IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 17:10
Podobno pali się Merkury, wiecie coś o tej sprawie ??
Obserwuj wątek
    • redakcja_czestochowa Re: Merkury 28.08.06, 17:14
      Na szczęście nic się nie pali. Był jedynie anonimowy telefon o podłożeniu
      bomby. jak zwykle w takich wypadkach przyjechała policja, straż pożarna,
      pogotowie i inne służby. Trwa ewakuacja personelu i sprawdzanie budynku.
      Pozdrawiamy
      • Gość: adam Re: Merkury IP: 80.54.168.* 28.08.06, 18:24
        dzieki za szybkie info.
        swoja droga aleja nr 1 zablokowana. nie wiem czy jeszcze ale do konca akcji na
        bank bedzie.

pozdro
    • Gość: zuzia Re: Merkury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 20:18
      to podobno byla bomba Gratuluje ekipie ktora zajela sie ewakuacja. Zamiast
      rozproszyc tlum gapiow sami uniemozliwiali im wydostanie sie
      Siedzialam w aucie przed samym merkurym. strazacy rozwineli te pasiaste tasmy a
      nas zostawili w srodku hehe siedzialm tam 15 min az sie wqrwilam i zerwalam
      jedna pogonilam kierowcow przedemna i odjechalismy Ciekawe jak by naprawde
      byla tam jakas awaria
      • Gość: Dominika Re: Merkury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 21:33
        Wiecie co dlamnie to te wszystkie animowe telefoniki to duba blada i juz nic nie było przed tym markurym ale naprawde jestescie spostrzegawczy gdyż zobaczyliscie tą strasz i ta policie i juz
        • diabel_piszczalka Re: Merkury 28.08.06, 22:05
          Ja uważam, że za te anonimowe telefony, to taki gość powinien stać przez tydzień
          przed "Merykurym" z karteczką na szyi.
          "Za akcję straży i tak zapłacicie Wy, drodzy obywatele. W zamian możecie mnie
          kopnąć w d..."
          ps. Twoja "strasz" mnie rozbroiła. Dobrze, że zaczyna się rok szkolny.
          • Gość: winiary Re: Merkury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 23:48
            czemu nie ma na ten temat artykułu w Gazecie,to chyba temat na pierwsza strone,
            któryś z zagranicznych koncernów chce wykurzyc w miare prosperujacy relikt PRL.
            Jakby powiedziano 20 lat temu ktoś zagraża naszej wolności i ustrojowi
            komunistycznemu. Trzeba dorobić tylko fajna otoczke i bedzie ładniutki
            artykulik. Moze jakies wypowiedzi mlodzieży wszechpolskiej ubarwiłyby
            artykuł :)

Ale mam bujną wyobraźnię.

A co do gnoja,któremu sie nudzi i dzwoni,żeby sobie ubarwic koniec wakacji to
            pasa bym nie żałowała. A moze to ten słynny student AJD co dzwonił,nie dalej
            jak rok temu na lotnisko w Pyrzowicach i na Jasna Górę z informacja o bombie??
            Do psychatry z nimi!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka