Gość: mama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 12:42 Witam co sądzicie o neurologu dr Wolańskiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maverick Re: Dr Anna Wolańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 19:39 Bardzo mądra kobieta. Może czasami nieco roztrzepana, bo już starsza, ale na pewno najmądrzejsza w naszym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalli Re: Dr Anna Wolańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 21:47 bardzo dobry lekarz.. ma sporą wiedzę i doświadczenie.. bardzo mądry człowiek.. poświęca pacjentowi czas, interesuje się.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dr Anna Wolańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 21:53 Swego czasu leczyłam się u dr Wolańskiej, wtedy jeszcze w Przychodni Matki i Dziecka na Sobieskiego. Chodziłam do niej (tzn wtedy prowadzała mnie mama) przez kilka ładnych lat. Teraz mam 23 lata i dzięki Bogu czuje się świetnie. Pozdrawiam i życzę zdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Dr Anna Wolańska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 07:38 Serdecznie dziękuję za odpowiedzi!!!! Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Dr Anna Wolańska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 11:27 niestety moja opinia jest diametralnie rozna przed kilkoma laty poniekad usmiercila by mi siostre bo nie chciala dac skierowania do kliniki mowiac ze ja wyleczy a dziecko mialo guza mozgu wielkosci jajka w dodatku z komorkami zlosliwymi Tylko dzieki determinacji mojego ojca i wiedzy doktor Minkner w tej chwili zyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Dr Anna Wolańska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 08:49 Ups. I powstał duży znak zapytnia. Słyszałam ,że dr Minkner też jest dobra. Nie wiem teraz do której pani dr się uadać. Ile kosztuje prywatna wizyta u pani dr Minkner. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Dr Anna Wolańska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 17:14 siostra byla leczona na Sobieskiego u dr. minkner Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Dr Anna Wolańska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 07:16 Dzięki. Słyszałam ,że przyjmuje na Szymanowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joł Re: Dr Anna Wolańska IP: *.com 08.09.06, 18:07 Jak najbardziej na tak. Trafna diagnoza - gdzie inni doszukiwali się strasznych rzeczy. Ale ile ludzi tyle opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Dr Anna Wolańska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 09:10 serdeczne dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś