Gość: anka IP: 212.160.86.* 13.09.06, 12:30 czy mozecie polecic jakies sklepy w Cz-wie z ciekawymi lampami, na wzor ....'powiedzmy' tych z ikei Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiakilla Re: lampy..ciekawe 13.09.06, 12:32 Polecam sklep internetowy www.iroiro.pl Lampki z Technoluxu ale w nizszej cenie jak w hurtowni ;) Siedziba jest w Czestochowie wiec nie musisz sie zbytnio martwic o transport Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: lampy..ciekawe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 12:33 www.amplex.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l. Re: lampy..ciekawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 12:51 byłam przejazdem we Wrocławiu -tam przed-pod zapomniałam miejscowości są supr markety-wyleciała mi nazwa miejscowości z pamięci-tam kręcą również te big bradery i nne. Ale do tematu - salon ikey w nim też zyrandole- i co? po obejrzeniu dokładniej -firma fińska,i szwedzka ,i łotewska ,ta nasza " wsp." w jednym żyrandolu. jedź do nich trendy nowe poznasz ,a może cosik będzie dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: lampy..ciekawe IP: 212.160.86.* 13.09.06, 12:44 dzieki dziewczyny... ciekawe nie powiem.../interesuje mnie cos w stylu dluga stalowa 'noga' ,'abazur' prostokatny z matowego szkla/moze spotkaliscie cos, gdzies przypadkiem Odpowiedz Link Zgłoś
rpawlow Re: lampy..ciekawe 14.12.14, 17:33 Ja mam do zaproponowania ten sklep - ampla.eu/ Odpowiedz Link Zgłoś