06, 12:58 idz na wielunska !! kupisz porzadny sprzet z niedrogie pieniazki sklep jest po lewej stronie jak idziesz w strone wielunskiego rynku!! z gory polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: sprzęt wędkarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 12:03 Rzeczywiście najlepsza i fachowa obsługa na wieluńskiej. Dzięki . Wybór jednak b . mały bo i małe sklepiki a mnie się marzył dyży sklep na kształt "Pacyfik blu" w Sosnowcu(przyDK1) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_sc Re: sprzęt wędkarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 12:59 Sklep wędkarski jest na Wolności w kamienicy obok nowego budynku kolo dworca, Jest też na błesznie w budynku związku hodowców gołębi to jest chyba ulica Cisowa. Oba raczej małe ale w tym drugim myśle że powinno być coś ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś