Gość: mama IP: 80.51.236.* 05.09.06, 13:07 gdzie mozna przygotować gimnazjalistę/ ostatnia klasa/ do egzaminów końcowych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: egzamin do liceum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 19:46 lepiej niech gimnazjalista przyłoży się do nauki w szkole a kursy przgotowawcze zostaw lepiej na później, kiedy będzie startować na studia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baron Re: egzamin do liceum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 21:13 Gość portalu: xyz napisał(a): > lepiej niech gimnazjalista przyłoży się do nauki w szkole a kursy przgotowawcze > zostaw lepiej na później, kiedy będzie startować na studia dobrze mowisz do egzaminu gimnazjalnego przygotowuje szkola zadne kursy nie sa potrzebne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emm4 Re: egzamin do liceum 05.09.06, 21:26 Potwierdzam - mam licealistkę i świeżą maturzystkę - obie normalnie się ucząc, [a jedna nawet w 2 szkołach], zdały egzamin gimnazjalny bez kursów, na całkiem przyzwoitym poziomie [powyżej 40 pkt]. Przed maturą też nie fundowaliśmy córce żadnych kursów, a jedynie konwersację z języka [nie korepetycje z wiedzy], bo z tym w szkole nie było najlepiej i trudno jej było płynnie i odważnie mówić - zdała na 100%. Nie są kujonami ani przesadnie genialnymi uczennicami - ale im zależało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: egzamin do liceum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 20:38 ja chodzilam na kursy przygotowawcze do szkoly katolickiej na okólnej sądzę że w tym roku również będą prowadzić takie zajęcia jest 10 spotkan ... po 3 h ... w soboty od 9 do 12 znacyz bylo tak w tym roku. ale tak s zczerze? te kursy nic mi nie pomogly :) nic a nic :) Odpowiedz Link Zgłoś