Dodaj do ulubionych

prof.K. Rędziński z AJD

IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 31.08.06, 16:04
bardzo proszę o opinie na jego temat, pozdrawiam pa
Obserwuj wątek
    • Gość: uk Re: prof.K. Rędziński z AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 16:22
      Po co ci opinie sama sobie wyrób zdanie na jego temat yu masz jgo wielki
      epublikacje????, chyba jestes inteligentna:
      www.google.com/search?hl=pl&q=%22dr+hab.+kazimierz+r%C4%99dzi%C5%84ski%22&btnG=Szukaj&lr=
      he!he! a tytułu belwederskiego to chłop nie ma, chdorobku też nie chyba dziadek
      pójdzie na emeryturkę(najwyższa pora na telesfora::))))
      • Gość: ekeka do uk IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 31.08.06, 18:18
        tak sie sklada ze jeszcze nie mialam okazji miec z nim zajec, i chodzi mi o
        jego podejscie do studentów, a to (gdybys nie wiedzial), troche ciezko
        wywnioskowac na podstawie jego publikacji,wiec zanim sie znowu odezwiesz
        zastanow sie czy masz cos sensowego do napisania
        • Gość: .... Re: do uk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 19:02
          Hmm Redzinski. Ja osobiscie nie mialam znim klopotow ale potrafi dac popalic
          obowiazkowo nalezy chodzic na wyklady nawet gdy on mowi ze nie . Na 2 lub 3
          spotkaniach zrobi liste i z tego wystawia zaliczenia Pozdrawiam studentka
          5 roku
        • Gość: ola ooo to ten dziadej jeszcze uczy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 19:04
          ups to ten dziadek plujący jeszcze uczy, no no komuchy na tej uczelni to
          potrafią sie trzyzmać, kochana po pierwsze to żaden prof, tylko uczelniany a
          nie belweder więc nie nadużywaj tego wyrazu, no i prosze nic sie nie zmieniło
          na ajd ( z kim i czym chcą robić uniwerek)???
    • Gość: do ekeka Re: prof.K. Rędziński z AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 19:13
      No cóż, moze o tym nie wiesz ale na światowych uczelniach po publikacji poznaje
      się z kim ma się do czynienia, czyli czy to prawdziwy naukowiec czy fiksant,
      decyzja nalezy do ciebie z tego co widziałam wcześniej był ink do niezbyt
      licznej naukowej publkacji tego pana????sama sobie odpowiedz kim on jest???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka