Gość: andzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 17:10 Podobno pali się Merkury, wiecie coś o tej sprawie ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redakcja_czestochowa Re: Merkury 28.08.06, 17:14 Na szczęście nic się nie pali. Był jedynie anonimowy telefon o podłożeniu bomby. jak zwykle w takich wypadkach przyjechała policja, straż pożarna, pogotowie i inne służby. Trwa ewakuacja personelu i sprawdzanie budynku. Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Merkury IP: 80.54.168.* 28.08.06, 18:24 dzieki za szybkie info. swoja droga aleja nr 1 zablokowana. nie wiem czy jeszcze ale do konca akcji na bank bedzie. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: Merkury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 20:18 to podobno byla bomba Gratuluje ekipie ktora zajela sie ewakuacja. Zamiast rozproszyc tlum gapiow sami uniemozliwiali im wydostanie sie Siedzialam w aucie przed samym merkurym. strazacy rozwineli te pasiaste tasmy a nas zostawili w srodku hehe siedzialm tam 15 min az sie wqrwilam i zerwalam jedna pogonilam kierowcow przedemna i odjechalismy Ciekawe jak by naprawde byla tam jakas awaria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: Merkury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 21:33 Wiecie co dlamnie to te wszystkie animowe telefoniki to duba blada i juz nic nie było przed tym markurym ale naprawde jestescie spostrzegawczy gdyż zobaczyliscie tą strasz i ta policie i juz Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_piszczalka Re: Merkury 28.08.06, 22:05 Ja uważam, że za te anonimowe telefony, to taki gość powinien stać przez tydzień przed "Merykurym" z karteczką na szyi. "Za akcję straży i tak zapłacicie Wy, drodzy obywatele. W zamian możecie mnie kopnąć w d..." ps. Twoja "strasz" mnie rozbroiła. Dobrze, że zaczyna się rok szkolny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winiary Re: Merkury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 23:48 czemu nie ma na ten temat artykułu w Gazecie,to chyba temat na pierwsza strone, któryś z zagranicznych koncernów chce wykurzyc w miare prosperujacy relikt PRL. Jakby powiedziano 20 lat temu ktoś zagraża naszej wolności i ustrojowi komunistycznemu. Trzeba dorobić tylko fajna otoczke i bedzie ładniutki artykulik. Moze jakies wypowiedzi mlodzieży wszechpolskiej ubarwiłyby artykuł :) Ale mam bujną wyobraźnię. A co do gnoja,któremu sie nudzi i dzwoni,żeby sobie ubarwic koniec wakacji to pasa bym nie żałowała. A moze to ten słynny student AJD co dzwonił,nie dalej jak rok temu na lotnisko w Pyrzowicach i na Jasna Górę z informacja o bombie?? Do psychatry z nimi!! Odpowiedz Link Zgłoś