Dodaj do ulubionych

książę???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 14:28
szukam księcia z bajki
Obserwuj wątek
    • Gość: Michael Jackson [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 14:29
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: roma Re: książę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 14:31
        ja juz znalazłam jest starszy odemnie o 20lat jest super
    • Gość: książe [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 14:30
      • Gość: roma Re: książę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 14:33
        dlaczego faceci są tacy obrzydliwi starszy facet ma klase i nie rzuca
        odrzucających tekstów czuje sie z nim bezpieczna pod kazdym względem takze
        finansowym.
        Jeśli szukasz księcia to oczywiście starszego o min 15 lat i gwarantuje
        szczescie
        Pozdr
    • Gość: * Re: książę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 14:36
      nie róbcie sobie żartów i nie mówcie chamskich tekstów!!!
      szukam faceta miłego , sympatycznego , kulturalnego
      • Gość: Roma Re: książę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 14:38
        ja dałam tylko dobrą rade:)
        ale wiesz nie kazda dziewczyna jest na tyle odwarzna zeby zwiazac sie o 20lat
        strszym facetem.....
        pewnie ty myslisz tak jak wiekszosc.... ale spróbuj a zrozumiesz
      • shizuoka20001 Re: książę??? 30.08.06, 14:38
        Polecam ,,Kopciuszka"
        • Gość: książe Re: książę??? IP: *.man.czest.pl 30.08.06, 14:40
          tutaj jestem ! :)
          iczekam na Ciebie
          • Gość: aga Re: książę??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 14:43
            powodzenia - moja kuzynka tez suzkala ksiecia z bajki - szukala i szukala i nie
            znalazla, w wielku 35 lat zlapala w "miare dobra partie" na dziecko i o to co
            zostalo z jej marzen o ksieciu z bajki
          • Gość: * Re: książę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 14:46
            tak???? naprawdę książę jesteś???
      • janek831 Re: książę??? 31.08.06, 19:28
        jestem:))
    • Gość: książe [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 15:05
      • Gość: * Re: książę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 15:07
        a skąd ta pewność , że jestem nią a nie nim, co???
        • Gość: ***** Re: książę??? IP: 195.189.52.* 30.08.06, 15:26
          no wlasnie ksiaze moze to transwestyta albo gej :D i co wtedy! ej? a jestes
          kobieta czy jednak facetem szukajacym ksiecia? powaznie pytam

-=jako jedyny na tym forum=-
          • Gość: * Re: książę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 09:13
            kobieta, a co???
    • shesweetness Re: książę??? 31.08.06, 09:14
      Kolejna bajka ;)
      • Gość: Prince nie Karol Re: książę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 09:16
        A Ty Kśiężniczką jesteś...Bo jak nie to nasz romans nie ma szans ;)
        • misiakilla Re: książę??? 31.08.06, 09:18
          Nie znam ksiecia, znam za to ksiazece, piwko. Dobre jest
        • Gość: paolo Re: do Ksiezniczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 09:18
          a ile masz lat, bo nie wie czy zglosic kandydature..
          • shesweetness Re: do Ksiezniczki 31.08.06, 09:19
            Ja jestem księżniczką, też czekam na księcia ;)
            A może jestem Śpiącą Królewną :D
            • Gość: * Re: do Ksiezniczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 09:22
              książę jeżeli jesteś w wieku powyżej 23lat to możemy porozmawiać
              • misiakilla Re: do Ksiezniczki 31.08.06, 09:24
                ksiezniczka a Ty w jakim wieku? chociaz pelnoletnia?
                a Ty shesweetness nie spij, bo ci dzidziusia podrzuca :) powiedza ze to Twoje i
                ominie Cie cala przyjemnosc z jego robienia :D
                • shesweetness Re: do Ksiezniczki 31.08.06, 09:26
                  Na dzidzusia przyjdzie czas ;) teraz chyba zbliża sie pora lulu ;)
                  • misiakilla Re: do Ksiezniczki 31.08.06, 09:32
                    lulu? 9.33 jest, chyba ze jestes po nocnej zmianie :D
                    • shesweetness Re: do Ksiezniczki 31.08.06, 09:33
                      złapała mnie infekcja :(
    • Gość: Prince nie Karol Re: książę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 09:23
      Zapomniałem dodać, że jestem nieco zubożałym Księciem:) Niestety rodzina
      rozkradła mój majątek i jedynie dom mi się ostał.
      Ale jak na Księcia przystało...mam niebieskie oczy...
      • Gość: * Re: książę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 09:25
        ach książe... ale pamiętaj,że prawdziwa księżniczka ma szczere i piekne serce,
        a nie głęboką kieszeń
    • Gość: * Re: książę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 09:36
      a tak z ciekawości skoro jesteś księżniczką to czy spałaś kiedyśna ziarnku
      grochu???
      • shesweetness Re: książę??? 31.08.06, 09:39
        Tak mi się zdaje, że dzisiejszej nocy ;)
        • Gość: * Re: książę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 09:41
          prawda, że to boli? ja to spać nie mogłam, a póżniej wszystko mnie bolało
          • shesweetness Re: książę??? 31.08.06, 09:45
            Istna bajka :D
          • misiakilla Re: książę??? 31.08.06, 09:45
            Czesto spie poza domem (samochod, podloga, materac) i nie narzekam :)
            Co Ci dolega shesweetness ?
            Szybkiego powrotu do zdrowia zycze
            • shesweetness Re: książę??? 31.08.06, 09:47
              To chyba po tej mokrej sobocie... ach... za błędy młodości się płaci...
              • misiakilla Re: książę??? 31.08.06, 09:50
                Sobota byla mokra... az za :) Podnoszenie hantli na mokro mnie rozbraja :)
                • shesweetness Re: książę??? 31.08.06, 09:51
                  Ciekawe jak ja bym zareagowała na taki widok... hmm ;)
                  • Gość: * Re: książę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 09:52
                    a czy jaśnie pani księżnczka ma także blond włosy i anielski głos?
                    • shesweetness Re: książę??? 31.08.06, 09:54
                      Nie blond, ale nie żałuję, bo tej swojej czekoladki nie zamieniłabym, a głos
                      podobno ładny... ;)
                      • Gość: * Re: książę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 09:56
                        no cóż to teraz tylko szukać księcia i brać siędo roboty
                        • shesweetness Re: książę??? 31.08.06, 09:58
                          Sam się znajdzie ;)
              • shesweetness Re: książę??? 31.08.06, 09:50
                Jak na księżniczkę przystało mam błękitne oczeta :D
                • Gość: paolo Re: do ksiezniczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 10:00
                  mam 17
                • independent-girl Re: książę??? 31.08.06, 10:04
                  Once upon a time there was a lovely princess. But she had an enchantment upon
                  her of a fearful sort which could only be broken by love's first kiss. She was
                  locked away in a castle guarded by a terrible fire-breathing dragon. Many brave
                  knights had attempted to free her from this dreadful prison, but non prevailed.
                  She waited in the dragon's keep in the highest room of the tallest tower for her
                  true love and true love's first kiss. (laughs) Like that's ever gonna happen.
                  What a load of - (toilet flush)

Nie znacie się na księżniczkach! Najpiękniejsza i z największym sercem (a wśród
                  księżniczek z największym biustem,brzuszkiem,tyłeczkiem i bioderkami :)) ) jest
                  jedyna w swoim rodzaju Fiona ;-))))))

comingattractions.fanhq.com/Resources/productimages/B106026R.jpg

• Gość: * Re: książę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 10:07
                    wiesz co, masz racje
                    • misiakilla Re: książę??? 31.08.06, 10:14
                      shesweetness nie wygladasz jak fiona?
                      Masz zielona karnacje i duzy nos? :D
                      • shesweetness Re: książę??? 31.08.06, 10:16
                        Skąd wiedziałeś ? ;) mam czerwone oczy na dodatek ;)
                        • independent-girl Re: książę??? 31.08.06, 10:26
                          Z niewyspania czy przepicia? ;-P
                          • shesweetness Re: książę??? 31.08.06, 10:27
                            A jak myślisz? ;)
                            • independent-girl Re: książę??? 31.08.06, 10:31
                              Biorąc pod uwagę,że wczoraj był i dziś jest dzień roboczy,to podejrzewam,że
                              jednak z niewyspania. W przeciwnym razie,byłabym najmniej wiarygodnym weetness
                              na Forum. Któż by wierzył takiej z przepitymi błękitnymi oczętami? Patrzyliby
                              prosto w te "niezapominajki w spirytusie" i nie wierzyli w to co mówisz :P
                              • independent-girl Re: książę??? 31.08.06, 10:32
                                BYŁABYŚ :-))))) Literówka się zakradła zmieniająca sens wypowiedzi :D
                                • shesweetness Re: książę??? 31.08.06, 10:33
                                  Nie szkodzi za literówkę... bo to wina misiakilla :D
                                  • Gość: Książe Re: książę??? IP: *.man.czest.pl 31.08.06, 11:05
                                    Już jestem :) Ten prawdziwy! mam nadzieje ze niektórzy sprawdzaja IP :)
                                    No to gdzie te księżniczki ? Jakieś szczegóły podajcie dziewczęta.
    • Gość: Prince nie Kraol Re: książę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 11:05
      No więc odpowiadajac na sugestie...pewnej damy? (*)

Księciem może być każdy, jeśli tylko umiejętnie potrafi wykorzystać swój
      rozum...I każda Księżną być może, jeśli tylko błysku i polotu jej nie braknie...

Kwestia oczywiście wzajemnej akceptacji...Jeśliś urodziwa i lotna...moge i ja o
      Twą dłoń poczynić starania:)
      • Gość: * Re: książę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 11:08
        ależ proszę, proszę ... czyżby ktoś tu odnalzał się w końcu? a wię książę
        rozpocznij starania
        • Gość: Prince nie Kraol Re: książę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 12:14
          Hmmm...Księżniczka wie, że inicjatywa zazwyczaj powinna być obustronna...Nie ma
          nic gorszego niż zrzucanie wszystkiego na barki jednej osoby...
          Hmmm...jestem ciekawym księciem...kwestia inspiracji słownej, którą Ty sie
          posłużysz aby mnie zaintrygować bardziej niż hasłem "szukam księcia"...
          Ponadto nie wiem czy publiczna polemika jest tu środkiem do celu...
          Aczkolwiek dla frajdy reszty forumowiczów można zaaranżować ten
          spektakl...kończać go tajemniczą odsłoną...
          • zyzyzyryksy Re: książę??? 31.08.06, 12:23
            ...Oh, dziś prawdziwych cyganów juz nie ma...
          • Gość: * Re: książę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 12:33
            ach czym zainteresować mogłabym takiego księcia jak Ty??? Powiedz mi, proszę?
    • Gość: Prince nie Kraol Re: książę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 12:39
      ...Nie jestem nikim wyjątkowym Księżniczko...Można mnie zaintrygować niebanalną
      powłoką i oczywiście intelektem...naprawde wysokiego formatu, bom wymagający
      podobnież...oczywiście te podstawy...slogany, ale bez nich podróż kończy się juz
      na pierwszym przystanku...

...jest tak wiele do powiedzenia, ale tylko nieliczni mogą to usłyszeć, a Ci
      jeszcze bardziej nieszablonowi zrozumieć...
      • shesweetness Re: książę??? 31.08.06, 12:41
        Księżniczko znalazłaś już księcia? :D
        • Gość: * Re: książę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 12:48
          jest ich niewielu, ale jednak są. Jest dużo podróbek i przeróbek, a mało
          oryginałów.
          Mimo to najważniejsze są ich myśli i słowa, czasmi czyny...
          Nie można jedank o wszystkich mówić tak samo, bo nie wszyscy są warci uwagi
          • Gość: aaa Re: książę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 13:35
            Wlaśnie... to celna uwaga, tylko jak znaleść tego prawdziwego księcia. Tylu
            przebierańców się kręci dookola. Boirąc pod uwagę to,że się jeszcze jakoś
            wtgląda to czasem sie od nich odpędzić nie można, a prawdiwy książe albo ma
            jakąś ważną misję albo czeka żeby księżnicka go znalazla.
            • taoo Re: książę??? 31.08.06, 13:40
              Kurczę, bo wy księcia jakiegoś wydumanego szukacie, zamiast znaleźć normalnego
              człowieka!
              • Gość: aaa Re: książę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 13:48
                no to co... już tylko sami przeciętniacy zostali??? a jak ktoś chce,żeby byl
                przystojny, inteligentny i mial od czasu do czasu odrobinkę fantaji to co???
                niech sobie marzy do końca życia...
              • boozar Re: książę??? 31.08.06, 13:51
                Wlasnie. Zgadzam sie calkowicie.
                Lepszy taki zwykly cham i prostak (jak ja np.) w "garsci", niz jakis wydumany
                ksiaze w oblokach.
                pozdro
                • taoo Re: książę??? 31.08.06, 13:56
                  Dlaczego dla was normalny człowiek musi oznaczać od razu zwykłego chama i
                  prostaka?
                  Jest wielu NORMALNYCH facetów, którzy dla NORMALNYCH kobiet mogą się okazać
                  idealnymi partnerami.
                  "Książę" to dla mnie facet próżny, leniwy i zapatrzony w siebie niczym Narcyz,
                  wokół którego kobieta ma latać jak satelita, a który ewentualnie łaskawie
                  skinie głową.
                  • boozar Re: książę??? 31.08.06, 14:00
                    Dlatego tez mowie, ze ze mnie to cham i prostak :), a nie zaden ksiaze.

pozdro
                    • independent-girl Do chama i prostaka lubiącego sól :P 31.08.06, 14:54
                      W wolnym tłumaczeniu do boozara :-)
                      Więc drogi boozarze,nie zgadzam się z Tobą! Nie jesteś cham i prostak! Ton i
                      poprawność językowa w Twoich wypowiedziach całkowcie temu przeczy!
                      :D
                      • boozar Re: Do chama i prostaka lubiącego sól :P 31.08.06, 16:13
                        Prosze mi tak nie slodzic, bo jeszcze tak urosne ze nie bede sie odzywal do
                        nikogo (z maluczkimi nie gadam :P).
                        A poza tym wole sol nie, slodkosci (chociaz...... :/)

pozdro
                        • independent-girl Re: Do chama i prostaka lubiącego sól :P 31.08.06, 16:16
                          ...chociaż...?
                          Z i to i to w nadmiarze szkoda, ale i to i to jest potrzebne do życia :-)

I rośnij, rośnij... z dużymi też można znaleźć wspólny język ;-)
                          • boozar Re: Do chama i prostaka lubiącego sól :P 31.08.06, 16:26
                            chociaz .... troche slodyczy w zyciu tez jest potrzebne...... ale jak tu sie
                            oderwc od tej soli ;]
                            Nie watpie ze mozna znalesc wspolny jezyk, aczkolwiek (trudne slowo :D) to
                            wcale nie jete takie latwe jak nam sie wydaje.

pozdro
                            • boozar Re: Do chama i prostaka lubiącego sól :P 31.08.06, 16:31
                              Wkoncu ten duzy to nadal cham i prostak tylko wiekszy:)
                              i do tego jeszcze sam ze soba gada:)))
                              pozdro
                              • shesweetness Re: Do chama i prostaka lubiącego sól :P 31.08.06, 16:33
                                boozar, ale się rozluźniłes w wypowiedziach ;)
                                • independent-girl Re: Do chama i prostaka lubiącego sól :P 31.08.06, 16:34
                                  Im większy tym luźniejszy? :)))))))
                                  • boozar Re: Do chama i prostaka lubiącego sól :P 31.08.06, 16:35
                                    A to akurat to nie wiem czy zaleta ??:)
                                • boozar Re: Do chama i prostaka lubiącego sól :P 31.08.06, 16:34
                                  tak to jest jak sie czlowiek w pracy nudzi, a tu jeszcze 3.5 godziny do wyjscia
                                  zostalo :((((

pozdro
                                  • shesweetness Re: Do chama i prostaka lubiącego sól :P 31.08.06, 16:36
                                    Przynajmniej umilasz sobie czas :D
                                    • boozar Re: Do chama i prostaka lubiącego sól :P 31.08.06, 16:37
                                      Z Wami zawsze !!!

pozdro
                                      • shesweetness Re: Do chama i prostaka lubiącego sól :P 31.08.06, 16:38
                                        Pewnie, że tylko znami... po pracy to co innego ;)
                                        • boozar Re: Do chama i prostaka lubiącego sól :P 31.08.06, 16:51
                                          Po pracy to obiad (pozny troche:), a pozniej lulu...

Ale za dwa tygodnie jade do kopalni .............soli, wiec moze znajde jakas
                                          grodke malutka ;P, i zobacze jak to jest ze znalezieniemwspolnego jezyka :))))

pozdro

PS. Jak napisamem ze z Wami zawsze to znaczy zawsze po pracy tez.....
                                          • shesweetness Re: Do chama i prostaka lubiącego sól :P 31.08.06, 16:55
                                            Chyba o czymś lub o kimś zapomniałeś ;)
                                            • boozar Re: Do chama i prostaka lubiącego sól :P 31.08.06, 17:08
                                              Nie zalapalem niestety, o czym (kim) zapomnialem??
                                              • shesweetness Re: Do chama i prostaka lubiącego sól :P 31.08.06, 17:32
                                                Więc o niczym ważnym ;)
                                          • independent-girl Re: Do chama i prostaka lubiącego sól :P 31.08.06, 17:02
                                            Z Wami zawsze...to Wami mam też do siebie odnieść? ;-) Bo po poprzednim faux pas
                                            to już wolę się upewnić co by nie być posądzoną o zarozumialstwo ;-)

A obiadek z dodatkiem soli czy pieprzu? ;-)

Kopalnia soli...tyle lat się człowiek wybiera i wybrać nie może :D
                                            • boozar Re: Do chama i prostaka lubiącego sól :P 31.08.06, 17:16
                                              Z Wami znaczy z Toba takze ;)
                                              Nastepna ktora boi sie byc posadzona o zarozumialstwo ;)???
                                              Jesli tak, to na pewno nie przezemnie.

Obiadek niestety bez przypraw (toz kopalnia 1600 km oddalona) :(((((((((

pozdro
                                              • independent-girl Re: Do chama i prostaka lubiącego sól :P 31.08.06, 17:19
                                                Miło mi,miło :-)))))

I nie smutkaj się, jeszcze tylko 2 tygodnie i....sam wiesz najlepiej co Cię czeka :D

Milusiego późnego popołudnia życzę :-)))
                                                • boozar Re: Do chama i prostaka lubiącego sól :P 31.08.06, 17:24
                                                  THX

Ale sama rozumiesz 2.5 miesiaca swojej wlasnej, prywatnej kopalni nie widziec i
                                                  nie dogladac to moze byc traumatyczne przezycie ;)

pozdro
                  • Gość: Prince nie Kraol Re: książę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 14:02
                    Inaczj kształtuje sie wizja owego księcia zarysowana w całości tego postu...To
                    raczej mężczyzna inteligentny, względnie urodziwy, subtelny, delikatny, czuły,
                    czasem romantyczny...
                    Takich księciuniów jest naprawde mało...ale skoro ja jeszcze trwam, może wcale
                    nie jest tak źle...Tylko te księżniczki jakieś powierzchowne się zrobiły...
                    • Gość: * Re: książę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 14:10
                      a czy Ty mi możesz powiedzieć gdzie moge znaleźć tego księcia, bo wydaje mi się
                      że powinieneś wiedzieć
                      • Gość: Prince nie Kraol Re: książę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 14:31
                        Oczywiście moge zostawić nr gg 6780390 :)... Dziś już niestety nieosiągalny ;)
                        • Gość: * Re: książę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 14:35
                          jak będę mieć czas to napisze
                        • misiakilla Re: książę??? 31.08.06, 14:37
                          Gwiazdka nie wybrzydzaj bo sie obudzisz po 30 z reka w nocniku :)
                          • Gość: * Re: książę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 14:38
                            ech, gdyby nie ta 30tka, to w ogóle bym nie szukała
                            • Gość: aaa Re: książę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 14:42
                              ha ha, a ja tam będę szukać dopóki nie znajdę, nawet po 80-ce i nie wezmę byle
                              czego, ktoś musi trzymać fason.
                              • Gość: Prince nie Kraol Re: książę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 14:52
                                Oczywiście ja również postaram się wygospodarować chwile czasu jak tylko
                                obowiązki mi na to pozwolą...Poza tym tak dla formalności...ten mały książe ma
                                25 lat...
                                • shesweetness Re: książę??? 31.08.06, 16:19
                                  ach te royal family ;)
                              • Gość: heh Re: książę??? IP: 87.239.176.* 31.08.06, 17:12
                                milego zatem czekania. Co niektorzy/ niektore za bardzo wybrzydzaja szukajac
                                dziur w calym a potem dzieki nim biura mtarymonialne maja co robic. latka
                                mijaja a starosc nie radosc . Poki jest sie mlodym mozna wybrzydzac a potem juz
                                ktos inny nami gardzi. pozdrowionka
                                • Gość: oczko Re: książę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 18:15
                                  Nie po to ktoś i ja tyle pracy we mnie zainwestowal, żeby teraz pierwszemu
                                  lepszemu ze szczęścia dekiel odwalil:)

uprzejmie pozdrawiam
    • independent-girl Czerwony kosz! Warto klikać! 31.08.06, 22:41
      W tym wątku były 2 wulgarne posty,które za każdym razem jak otwierałam wątek
      gryzło mnie w oczy :/
      Kliknęłam czerwone kosze i nareszcie ich nie ma!
      APEL!
      Jak widzicie wulgarne posty klikajcie proszę w czerwony kosz, przynajmniej w
      takim niewielkim stopniu możemy oczyścić forum z wulgaryzmów i chamstwa :-)
      • taoo Re: Czerwony kosz! Warto klikać! 31.08.06, 23:37
        Gorzej, jak moderator ma za ostre nożyczki i wytnie przy okazji cały udany
        wątek...
        ;D
        • boozar Re: Czerwony kosz! Warto klikać! 01.09.06, 08:02
          Jak kochac to ksiecia :))))
          Jak ciac to cale watki.
          To dewiza moderatorow (niektorych;)
          pozdro
          • independent-girl Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 08:32
            No to powrót do tematu - ja nie chcę księcia! Księciunio zazwyczaj jest
            fajtłapowaty, rozpieszczony i maminysynek,a to się kłóci z definicją MĘŻCZYZNY...

Choć teraz tak patrzę na to co napisałam...czy to oznacza w takim razie
            [rozumując moim tokiem myślenia],że w dzisiejszych czasach co trzeci, no może co
            czwarty...aaaaa niech stracę! co piąty przedstawiciel płci przeciwnej [do
            mojej,a w metryce mam wpisane KOBIEYTA :P ] to...książę?!!! Autorko wątku!
            Pomyśl sama, 20% stąpających po ziemi osobników płci tzw.męskiej to książęta!
            Żyć nie umierać :)))))))))))))))))))))
            • misiakilla Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 08:37
              Dobrze ze jestem tym jednym z czterech :D
            • Gość: * Re: Ja nie chcę księcia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 08:37
              ale czasami można trafić na księcia z wyższej półki, a nie takiego zgryźliwego
              i okropnego jak ten z Gumisiów
              • misiakilla Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 08:57
                Co rozumiesz pod pojeciem 'ksiaze z wyzszej polki'?
                • Gość: * Re: Ja nie chcę księcia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 09:07
                  książe z wyższej półki to taki, który nie ślini się na widok dziewczzyny, ani
                  nie próbuje niczego na siłę od niej ani z nią zrobić.
                  A ta wyższa półka jest raczej pzysłowiowa
                  • independent-girl Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 09:10
                    Hm...na jakich facetów Ty Gwiazdko trafiałaś,że tak piszesz? "nie próbuje
                    niczego na siłę od niej ani z nią zrobić" ....do czego to dochodzi na tym świecie :/
                    • Gość: * Re: Ja nie chcę księcia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 09:11
                      chyba raczej na natrętnych gamoni, i dlatego szukam księcia
                  • boozar Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 09:19
                    To tak sie da, nie na sile !!!????
                    kurcze, do ksiecia to mi jeszcze daleko :P
                    pozdro
                    • Gość: * Re: Ja nie chcę księcia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 09:23
                      ej, a ty zawsze na siłe???
                      • misiakilla Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 09:29
                        ja nie zawsze na sile, ale fajnie jest czasem na sile :)
                        • Gość: * Re: Ja nie chcę księcia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 09:30
                          może i tak, ale raczej za zgodą obu stron
                      • boozar Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 09:32
                        Oczywiscie, bo ja jestem taki Meski, przez duze M.
                        A nie jakis ksieciunio, przez male k.
                        pozdro :D
                        • Gość: * Re: Ja nie chcę księcia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 09:34
                          ktoś już tak kiedyś mówił, i niestety okazało się że bardzo zawyżył swoją
                          samoocenę
                          • boozar Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 09:39
                            To na pewno nie bylem ja. (male j zeby nie zawyzac:))
                            A pozatym jestem najmadrzejszy, najfajniejszy i najbardziej meski na tym forum.
                            koniec kropka. ;)
                            pozdro
                            • Gość: * Re: Ja nie chcę księcia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 09:42
                              ja jestem bardzo ciekawska, więc czy mógłbyś to udowodnić??
                              • boozar Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 09:44
                                Nie !

pozdro
                            • shesweetness Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 09:51
                              Co za skromność boozara ;)
                              > A pozatym jestem najmadrzejszy, najfajniejszy i najbardziej meski na tym forum.
                              • boozar Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 09:56
                                Wlasnie jeszcze skromny do tego - zapomnialem dodac ;)

pozdro
                                • shesweetness Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 09:56
                                  i jeszcze zna swą wartość ;D
                                  • Gość: * Re: Ja nie chcę księcia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 09:58
                                    wręcz ideał!
                                    • boozar Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 10:00
                                      Jesli tak twierdzisz:)
                                  • boozar Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 09:59
                                    Tylko czy uda mu sie uzyskac taka cene, jak wartsc? - oto jest pytanie.
                                    (troche to nie po polskiemu - ale co tam:)
                                    pozdro
                                • independent-girl Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 09:59
                                  Dobrze,że co bardziej zainteresowani wiedzą,że masz własną kopalnię soli (co
                                  prawda 1600km stąd,ale jednak),bo w przeciwnym razie to pewnie miałbyś już swój
                                  FunClub tutaj na forum ;))))) boozar - Mężczyzna przed duże M :D Skromny :))
                                  • boozar Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 10:00
                                    Juz musialas odrazu o tej kopalni ;)
                                    • boozar Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 10:01
                                      A tak pozatym to ja jestem 1600 km od kopalni.
                                      A Ona w Cz-wie:(
                                      pozdro
                                      • independent-girl Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 10:05
                                        Się nie smutkaj <glaszcze>, jeszcze tylko 2 tygodnie :D a silna ekipa z FCz
                                        umili Ci ten czas w miarę swoich możliwości :D
                                        • boozar Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 10:06
                                          Tak dokladnie to 13 dni:))
                                    • Gość: * Re: Ja nie chcę księcia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 10:02
                                      kopalnia, to nic. Najważniejsza jest ta skromność i urok osobisty :)
                                    • independent-girl Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 10:02
                                      Nooo cooo ;-) Sól na ławę! Tfu! To była kawa! Kawa na ławę
                                      • shesweetness Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 10:03
                                        independent-girl nie podlizuj się ;)
                                        • boozar Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 10:04
                                          Slowo podlizuj tez nabiera ciekawego znaczenia:))
                                          • shesweetness Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 10:08
                                            A jakiego?
                                            • boozar Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 10:10
                                              ciekawego

pozdro :)))))))
                                        • independent-girl Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 10:10
                                          Nooo cooo??? :P Uważam,że nie tylko kobiety trzeba dopieszczać, mężczyzn też, a
                                          tymbardziej na obczyźnie :P

;-))))
                                          • boozar Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 10:20
                                            Popieram w calej rozciaglosci (cokolwiek to znaczy:).
                                            Dopieszczac, dopieszczac i jeszcze raz dopiesczac (parafrazujac slowa jednego
                                            z "swiatlych" politykow)
                                            pozdro
                                            • taoo Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 10:22
                                              Ależ nam się tu stworzyć język magiczny, wieloznaczeniowy: dosolić,
                                              dopieszczać, rozciągłość...
                                              mmm...

• boozar Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 10:39
                                                I dodajmy jeszcze abra kadabra :))

pozdro
                                      • Gość: * Re: Ja nie chcę księcia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 10:04
                                        przyanjmniej mówi prosto z mostu jaki jest, i nic nie ukrywa... nawet tej
                                        kopalni
                                        • boozar Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 10:05
                                          Bo oprocz tego ze skromny itd.......
                                          to jeszcze prawde mowie zawsze:)
                                          pozdro
                                          • independent-girl Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 10:12
                                            Ależ Ty się reklamujesz! ;-))))))))
                                            Górnik przez duże G. [G też ma znaczenie] :P
                                            • shesweetness Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 10:15
                                              Mężczyzn się rozpieszcza, ale w inny sposób ;)
                                            • shesweetness Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 10:16
                                              boozar, nie wykręcaj się :D
                                            • boozar Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 10:21
                                              Przez duze G, akurat to nie kojazy mi sie najlepiej :)
                                              pozdro
                                              • shesweetness Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 10:22
                                                A punkt G ;)
                                              • shesweetness Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 10:23
                                                Wtajemniczeni wiedza o co chodzi ;)
                                                • boozar Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 10:38
                                                  Punkt G to mit!!!
                                                  a mnie G to sie z go.....wnem kojarzy (przepraszam za slownictwo;)
                                                  pozdro
                                                  • shesweetness Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 10:39
                                                    Jaki mit? ;)
                                                  • Gość: * Re: Ja nie chcę księcia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 10:40
                                                    słońce a może Ty nigdy nie znalazłeś punktu G i dlatego twierdzisz, że to mit,
                                                    co?
                                                  • shesweetness Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 10:41
                                                    Bo go nie znalazł :D
                                                  • boozar Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 10:47
                                                    A kto powiedzial ze szukalem ???
                                                    pozdro
                                                  • shesweetness Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 10:49
                                                    I ta wypowiedzia przekreśliłes siebie jako faceta :D
                                                  • Gość: * Re: Ja nie chcę księcia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 10:52
                                                    a znasz takie powiedzenie: szukacjcie, a znjadziecie?
                                                    może gdybyś szukał, to nie mówiłbyś że to mit
                                                  • shesweetness Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 10:54
                                                    A szkoda gadac ;)
                                                  • boozar Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 10:55
                                                    Wy byscie tylko gadaly :))
                                                  • shesweetness Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 10:56
                                                    Bo Cie oniesmielilo :0
                                                  • Gość: * Re: Ja nie chcę księcia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 10:57
                                                    właśnie, coś mi się wydaje, że ty to tylko mocny jesteś w gadaniu, a nie w życiu
                                                  • boozar Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 10:59
                                                    A kto powiedzial ze jestem mocny w zyciu ?????
                                                  • Gość: * Re: Ja nie chcę księcia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 10:59
                                                    skoro jesteś taki inteligentny, miły, sympatyczny, a przy tym skromny, to chyba
                                                    raczej
                                                  • boozar Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 11:03
                                                    Raczej nie
                                                  • shesweetness Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 11:00
                                                    Ciekawe jaka ja jestem.... hmm ;)
                                                  • Gość: * Re: Ja nie chcę księcia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 11:05
                                                    słońce coś chyba humor ci się popsuł, jakoś mało rozmowny jesteś
                                                  • boozar Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 11:07
                                                    oj, znow slonce:))
                                                    bo ja tak ogolnie to nie lubie gadac;)
                                                    no chyba ze z tanimi inteligentnymi osobami jak Wy.
                                                    pozdro
                                                  • Gość: * Re: Ja nie chcę księcia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 11:08
                                                    coś kombinujesz
                                                    taki miły jesteś
                                                  • boozar Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 11:09
                                                    Bo ja taki mily cham jestem:)
                                                  • Gość: * Re: Ja nie chcę księcia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 11:14
                                                    poznaj moje chamskie serce czy tak???
                                                  • boozar Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 11:17
                                                    Nie dokladnie o to mi chodzilo.
                                                    Prosty mily cham bez serca:) (znaczy bez wolnego serca :)))
                                                  • Gość: * Re: Ja nie chcę księcia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 11:18
                                                    a to zajęte? uuu to ja się zmywam
                                                  • independent-girl Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 11:23
                                                    Eeeeh...a ja myślałam,że to oczywiste było ;D
                                                  • Gość: * Re: Ja nie chcę księcia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 11:25
                                                    może oczywiste, ale jakoś cicha nadzieja tkwiła w mym sercu...
                                                  • boozar Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 11:26
                                                    Sorry ze cie zawiodlem ;((
                                                    pozdro
                                                    kto szuka ten znajdzie - jak ktos juz tu wczesniej napisal :))))
                                                  • boozar Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 11:25
                                                    Ja tez tak myslalem :))
                                                    A tu nawet pozartowac nie wolno :))
                                                  • boozar Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 10:59
                                                    Oniesmielony to ja jestem juz od jakis 30 wpisow wstecz:)
                                                  • boozar Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 10:49
                                                    slonce ????
                                                    nonono robi sie cieplo :))
                                                  • boozar Re: Ja nie chcę księcia! 01.09.06, 10:46
                                                    Za wikipedia: "Mit (z gr. mýthos = 'myśl, zamysł, temat rozmowy, opowieści,
                                                    baśń')"

pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka