malwing 30.08.06, 17:17 czy w cz-wie można spotkać setery? ja mam taką jedną psią mordę i chętnie poznam innych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malwing Re: seter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 18:28 no co? - nikt nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nd Re: seter IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 21:27 > ja mam taką jedną psią mordę.... :))) chyba się wystraszyli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ata Re: seter IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 07:49 Setery to najcudowniejsze psiaki. Ja miałam setera. Zszedł w ubiegłym roku więc się wcześniej nie odzywałam. Ale skoro wszyscy właściciele seterów (żywych) milczą to może pamięć o seterze też się liczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwing Re: seter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 14:55 moja psia morda - to śliczny rudzielec ... Odpowiedz Link Zgłoś
malwing Re: seter 31.08.06, 16:33 ludzie - czy setery to rasa wymarła????????????????? szukam kogoś z takim psiakiem na długie spacery (jak powszechnie wiadomo , rudzielce lubią się wyszaleć) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MALWING Re: seter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 17:57 podbijam temat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ata Re: seter IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 20:07 Nie jest to popularna rasa. Ale odobno na dnich ma być w Cz-wie wystawa psów. Może tam spotkasz jakiegoś rudzielca. Jeśli kiedyś jeszcze sprawię sobie psa to będzie to seter, mimo długich kudłów poniewierających się po domu. Życzę powodzenia w szukaniu seterów. Odpowiedz Link Zgłoś
malwing Re: seter 01.09.06, 14:35 jeśli zostawisz sobie namiar na mnie ( jeśli znajdę narzeczonego w tym roku) to może w przyszłym za dobrą cenę spodoba ci się super rudzielec po babkach i dziadkach championach i inter ... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ata Re: seter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 17:52 Dzięki teraz na stłe mieszkam w bloku. I będzie tak jeszcze przez jakis czas. Setery lubią przestrzeń. Chyba,że uda mi się namówić rodziców (ale mają juz dwie suki wyżlice:)) Pocieszjące dla mnie jest, że stery w Częstochowie bedą się mnożyć. Może kiedyś? :) Odpowiedz Link Zgłoś
malwing Re: seter 04.09.06, 20:22 no i co - koniec tematu????????????? dziękuję wszystkim za wypowiedzi - jakby co to dalej szukam ludzi z takimi psiakami. Odpowiedz Link Zgłoś