Gość: Kierensky IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 00:02 albo kto sie dostalna stacjonarne.PISZCIE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcelmilau Re: kto studiuje historie na AJD 14.08.06, 00:58 ja.Ale kończę i nie stacjonarne co chcesz wiedzieć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierensky Re: kto studiuje historie na AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 12:34 dostalem sie na stacjonarne studia.Nie wiem nic np. jakie sa przedmioty, czy wyklady odbywaja sie w tym jednym budynku ,gdzie skladalem dokumenty czy na pozostalych tez,czy mozna kupic taniej ksiazki,czy raczej sie kseruje,czy fajni sa profesorowie? pozdrawiam pisz ,na razie to mi przyszlo do glowy ale od siebie mozesz napisac jakies spostrzezenia. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dona Re: kto studiuje historie na AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 18:21 tez chcialabym sie cos dowiedziec.Piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dona Re: kto studiuje historie na AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 23:08 hej! nikt nie studuje histirii? piszcie kochani studenci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: kto studiuje historie na AJD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.06, 00:11 ja tam wole pic wódke. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: kto studiuje historie na AJD 20.08.06, 01:23 dajcie jakieś gg nie będę pisał na forum o tym.Jeśli jesteście zainteresowani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5-roczniak Re: kto studiuje historie na AJD IP: *.net / *.net 20.08.06, 07:56 porzadni studenci historii nie siedza na głupich subiektywnych forach. Jesli nie jestes historykiem z tzw "powolaniem" nie beda to dla Ciebie studia latwe. Przygotuj sie na mase czytania, mnostwo dat do wkucia, i mapy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marakuja Re: kto studiuje historie na AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 11:19 nie masz się na razie czego dowiadywać będziesz rocznikiem eksperymentalnym, który jako pierwszy pójdzie systemem 3+2, w każdym razie 5-roczniak ma racje lekko to nie będzie, przygotuj się na ciężka pracę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dona Re: kto studiuje historie na AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 13:13 dzieki za rady i prosze o jeszcze pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marakuja Re: kto studiuje historie na AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 14:27 nie wierz, we wszystko co mówią studenci o profesorach, uwaznie obserwój i sama wyrabiaj sobie opinię, poza tym nie licz na to,że wymigasz się od pracy to się zemści wczesniej czy później, jak nie na egzaminie to na praktykach, a jak nie tam to przy pisaniu pracy. A do egzaminów najlepiej przyłozyć się od razu jesli we wrześniu planujesz wolne. W częstochowskich bibliotekach panuje deficyt pozycji historycznych, więc jesli masz znaleść coś na zajęcie to najlepiej od razu idź do biblioteki i złoż rewersy (np. cały rok ma sie przygotować z pozycji której jest słownie sztuk 1 na Częstochowę) Zawsze możesz popytać starsze roczniki o notatki kserówki itd. Nie kupuj w żadnym razie Manteufla i innych takich, posłuchaj co zaproponują wykładowcy. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dona Re: kto studiuje historie na AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 23:00 dzieki Marakuja . Milych wakacji.pa Odpowiedz Link Zgłoś