Dodaj do ulubionych

Warszawska 102.

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.06, 22:14
Jest ktoś może na forum, kto pracował kiedyś w firmie Darius Power jako przedstawiciel handlowy tele2? Ul Warszawska 102 to było kiedyś. Tak tylko pytam czy ktoś taki jest tutaj bo gdy tam pracowałem to się strasznie dużo osób przewinęło.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Warszawska 102. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 15:00
      no ja niestety kiedys... niestety nie wspominam tego milo :/
      • morning.calm Re: Warszawska 102. 14.08.06, 18:30
        Trudno oszustow milo wspominac.
        • Gość: Ania Re: Warszawska 102. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 18:31
          no dolkadnie... madry polak po szkodzie :/
    • Gość: Czeczen Re: Warszawska 102. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 20:28
      Czemu źle to wspominacie?

Ania C.???
      • Gość: Ania Re: Warszawska 102. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 21:15
        tak C, ale gdy tam "pracowalam" to nie bylam "C".
        To bylo najgorsze co moglo mnie spotkac. Jedyny plus to taki ze fajnych
        ludzi,chociaz... hmmm... pozniej juz nie byli tacy fajni... A ten caly Darek to
        niezly cwaniak...
        • Gość: Czeczen Re: Warszawska 102. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 21:22
          "Dariusz O...... uczy dzieci swoje, a ma ich wszystkich sto dwadzieścia dwoje..."

No Cwaniaczek z niego był niezły.
          Aniu C. Napewno cie widziałem bo pracowałem tam dosyć długo.
          Kojarzysz którąś z tych osób?:
          Ewa K.
          Rafał D.
          Czeczen
          • Gość: Ania Re: Warszawska 102. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 21:25
            ja pamietam Grzeska, Ewa to taka... hmm... zeby nie powiedziec "starsza"...
            dojrzala kobitkabyla, tak?? A Rafal chodzil w dlugim czarnym plaszczu?? Ja juz
            nie pamietam jak ci ludzie mieli na imie...
            • Gość: Czeczen Re: Warszawska 102. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 21:30
              Tak Ewa to byla taka starsza. Ona to dopiero cwana byla. No grzeska to niestety nie kojarze albo nie pamietam. Rafal to byl taki maly brunecik, kolega Darka z Bialegostoku. Chyba myle Cie z inna Ania. Naprawde nie kojarzysz Czeczena?
              A jak dlugo tam pracowalas?
              • Gość: Ania Re: Warszawska 102. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 21:34
                hehe... jesli to mozna nazwac praca... Na samo slowo "tele 2" ludzie trzaskali
                drzwiami i wcale sie nie dziwie...
                "pracowalam" w ubieglum roku na przelonie maja-czerwca. Az 3 tygodnie... ze mna
                przyjela sie taka Iza i Aga, Iza byla ze mna w "grupie" a Aga u Ewy.
                I pracowal jeszcze taki starszy facet... hmmm... nie pamietam jak mial na imie,
                ale rozrywkowy dziadek...
                • Gość: Czeczen Re: Warszawska 102. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 21:40
                  Ja pracowalem tez w tamtym roku ale na poczatku (styczeń, marzec).
                  haha kojarze tego starszego goscia, kurde jak on mial na imie...
                  Ale humorek mial niezly, to musze przyznac.
                  Widzialem ostatnio Darka. Teraz prowadzi jakie biuro tuz za megapizza. Jest tak gruby, ze masakra! Ze 110 kilo bym mu dal.
                  Ale masz racje-super ludzi sie tam poznawalo.
                  • Gość: Ania Re: Warszawska 102. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 21:44
                    hehe a zmienil samochod???

Zawsze mnie smieszylo to ze taki gosciu: garniturek, pantofelki (w czubek), pod
                    krawatem... i pcha swojego poldka by zapalil... Normalnie boki zrywalam...
                    bisnesmen wielki.....

ok, ja ide spac.musze kozystac z tego ze cora spi...
                    • Gość: Czeczen Re: Warszawska 102. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 21:48
                      Za moich czasow w tej firmie to byl tez ten rozklekoktany poldek, ale czasami jezdzil mercedesem taty.
                      Widzialem ze 3 miesiace temu jak jechal cinquecento
                      • Gość: Ania Re: Warszawska 102. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 21:51
                        to sie dorobil w koncu mamony hehe
                        • Gość: Czeczen Re: Warszawska 102. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 22:16
                          Pewnie laptopa sprzedal hehe
                          • Gość: Ania Re: Warszawska 102. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 13:44
                            Wiesz ja chyba przesadzilam troche... Nie pracowalam tam az tak pozno... tzn w
                            ubieglym roku, ale troche wczesniej. Wiem ze nie bylo wtedy ani cieplo, ani
                            zimno... Nie pamietam...
                            • Gość: Czeczen Re: Warszawska 102. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.06, 14:03
                              No to musialas przyjsc tuz po mnie do pracy. Moze to nie byla dochodzowa praca, ale milo to wspominam. Tyle swietnych ludzi tam poznalem, ze glowa boli. W sumie to warto bylo.
                              • an_qa Re: Warszawska 102. 15.08.06, 14:11
                                a napiszesz ile zarobiles?? Ja 100 z czego do reki dostalam 50, Darek kazal mi
                                przyjsc za tydzien i jesli nie bedzie zadnych zwrotow to wyplaci mi reszte...
                                Moja kolezanka poszla, bo zadzwonilam do Darka by dal jej moja kase a ona
                                przyszla i powiedziala ze Darek dal tylko 30 zl (ktorymi mialysmy sie podzielic)
                                bo kilka umow wrocilo... I trzy tyg zapier... za 65zl... Nie bylo mnie cale
                                dnie,bo jezdzilismy z kolesiem autem w pizdu, wracalam po 21, nawet w soboty...
                                • Gość: Czeczen Re: Warszawska 102. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.06, 14:32
                                  Z zarobkami bylo roznie. Bywalo nawet dobrze czasami. Nie mialem nic do Darka pod tym wzgledem. Byl dokladny w wyplatach. Za pierwszy tydzien pracy dostalem 253zl o ile dobrze pamietam, a za ostatni tydzien 20zl (i to byl smiech na sali). Jak sie dowiedzial, ze rezygnuje to poodcilal mi tak wyplate, ze zostalo tylko 20 zl. Ale nie tylko ze mna tak postapil. Tez mi sie zdarzalo, ze wracalem ok22 z pracy do domu, a potem na 7 rano spowrotem do pracy. Raz sie zdarzylo, ze nie wrocilem z pracy do domu.
                                  • Gość: dsd Re: Warszawska 102.tele2 IP: 80.251.207.* 15.08.06, 14:58
                                    no niezla jazde mieliscie,ja pracowalem jako przedst. Tele2 dla M.M.Connect we
                                    Wroclawiu. To bylo jakies 3 lata temu i powiem Wam ze nawet niezle zarabialem.
                                    Tez pozno wracalem bo ok 19-20. Poznalem roznych ludzi jedni swietni, drudzy
                                    beznadziejni. Wtedy najezdzalem rowno na sytuacje, ale teraz sobie to milo
                                    wspominam. A mam pytanie nie mogliscie tego Waszego szefa za morde wziac?
                                    Przeciez to jest kpina co on robil. Macie racje niezly cwaniak z miodem w
                                    uszach i poldkiem,buahhaa
                                    • Gość: Ania Re: Warszawska 102.tele2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 15:09
                                      Wiesz inni zarabiali dobrze,bo mieli gadane i potrafili krecic ja talala, ja
                                      niestety klamac nie potrafie. Na pocz mi zalezalo a pozniej olalam sprawe...
                                      Wiem nie powinnam...

Ktos mi wtedy powiedzila ze z tych zarobkow mozna szkole oplacic, mieszkanie...
                                  • Gość: Ania Re: Warszawska 102. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 14:59
                                    i uwazasz ze nie bylo zle...
                                    • Gość: dsd Re: Warszawska 102. IP: 80.251.207.* 15.08.06, 15:42
                                      no nie bylo zle ja mialem 22zl od umowy do reki a robilem w zaleznosci od dnia
                                      jakies 8-15 umow takze jak zgarnalem ok 4tys. to nie narzekalem,no byli tez
                                      cwaniaczki ktorzy sie przedstawiali jako TP SA i pisali bez wyjasniania, co
                                      prawda dlugo nie popracowali ale swoje zarobili
                                      • Gość: Ania Re: Warszawska 102. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 21:08
                                        To chyba dawno sie tym zajmowales, bo rok temu gdy ktos uslyszal "tele2"
                                        trzaskal drzwiami i nie dalo sie nic zrobic... Ewentualnie grozil ze zadzwoni na
                                        policje lub spusci psy... Powinno sie dostawac premie za prace w niebezpiecznych
                                        warunkach. Poza tym kazali nam mowic ze jesli nie zapisze sie teraz to nastepny
                                        raz dopiero za pol roku, a to gadanie bylo gowno warte bo w tv byly reklamy
                                        "zadzwon teraz i zamow" A oklamywac ludzi to ja nie bede, tym bardzie ze robilam
                                        to pod swoim nazwiskiem a nie logo firmy...
                                • morning.calm Re: Warszawska 102. 15.08.06, 16:51
                                  Heh, caly Darus i jego dzielna sekretarka-dziewczyna krecaca z co drugim na
                                  boku, polonez bez baku i stacyjki, potem 30letni mercedes ojca i kant za kantem ;)
                                  Jak rozpracowalem cala strategie dzialania, lacznie ze zrobieniem zdjec i ksera
                                  falszywych dokumentow, faktur, nagraniem kilku rozmow byl wyjatkowo mily.
                                  • Gość: Dawidek Re: Warszawska 102. IP: 217.153.246.* 05.12.06, 13:23
                                    hej koleg co do dariusa to faktycznie masz racje,tez tam jakis okres pracowalem
                                    ale szybo nagolilem bo ciezko pracowalem od 7-22 a pieniazkow nie widzialem...
                                    ale ta jego dziewczyna (blondyneczka co pracowala w sekretariacie to bardzo
                                    mila i sympatyczna dziewczyna)
    • Gość: Czeczen Re: Warszawska 102. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.06, 18:32
      Nie byłem świadkiem aż takich przekrętów Darka.
      Aniu już wiem jak miał na imię ten starszy zabawny facet:

Andrzej.
      • Gość: Ania Re: Warszawska 102. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 21:04
        A tak... Andrzej, staruszek nie z tej ziemi... Takiemu to ludzie ufaja i od razu
        do domu wpuszczaja, sama bym poczestowala kawka...

Ja tam sie w przekret darka nie mieszalam,no ale wiadomo bylo ze byly. Od umowy
        placil 20zl, reszte (tzn 30zl) zgarnial do kieszenia (czyncze, itd... ble, ble,
        ble...). Ale jesli jakas umowa "wrocila" to trzbabylo oddac, albo potracil z
        nastepnej "wyplaty"
        Ogolnie to tele 2 w wykonaniu tej "firmy" to byl zart...
        • Gość: Czeczen Re: Warszawska 102. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.06, 21:19
          Mial z tego o wiele wiecej niz 30zl.
          Przy dobrych wiatrach mial na czysto 2500zl tyg.

Pamietam, jak przyszedlem pierwszy dzien do pracy i zobaczylem tzm meeting. Myslalem, ze to jakas sekta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka