Dodaj do ulubionych

Praca chałupnicza

10.08.06, 08:42
Siedzę w domu z małym synkiem. Muszę iść na wychowawczy i zrezygnować z pracy,
bo malcem nie ma się kto zająć (babcie daleko a opiekunce go nie oddam). Jaką
pracą w domu mogłabym się zająć? Tylko nie składanie długopisów.
Obserwuj wątek
    • Gość: ines Re: Praca chałupnicza IP: *.prenet.pl 10.08.06, 11:05
    • Gość: ines Re: Praca chałupnicza IP: *.prenet.pl 10.08.06, 11:07
      dziewczyno zapomnij tu nikt ci nie da pracy wile razy pisalam tutaj o takim
      problemie i nic sama szukam pracy zeby sobie dorobic opieka nad osobami
      staryszymi lub sprzataniem i klapa nikt sie nie odezwal forum sluzy do pisania
      o glupotach a nie mo problemach
      • prowokator_ka Re: Praca chałupnicza 10.08.06, 11:14
        Gadasz głupoty. Myślisz, że pracodawcy nie mają co robić, tylko szukać
        pracowników na forum?
        Pytajcie się same, a nie czekajcie na pracę jak udzielne księżne.
        Słyszałam, że w zapałczarni można sobie dorobić pakowaniem zapałek czy
        składaniem opakowań, dokładnie nie pamiętam.
        Trzeba samemu SZUKAĆ.
        • Gość: Wiola Re: Praca chałupnicza IP: *.34.pl / 80.51.236.* 10.08.06, 11:47
          prowokator_ka napisała:

> Gadasz głupoty. Myślisz, że pracodawcy nie mają co robić, tylko szukać
          > pracowników na forum?
          > Pytajcie się same, a nie czekajcie na pracę jak udzielne księżne.
          > Słyszałam, że w zapałczarni można sobie dorobić pakowaniem zapałek czy
          > składaniem opakowań, dokładnie nie pamiętam.
          > Trzeba samemu SZUKAĆ.

Ale to jeszcze trzeba chciec a nie czekac az manna spadnie z nieba.
          Wielu tu piszacych tzw. "baranow" wyczekuje lub poluje na okazje "a noz widelec"
        • Gość: zoe Re: Praca chałupnicza IP: *.prenet.pl 10.08.06, 16:56
          mam ndzieje Wiolu ze ty nie jstes takim BARANEM niemniej jednak znalezienie
          pracy lub dodatkowego platnego zajecia wymaga znajomosci.i raczej jak ktos
          siedzi z malym dzieckiem w domu to nie ma za bardzo czasu na lazenie po
          zakladach czy wyszukiwaniu pracodawcow.ale gdziezby znalazl sie uczynny polak i
          napisal ze slyszal o czyms ze mozna zadzwonic i sprawdzic nie lepiej
          ponajezdzac na ludzi i smiac sie jak samemu sie ma kapuce i nie ma problemow .
          o to cale nasze spoleczenstwo !!!! inteligenci ktorzy umieja wyzywac sie od
          globow a kazdy czeka na ta tzw manne brzwo gratuluje
          • prowokator_ka Re: Praca chałupnicza 10.08.06, 21:03
            Przepraszam, ale ja mam dwóch malutkich synków i wcale nie wymagam od nikogo,
            żeby mnie traktował ulgowo. I znalazłam sobie pracę SAMA, w zawodzie. Zarabiam
            i jestem szczęśliwa, mimo że nie mam już męża, który mógłby mnie wesprzeć.
            • Gość: zoe Re: Praca chałupnicza IP: *.prenet.pl 10.08.06, 22:31
              no to tobie sie udalo zalezy jeszcze jaki masz zawod. ja moja obecna prace
              dostalam dzieki znajomoscia i lizodupstwu niestety nie jestem wyksztalcona
    • annnac Re: Praca chałupnicza 10.08.06, 14:32
      Nie takiej reakcji oczekiwałam i troche to przykre, że są takie osoby które
      tylko psioczyć umieją. Przecież mogą nie odpowiadać jak nie mają na ten temat
      nic do powiedzenia.
      • prowokator_ka Re: Praca chałupnicza 10.08.06, 14:37
        Przecież Ci poradziłam.
        Chyba nie myślisz, że potencjalny pracodawca pogłaszcze Cię po główce i powie:
        Chodź, dziecinko, dam Ci pracę, bo siedzisz taka biedna w domu... ???????????
        • Gość: linapau Re: Praca chałupnicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 15:23
          Moja córka miała rok jak poszła do żłobka. Cieszę się że wybrałąm właśnie ten
          wariant - żłobek, a nie teściowa, ciotka, niania, wójek i tysiące innych
          "wiernych" pomocników, doradców.
          POmyśl, jeżeli ten wariant okaże się właściwym dla ciebie, możesz spokojnie
          szukać pracy na 6-8 godzin dziennie bez obawy "co z dzieckiem".
          Przemyśl sobie
          • an_qa Re: Praca chałupnicza 10.08.06, 22:36
            a tak nie w temacie mozesz mi napisac do ktorego zlobka prowadzasz
            dzieciaczka??? tez mam taki zamiar ale slyszalam ze w cz-wie sa tylko dwa.
            Gdzies na armii krajowej i na sportowej.
            • Gość: Linapau Re: Praca chałupnicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 13:24
              Temat żłobków już się przewijał - wpisz w wyszukiwarkę a znajdziesz.

PS.

Moja córka chodziła do żłobka na Sportową - 2 grupy, atmosfera rodzinna, super
              panie które pozdrawiam.
              Teraz jestem na etapie przedszkola.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka