Gość: kathe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:36 czy ktos z Was sie wybiera, a jesli tak to czy idzieci z Waszym pupilem albo pupilami? czy tez idziecie poogladac psy? Ps Jakiej rasy psa macie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszka600 Re: --------------wystawa psów------------------- 30.08.06, 22:48 ja mam sky terriera kochany psiak pewnie wybiore sie na wystawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kathe Re: --------------wystawa psów------------------- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:56 jest maly problem bo nigdzie nie ma informacji na temat godzin w jakich jest wystawa:)jesli cos bede wiedziec na ten temat to dam znac:) ps ja mam 4 miesiecznego foksteriera:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: --------------wystawa psów------------------- IP: *.centertel.pl 30.08.06, 22:56 oczywiście,ze ide;D mam golden retrivery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: --------------wystawa psów------------------- IP: *.centertel.pl 30.08.06, 22:59 w sobotę jest klubowa wystawa i zaczyna sie o 10, w niedzielę wystawa krajowa i również o 10 ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: --------------wystawa psów------------------- IP: 80.51.236.* 30.08.06, 22:59 A kiedy ta wystawa? I gdzie? Ile wstep kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: --------------wystawa psów------------------- IP: *.centertel.pl 30.08.06, 23:01 w tą sobote i niedziele. dorosli 10zł, dzieci 5zł, przedszkolaki za darmo;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: --------------wystawa psów------------------- IP: *.centertel.pl 30.08.06, 23:03 znów ja;p wystawa jest na HALI POLONIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kathe Re: --------------wystawa psów------------------- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 23:15 dzieki bardzo za informacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona85 Re: --------------wystawa psów------------------- IP: *.centertel.pl 01.09.06, 10:58 wystawa bedzie na pewno fajna, jak za kazdym razem. zachecam wiec do wybierania sie, ja tez ide;D Odpowiedz Link Zgłoś
anulka9925 Re: --------------wystawa psów------------------- 01.09.06, 13:37 w jakich godzinach jest ta wystawa? czy gdzieś w necie jest jakaś informacja na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
shesweetness Re: --------------wystawa psów------------------- 01.09.06, 13:37 od 9 do 16 :) Odpowiedz Link Zgłoś
iskierkaaa Re: --------------wystawa psów------------------- 01.09.06, 13:47 a czy wie moze ktos o ktorej godzinie jaka rasa .... konkretnie chodzi mi o Polskie Owczarki Nizinne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: --------------wystawa psów------------------- IP: 87.239.176.* 01.09.06, 13:55 A ja mam śliczną charcicę angielską (mieszana).Oczywiście też pójdę na wystawę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ykola Re: --------------wystawa psów------------------- IP: *.realestate.net.pl 01.09.06, 15:02 I ja również tam będe, jak co roku :) Tylko ja od tej drugiej strony, organizacyjnej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo Re: --------------wystawa psów------------------- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 17:03 Sędziowanie w ringach zaczyna się o 10.00 a nie 09.00. Jeśli chodzi o PONy, to one również powinny zacząć się około godziny 10.00 Odpowiedz Link Zgłoś
foksi Re: --------------wystawa psów------------------- 01.09.06, 22:26 mam jeszcze jedno pytanie czy na teren wystawy mozna wprowadzic swojego psa- jesli on nie jest wystawiany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo Re: --------------wystawa psów------------------- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 13:55 Nie można Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de niro Re: --------------wystawa psów------------------- IP: *.realestate.net.pl 02.09.06, 18:34 Gość portalu: karo napisał(a): > Nie można To dziwne zwyczaje. Ja rok temu swojego prowadziłem i widziałem wielu mi podobnych. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: --------------wystawa psów------------------- 02.09.06, 00:02 Gość portalu: kathe napisał(a): > czy ktos z Was sie wybiera, a jesli tak to czy idzieci z Waszym pupilem albo > pupilami? czy tez idziecie poogladac psy? > Ps Jakiej rasy psa macie? pooglądać może wpadnę ale bez psa..... mam bokserka dość sporego a tam dużo psiaków więc nie będe robił dymu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: --------------wystawa psów------------------- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 16:12 Czy na wystawie będą wystawiane psy z okaleczonymi ogonami i uszami ,ofiary a zarazem dowody przestępstwa? Odpowiedz Link Zgłoś