annnac 10.08.06, 08:42 Siedzę w domu z małym synkiem. Muszę iść na wychowawczy i zrezygnować z pracy, bo malcem nie ma się kto zająć (babcie daleko a opiekunce go nie oddam). Jaką pracą w domu mogłabym się zająć? Tylko nie składanie długopisów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ines Re: Praca chałupnicza IP: *.prenet.pl 10.08.06, 11:07 dziewczyno zapomnij tu nikt ci nie da pracy wile razy pisalam tutaj o takim problemie i nic sama szukam pracy zeby sobie dorobic opieka nad osobami staryszymi lub sprzataniem i klapa nikt sie nie odezwal forum sluzy do pisania o glupotach a nie mo problemach Odpowiedz Link Zgłoś
prowokator_ka Re: Praca chałupnicza 10.08.06, 11:14 Gadasz głupoty. Myślisz, że pracodawcy nie mają co robić, tylko szukać pracowników na forum? Pytajcie się same, a nie czekajcie na pracę jak udzielne księżne. Słyszałam, że w zapałczarni można sobie dorobić pakowaniem zapałek czy składaniem opakowań, dokładnie nie pamiętam. Trzeba samemu SZUKAĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re: Praca chałupnicza IP: *.34.pl / 80.51.236.* 10.08.06, 11:47 prowokator_ka napisała: > Gadasz głupoty. Myślisz, że pracodawcy nie mają co robić, tylko szukać > pracowników na forum? > Pytajcie się same, a nie czekajcie na pracę jak udzielne księżne. > Słyszałam, że w zapałczarni można sobie dorobić pakowaniem zapałek czy > składaniem opakowań, dokładnie nie pamiętam. > Trzeba samemu SZUKAĆ. Ale to jeszcze trzeba chciec a nie czekac az manna spadnie z nieba. Wielu tu piszacych tzw. "baranow" wyczekuje lub poluje na okazje "a noz widelec" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe Re: Praca chałupnicza IP: *.prenet.pl 10.08.06, 16:56 mam ndzieje Wiolu ze ty nie jstes takim BARANEM niemniej jednak znalezienie pracy lub dodatkowego platnego zajecia wymaga znajomosci.i raczej jak ktos siedzi z malym dzieckiem w domu to nie ma za bardzo czasu na lazenie po zakladach czy wyszukiwaniu pracodawcow.ale gdziezby znalazl sie uczynny polak i napisal ze slyszal o czyms ze mozna zadzwonic i sprawdzic nie lepiej ponajezdzac na ludzi i smiac sie jak samemu sie ma kapuce i nie ma problemow . o to cale nasze spoleczenstwo !!!! inteligenci ktorzy umieja wyzywac sie od globow a kazdy czeka na ta tzw manne brzwo gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
prowokator_ka Re: Praca chałupnicza 10.08.06, 21:03 Przepraszam, ale ja mam dwóch malutkich synków i wcale nie wymagam od nikogo, żeby mnie traktował ulgowo. I znalazłam sobie pracę SAMA, w zawodzie. Zarabiam i jestem szczęśliwa, mimo że nie mam już męża, który mógłby mnie wesprzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe Re: Praca chałupnicza IP: *.prenet.pl 10.08.06, 22:31 no to tobie sie udalo zalezy jeszcze jaki masz zawod. ja moja obecna prace dostalam dzieki znajomoscia i lizodupstwu niestety nie jestem wyksztalcona Odpowiedz Link Zgłoś
annnac Re: Praca chałupnicza 10.08.06, 14:32 Nie takiej reakcji oczekiwałam i troche to przykre, że są takie osoby które tylko psioczyć umieją. Przecież mogą nie odpowiadać jak nie mają na ten temat nic do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
prowokator_ka Re: Praca chałupnicza 10.08.06, 14:37 Przecież Ci poradziłam. Chyba nie myślisz, że potencjalny pracodawca pogłaszcze Cię po główce i powie: Chodź, dziecinko, dam Ci pracę, bo siedzisz taka biedna w domu... ??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linapau Re: Praca chałupnicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 15:23 Moja córka miała rok jak poszła do żłobka. Cieszę się że wybrałąm właśnie ten wariant - żłobek, a nie teściowa, ciotka, niania, wójek i tysiące innych "wiernych" pomocników, doradców. POmyśl, jeżeli ten wariant okaże się właściwym dla ciebie, możesz spokojnie szukać pracy na 6-8 godzin dziennie bez obawy "co z dzieckiem". Przemyśl sobie Odpowiedz Link Zgłoś
an_qa Re: Praca chałupnicza 10.08.06, 22:36 a tak nie w temacie mozesz mi napisac do ktorego zlobka prowadzasz dzieciaczka??? tez mam taki zamiar ale slyszalam ze w cz-wie sa tylko dwa. Gdzies na armii krajowej i na sportowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linapau Re: Praca chałupnicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 13:24 Temat żłobków już się przewijał - wpisz w wyszukiwarkę a znajdziesz. PS. Moja córka chodziła do żłobka na Sportową - 2 grupy, atmosfera rodzinna, super panie które pozdrawiam. Teraz jestem na etapie przedszkola. Odpowiedz Link Zgłoś