Dodaj do ulubionych

szkoły językowe - godne polecenia

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.06, 21:08
Poszukuję szkoły językowej, na terenie Częstochowy. Interesuje mnie na ile
dana szkoła podchodzi indywidualnie do każdego ucznia. Która ma dobrą metodę
nauki i nie ma ciągłych problemów ze zgromadzeniem odpowiednie grupy.
Interesują mnie zajęcia w weekendy ew. w godzinach wieczornych. Poszukuje
również korepetytora, który byłby w stanie przygotować mnie do FCE. Interesuje
mnie bardzo intensywna nauka z dużą ilością godzin. Ew. oferty prodzę kierować
na mail: dominos1@o2.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: aciki Re: szkoły językowe - godne polecenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 21:11
      Byle nie Glotta. Brrr! Jak najdalej.
      • asiapalus Re: szkoły językowe - godne polecenia 28.08.06, 09:05
        Moim zdaniem Centrum Edukacji Lingwistycznej (CEL) jest godne polecenia .
        Istnieją tam kursy przygotowujące do egzaminu FCE, CAE i innych. Sama tam do
        niedawna chodziłam. Najpierw robią test, aby wiedzieć na jakim poziomie jest
        twój angielski, pózniej przydzielają cię do grupy wg ilości punktów z tego
        testu. Ja zaczelam od 6 poziomu standardu(kurs mial 9 poziomow).Pozniej udalam
        sie na kurs przygotowujacy do FCE, a w tym roku w sesji zimowej bede go zdawac.
        Życze powodzenia!!!!!!
        :)
      • Gość: czasowstrzymywacz_ Re: szkoły językowe - godne polecenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 10:31
        dlaczego nie glotta?? możesz rozwinać?
    • Gość: iza Re: szkoły językowe - godne polecenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 09:49
      mam podobny problem, tylko....ze mnie interesuje hiszpanski.:-)
      • Gość: KIKA Re: szkoły językowe - godne polecenia IP: 195.189.52.* 28.08.06, 11:41
        Bardzo dobre lektorki hiszpanskiego są w Akademickim Centrum Lingwistycznym, a
        dobra lektorka to przynajmniej 50% sukcesu w nauce języka. Chodziłam tam przez
        jeden rok szkolny i dużo się nauczyłam.Oczywiście tzreba też przyłożyć się
        samemu. Polecam
    • amerie1 co do hiszpanskiego... 28.08.06, 16:51
      no i znowu ja....hihihi...co do hiszpanskiego,to jak mowilam w swoim
      watku,podobno na kosciuszki 3 sa konkretne kursy.zapisy od wrzesnia.idzie ktos
      ze mna?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka