Dodaj do ulubionych

Dr Anna Wolańska

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 12:42
Witam co sądzicie o neurologu dr Wolańskiej
Obserwuj wątek
    • Gość: Maverick Re: Dr Anna Wolańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 19:39
      Bardzo mądra kobieta. Może czasami nieco roztrzepana, bo już starsza, ale na
      pewno najmądrzejsza w naszym mieście.
    • Gość: kalli Re: Dr Anna Wolańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 21:47
      bardzo dobry lekarz..
      ma sporą wiedzę i doświadczenie..
      bardzo mądry człowiek..
      poświęca pacjentowi czas, interesuje się..
      • Gość: ja Re: Dr Anna Wolańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 21:53
        Swego czasu leczyłam się u dr Wolańskiej, wtedy jeszcze w Przychodni Matki i
        Dziecka na Sobieskiego. Chodziłam do niej (tzn wtedy prowadzała mnie mama)
        przez kilka ładnych lat. Teraz mam 23 lata i dzięki Bogu czuje się świetnie.
        Pozdrawiam i życzę zdrówka.
        • Gość: mama Re: Dr Anna Wolańska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 07:38
          Serdecznie dziękuję za odpowiedzi!!!! Pozdrawiam .
    • Gość: kk Re: Dr Anna Wolańska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 11:27
      niestety moja opinia jest diametralnie rozna przed kilkoma laty poniekad
      usmiercila by mi siostre bo nie chciala dac skierowania do kliniki mowiac ze ja
      wyleczy a dziecko mialo guza mozgu wielkosci jajka w dodatku z komorkami
      zlosliwymi Tylko dzieki determinacji mojego ojca i wiedzy doktor Minkner w tej
      chwili zyje.
      • Gość: mama Re: Dr Anna Wolańska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 08:49
        Ups. I powstał duży znak zapytnia. Słyszałam ,że dr Minkner też jest dobra. Nie
        wiem teraz do której pani dr się uadać. Ile kosztuje prywatna wizyta u pani dr
        Minkner.
    • Gość: kk Re: Dr Anna Wolańska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 17:14
      siostra byla leczona na Sobieskiego u dr. minkner
      • Gość: mama Re: Dr Anna Wolańska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 07:16
        Dzięki. Słyszałam ,że przyjmuje na Szymanowskiego.
    • Gość: joł Re: Dr Anna Wolańska IP: *.com 08.09.06, 18:07
      Jak najbardziej na tak. Trafna diagnoza - gdzie inni doszukiwali się strasznych
      rzeczy. Ale ile ludzi tyle opinii.
      • Gość: mama Re: Dr Anna Wolańska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 09:10
        serdeczne dzięki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka