Gość: gosciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 18:56 ktora wg was najpiekniejsza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aztecki Re: TRW-nowe piekne dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 19:27 Barbie z legionów ze zwijacza skody (ponoć kiedyś była blondynką) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kszykszy Re: TRW-nowe piekne dziewczyny IP: *.bulldogdsl.com 16.09.06, 20:15 barbi to typowa wiesniara do tego ma grube uda i mala dupe.. jest kilka fajniejszych lasek, zapewniam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś x-j77-85 Re: TRW-nowe piekne dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 21:28 pewnie lubisz same z grubymi tyłkami i do tego, niskie żeby było w co pakować. Fajna jest ale lepsza jest taka wysoka laska co niedawno przeszła do trw, monika czy cos takiego a i sylwia z kontroli też jest całkiem całkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agent k -25 Re: TRW-nowe piekne dziewczyny IP: *.bulldogdsl.com 18.09.06, 22:31 Po.. cię?! Przecież ona ma przeraźliwie grube uda! Zwróć uwagę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: TRW-nowe piekne dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 20:19 kto jeszcze??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser Re: TRW-nowe piekne dziewczyny IP: *.man.czest.pl 15.09.06, 20:57 piękna blondynka .......ale........za wysokie progi;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Re: TRW-nowe piekne dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 19:38 nie dla psa kiełbasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agent k -25 Re: TRW-nowe piekne dziewczyny IP: *.bulldogdsl.com 18.09.06, 22:32 Za wysokie progi dla buraka z Kościelca, to fakt :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joxkit Re: TRW-nowe piekne dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 23:01 a ten znowu wyjeżdża z tym kościelcem jakby nikt więcej tam nie pracował. Weź idź koleś bo śmieszny jesteś :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegrzółek Re: TRW-nowe piekne dziewczyny IP: *.bulldogdsl.com 19.09.06, 03:31 no fakt, za wysokie progi dla kolesia z lubojny albo śniętej anny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: TRW-nowe piekne dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 19:53 no piszcie kto jeszcze??? Odpowiedz Link Zgłoś
waffenpanzer Re: TRW-nowe piekne dziewczyny 16.09.06, 19:56 A która z tych pięknych dziewczym zechce chociaż na chwilkę spojżeć na takich jak wy żulików z wąsikami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: king Re: TRW-nowe piekne dziewczyny IP: *.com 16.09.06, 20:01 Liczy sie wnętrze i doświadczenie :D młodzieńcze !!!! hyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegrzolek Re: TRW-nowe piekne dziewczyny IP: *.bulldogdsl.com 16.09.06, 20:16 no no, tobie to i tak obojetne bo ciagasz lachy panom z kierwonictwa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: TRW-nowe piekne dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 23:25 marta jest fajna z legionow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brembo Re: TRW-nowe piekne dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.06, 12:20 wieśniaki z TRW hahaha żal mi was Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agent k -25 Re: TRW-nowe piekne dziewczyny IP: *.bulldogdsl.com 18.09.06, 22:33 Jedynym żulikiem z wąsikami na Legionów jestCw..t! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleblok Czy Częstochowa żyje TRW????!!! IP: *.gw-cz5.z.kat1.spidernet.pl 17.09.06, 12:30 Przegladając to forum zastanawiam sie czy głównym tematem częstochowskim jest TRW??? no tak ....ale jak nie ma zycia prawdziwie kulturalnego to co tu sie dziwić :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Czy Częstochowa żyje TRW????!!! IP: *.icis.pcz.pl 17.09.06, 13:54 Kazdy ma to co mu pasuje - jedni pasjonuja sie TRW, a inni zyciem kulturalnym - wczorajszy wieczor byl bogaty w mozliwosci, a kolejne weekendy beda jeszcze bardziej rozorodne. Problem tylko w tym ze ta oferta zainteresowana jest stosunkowo niewielka grupa osob. Kultura staje sie elitarna i podzial nie przebiega wcale wedlug tego kto ile ma kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muharadża Re: Czy Częstochowa żyje TRW????!!! IP: *.bulldogdsl.com 18.09.06, 22:35 TRW legionów - życie kulturalne buraków z Kościelca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rex Re: Czy Częstochowa żyje TRW????!!! IP: *.range81-155.btcentralplus.com 22.09.06, 01:17 Prawde Pan pisze Panie Profesorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelek Re: TRW-nowe piekne dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.06, 12:57 piszcie które jeszcze imię i zmiane i linie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: TRW-nowe piekne dziewczyny IP: *.flatpla.net 17.09.06, 13:28 Ania ze zwijacza Skody taka blondynka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: TRW-nowe piekne dziewczyny IP: *.flatpla.net 17.09.06, 13:29 Ruda Karolina z kontroli jest fajna dupa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: king Re: TRW-nowe piekne dziewczyny IP: *.com 17.09.06, 15:47 marta która pracuje na x-sie przy szyciu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trafny komantarz Re: TRW-nowe piekne dziewczyny IP: *.echostar.pl 17.09.06, 20:01 czytam to forum dość często i widzę, ze takich klejnotów jak w TRW to nie ma w żadnym zakładzie.Pierdoły, obgadywanie, obrabianie tyłków znajomym i kierownictwu, ocenianie dziewczyn i facetów.Tam same świnie pracują.Nie ma pod tym wzgledem gorszego zakładu.A w dodatku wszyscy maja sie za bogów, ze pracuja za 1500 na produkcji lub w jakims biurze.Chyba ktos powinien sie zainteresowac tymi bzdurami na forum, bo nie raz opisy sa tak szczegółowe, ze nawet jak nie padnie nazwisko to i tak każdy wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: king Re: TRW-nowe piekne dziewczyny IP: *.com 17.09.06, 21:27 Pewnie trzeba zbadać tę sytuacje winnych ukarać albo rozstrzelać albo zwolnić no bo przecież takie rzczy żeby sie działy toszto niemożliwość i nie powinno mieć miejsca w takim kraju jak polska i napewno wszyscy ludzie którzy piszą takie rzczy są zawistni i chamscy i wogóle szkoda gadać kolego radziłbym dać sobie na wstrzymanie i wyluzowac sie troche jeśli cie to tak bardzo razi i niemożesz tego zostawić bez komentarza :D to poprostu nie zaglądaj i niekomentuj bo napewno nie jesteś jakimś niesamowitym autorytetem który swoim trafnym komentarzem naprawi całe zło i ustawi wszystkich pod linijke, no chyba że jesteś już z natury szeryfem który poprostu lubi pokazac kto tu rządzi znam takich wielu......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Kinga Re: TRW-nowe piekne dziewczyny IP: *.echostar.pl 17.09.06, 22:15 A widzisz, kiepski z Ciebie psycholog, bo ja szeryfem nie jestem ani trochę.Wątek TRW jest bardzo pospolity.Ja juz w Cz-wie nie mieszkam( za granica tez nie, zebys mi nie wrzucał, ze gary zmywam:), ale czytam o mieście.Wiem jak tam jest z pracą i relacjami w miejscach pracy.I widzę, ze to wszystko przez ludzi, chamskich, wrogo nastawionych do innych, zawistnych, nie szanujacych sie nawzajem.Jak tam ma byc dobrze?Jak sie czyta te posty to naprawde dobrze nie da sie wróżyć.A czytac mam prawo, jak każdy.Komentować zreszta też.Przynajmniej nie robie tego z imienia, nazwiska, czy zajmowanego stanowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: TRW-nowe piekne dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 22:58 a pracowaliscie juz kiedys w jakims zakładzie który zatrudnia tylu ludzi?w tego typu zakladach takie gadki sa normalne i jak was to razi to nie zagladajcie tu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmm2 do tematu panowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 22:59 A swoją drogą nie wiedziałam że jestem taka interesująca Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cichy Re: do tematu panowie IP: *.bulldogdsl.com 18.09.06, 22:37 Hmmmmmmm, widocznie jesteś, chociaż nie mogę cię skojarzyć. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trafny komentarz Re: TRW-nowe piekne dziewczyny IP: *.echostar.pl 17.09.06, 23:03 Jeśli sie nie mylę, to forum Gazety Wyborczej i te posty sa po to, aby je czytano.Jesli uważasz, ze inni, nie związani z zakładem nie moga tego czytac to załoz własne forum np.hmmm TRW:) i ja tam napewno nie zajrzę.A tak czytam jak leci i po kilkuletniej wrecz obserwacji, jak juz sie pisze o fajnych dupach i nie fajnych, poprostu to oceniam.I nic w tym dziwnego, ze negatywnie.Nie mam tez obiekcji, ze pracuja sami gentelmeni i damy,wszędzie jest róznie.Ale tylko tu ludzie obrażaja sie publicznie.A w Polsce sa inne zakłady, wieksze wierz mi, i tak nie jest.Ach ta atmosferka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik trw Re: TRW-nowe piekne dziewczyny IP: *.cable.ubr01.mort.blueyonder.co.uk 17.09.06, 23:18 hej, do Kinga , czy praca za granica to tylko zmywanie garów ???? czy to tylko zazdrosne komentarze siedzących w TRW !!! zapewniam Cię ,że od pierwszego dnia pobytu w Angli do zlewu nie podszedłem ani raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta do tematu panowie !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 23:21 j.w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: do tematu panowie !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 21:52 a moze nie mowmy tylko o tych fajnych,,tylko o tych mniej atrakcyjnych,,i do tego wiecznych plotkarach..jest kilka na zakladziedo tego liderek:))moze jakies propozycje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trafny Komentarz Re: TRW-nowe piekne dziewczyny IP: *.echostar.pl 18.09.06, 09:47 Własnie nikt Ci nie powiedział, ze gary zmywasz, tylko, ze praca za granica wszystkim sie z tym niesłusznie kojarzy.Czytaj ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: TRW-nowe piekne dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 21:49 a ja mysle ze sa u nas spoko laski,,i to nie chodzi tylko o jakies super wymalowane blond barbi,,chodzi mi o dziewczyny z ktorymi mozna konie krasc,,szczere,konkretne,zabawne,,ktore maja gdzies te wszystkie stare plotkary co tez chcialyby poszalec ale juz nie moga i tych wszystkich facetów ktorym tylko w glowie jak by tu jakas..i nierozumiejacych ze jakies glupie zarty to tylko zarty a nie od razu jakas propozycja seksualna,,,Bardzo lubie pewna ciemnowlosa Dorote,zapewne duzo osób ja zna bo jest troche kontrowersyjna,,ale własnie to naprawde fajna dziewczyna a ze nie traktuje tego wszystkiego tak serio i troche poklnie to i tak jest spoko,,nie jest jakas wredna fałszywa baba takich jak wiele u nas na zakladzie..,,Ta jej kolezanka blondyna Justyna tez jest spoko..TO moje zdanie na temat fajnych dziewczyn i wielu kumpli je podziela.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cichy Re: TRW-nowe piekne dziewczyny IP: *.bulldogdsl.com 18.09.06, 22:40 oko daj sobie siana, i tak nie masz szans u Barbi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joxkic Re: TRW-nowe piekne dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 22:58 chodzi co o laski ze pasów skody czy okolic z 3 zmiany (teraz mają nockę), można je często spotkać w donkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: king Re: TRW-nowe piekne dziewczyny IP: *.com 19.09.06, 09:02 Chyba wiem o kogo chodzi jak nieraz je posłucham to tarzam sie ze śmiechu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: TRW-nowe piekne dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 20:17 Nie te dziewczyny o ktorych pisalem maja teraz 2zmiane,,kiedys byłem tez na tej zmianie ale juz niestety nie.. jestem na nocce,ale sa naprawde spoko..A co do tego czy któras ma grube uda,,to najpierw przyjzyj sie jakie ma twoja dziewczyna lub żona!!:))Te laski z wygladu sa spoko,,a co najwazniejsze da sie z nimi pogadac,,nie jak z niektorymi naburmuszonymi damami z naszego zakładu!!!Pozdro dla Doroty i Justyny...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joxkit ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 23:38 napisz na jakiej linii są bo naprawdę nie kojarzę ( a pracuję na 2 zmianie ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prrr szallona ;) Re: TRW-nowe piekne dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 21:51 hej olo dziekujemy za tak mile slowa.Dobrze wiedziec ze sa jeszcze ludzie ktorzy nas rozumieja.Niestety mysle ze niewielu ludzi dostrzega nas jako wyluzowane a zapewne ...eee ...lekko ....no tego ....hehe ....szurniete.Pozdro 4 you olo. :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegrzółek Re: TRW-nowe piekne dziewczyny IP: *.bulldogdsl.com 19.09.06, 03:33 tutaj są zmywarki, nie to co w częstochowie, gdzie naczynia myje się w warcie, pod bierzącą wodą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joxkic Skoro jesteśmy przy zmywaniu :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 12:40 A co sądzicie o laseczkach:) na kuchni które sprzedają pożywienie i myją gary, wszystkie są młodziutkie (no poza szefową) i dostosowane jakims dziwnym trafem wysokością do zlewu (tzn nie przekaraczają 170cm wzrostu). Jest tam taka niziutka laska z Garnka;) czy czegoś tam ma na imię Ela czy Ewa, ma zajebiste bioderka. Gorzej jak sie za pare lat roztyje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: TRW-nowe piekne dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 20:23 przeciez nie mozna kogos oceniac po tym gdzie mieszka.,ja wole wies.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmywarka Re: TRW-nowe piekne dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 20:36 No no czyli zmieniłeś pracę fizola w TRW na pracę programisty (zmywarki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goliat Re: TRW-nowe piekne dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 11:05 Maria jest fajna,taka mala mila istotka.Pracuje na headbegach an BMW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobry Re: TRW-nowe piekne dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 13:17 Jesli chodzi o dziewczyny w trw to jest kilka godnych uwagi :) Madzia - Opel pasy Justyna - chyba Renualt zameczek Jest jeszce jdena taka mala Blondi z dluzszymi wlosami- wydaje sie sympatyczna nie wiem na jakiej lini pracuje Na stolowce tez sa 2 fajne mlode laseczki - Jedna Czarna a drugiej cos ostatnio nie widze :/ w lato chodzila w fajnej mini :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joxkic Re: TRW-nowe piekne dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 23:42 Madzia :0 weź przestań, przecierz ona nie ma za grosz gustu. Ale czarna na stołówce była zajebista :), ponoć już nie pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: TRW-nowe piekne dziewczyny IP: *.czest.pl 19.09.06, 15:50 A co z tymi laskami z biura? Jak sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: TRW-nowe piekne dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 20:22 co wy macie do tego Kościelca..wioska jak wioska..,,ludzie tacy jak wszedzie nawet calkiem sympatyczni,,a jeszcze jedno,,z tego co slyszalem to słynie z procy>Ja bym raczej powiedział ze ze ślicznych dziewczyn.Chociaz sa tez wyjatki,,przyjela sie jakis czas temu do nas na firme jedna taka mloda,ciemnowlosa z koscielca.ta akurat jest strasznie zarozumiala,,i strasznie fałszywa..no ale wszedzie sa wyjatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zza biurka;-) Re: TRW-nowe piekne dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 20:33 Gdyby nie fakt, że nie uzywam grzybków halucogennych to pomyslałbym, że forum żyje tylko TRW. Co chwila albo temat jakie to TRW jest "beee" albo jakie "dzięki, którym dziewczynom z TRW mogę jechać z pamięci". Dalibyście sobie na luz bo to zaczyna byc nudne - jak tak jesteście napaleni podejdż jeden z drugim porozmawiaj (to nie boli) chyba, że stać Was tylko na tekst w stylu "fajna dupa z Ciebie" rzucony na stołówce lub palarni. Czasami myśle, że włoski na żel i srebrny łańcuch na szyji to wszystko na co Was stać oprócz "popychania" pierdół na forum z równoczesnym onanizowaniem się drugą ręką. Chyba, że dziewczyny czytając Wasze wypociny zaczną pisać Swoje namiary na tym forum, co by moim zdaniem spowodowało duzą panikę w Waszych szeregach;-) .................................................................. A great man is he who has not lost the heart of a child Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joxkit (fizol) do zza offica ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 00:18 Coś w tym jest ale znam osobiście wiele dziewczyn z TRW, i żeczywiście rozmowa nie boli, ja tutaj poprostu doceniam urodę co niektórych naszych kwiatuszków i nie piszę o dziewczynie "dupa". A i nie mam wyżelowanych włosów :) i nie noszę złotego czy srebrnego łańcucha na szyji, i co najważniejsze się nie onanizuję :) A tobie polecam mniej grzybków, bo o ile mi wiadomo zawierają bardzo dziwne substancje, o których nie miałeś pewnie pojęcia (niektóre związki zawarte w tych grzybkach po przedawkowaniu mogą ci znacznie utrudnić kopulację, to jest pewna wiadomość, biologia i chemia nie ma przedemną tajemnic) ................................................................................ World is a change Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joxkit (fizol) A propo grzybków :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 00:29 słyszałeś kiedyś o regule Paracelsusa która mówi że "wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, wszystko zależy od dawki" ............................................................................... World is a change Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zza biurka;-) Re: A propo grzybków :) IP: 62.29.160.* 20.09.06, 09:16 Wszystko jest dla ludzi, trzeba tylko mieć umiar - Większość tutaj go nie ma a odgrzewane teksty przez "dyżurnych" nie bawią już nikogo. Wszystko powszednieje ale gdy staje się też nudne - umiera. Także czytanie tekstów ze zrozumieniem i wyciąganie właściwych wniosków powinno być podstawą do odpowiedzi na posty. Nie sztuką jest przeczytać, sztuką jest zrozumieć co autor miał na myśli - pisanie jest sztuką prowokacji - uderz w stół na nożyczki sie odezwą. Wykład na temat grzybków jest zbędny - wiem jakie substancje zawieraja i jak działają - niestety ten fragment mojego postu był bez znaczenia - mogłem użyć innego przykładu. Jeśli już, to znaczenie ma fragment "o dyżurnych" natomiast reszta to tylko moja dygresja. Anonimowość forum pozwala na wiele, ale pisanie o kimś słowami, które pozwalają określić o kim mowa, pozwala przypuszczać, że albo ktoś ma obsesję, ma coś z psychiką lub po prostu jest zdesperowany;-) Jak jesteście tacy odważni to teraz uchylcie rąbka tajemnicy i pozwólcie dziewczynom poznać kto tak o nich pisze z taką nieustającą pasją. I've bad feelings about this! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: king Re: A propo grzybków :) IP: *.com 20.09.06, 14:06 Noi po co takie popisy może jeszcze dziewczyny mają się dowiedziec kto tak pięknie ujawnia prawde o tym że posty są do bani i najlepiej nienależałoby takich wątków rozpoczynać. I jeśli pisanie jest sztuką prowokacji to wygląda na to że albo jesteś super playboy albo może sam chcesz zwrócić na siebie uwage. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joxkit Re: A propo grzybków :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 23:24 Gość portalu: Zza biurka;-) napisał(a): Jeśli już, to znaczenie ma fragment "o dyżurnych" natomiast reszta to tylko > moja dygresja. Anonimowość forum pozwala na wiele, ale pisanie o kimś słowami, > które pozwalają określić o kim mowa, pozwala przypuszczać, że albo ktoś ma > obsesję, ma coś z psychiką lub po prostu jest zdesperowany;-) > Jak jesteście tacy odważni to teraz uchylcie rąbka tajemnicy i pozwólcie > dziewczynom poznać kto tak o nich pisze z taką nieustającą pasją Mam pytanko do ciebie ZZa biórka czy ty czasem o godzinie 9:16 nie powinieneś pracować a nie posuwać pierdółki na forum. A prywatne IP świadczy raczej o tym że bawisz sie tutaj na koszt TRW. Sam się ujawnij niech szefostwo zobaczy kto tak pisze z nieustającą pasją na forum w pracy. Pseudonim joxkit jest doskonale znany moim znajomym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joxkit Re: A propo grzybków :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 23:26 ZZa biurka oczywiście ;D miało być, paskudny błąd, sorki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zza biurka;-) Re: A propo grzybków :) IP: 62.29.160.* 21.09.06, 07:55 Dlaczego uważasz, że mając prywatne IP musze się bawić na czyiś koszt. Bawie się tylko i wyłacznie na Swój koszt - kosztem przerwy na śniadanie - nie pale, kawy nie pijam więc oszczędzam czas;-) a do przerwy mam prawo. A jak ją spędze to już jest mój wybór. Wracając do tematu - trochę zszedłeś z kursu i nie podążyłeś tropem mojego ostatniego postu. Ale odpowiadając Ci - Boi sie tylko ten kto ma coś na sumieniu - ja nie mam;-) Choć mój nick mogą znać nie tylko znajomi Pozdrawiam Bizon ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Somewhere in the past there was a simple Bizon, Warrior, alone in the dark..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joxkit Re: A propo grzybków :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 13:08 Boże ale ty inteligentny jesteś (przecierz ja jestem fizolem to chcąc niechcąc muszę być półgłówkiem), pewnie masz całą masę kobiet. Ale jednak korzystałeś z służbowego kompa i netu samotny wojowniku otoczony ciemnościami :)))). Dobra kończę dlatego że muszę iść tyrać i tylko oglądać te wszystkie staruszki które mnie otaczają, czasami tylko przewinie się coś ciekawszego :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zza Biurka;-) Re: A propo grzybków :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 20:57 Widzisz....czasami uda mi się błysnąć - też idę tyrać - do mojego haremu - przecież za inteligentem to dziewczyny sznurem......i tyle z treściwej dyskusji;-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joxkit Re: A propo grzybków :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 23:25 Ale bez sensu sobie podyskutowaliśmy:) jak po grzybkach :D !!! Ty chyba spoko gościu jesteś Bizonie?? (czy ty czasem nie jestes w inowacjach bo tam jest koleś taki wielki przypominajacy Bizona) jutro sie zapytam kolesia z labolatorium czy nie zna jakiegos bizona:) Pozdro od joxkit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: A propo grzybków :) IP: 62.29.160.* 22.09.06, 07:16 Niestety nie. Jestem szarą enminencją;-) i niech tak zostanie. A na grzybki jutro - wszak urodzaj spory;-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joxkit Re: A propo grzybków :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 12:28 No ciepło jest, padało, rano mgiełki, grzybki będą rosły :D pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: TRW-nowe piekne dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 18:29 jest fajna laska na hedbegach zm.b dlugie nogi wszystko na swoim miejscu i do tego ma zolty kolnierzyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: TRW-nowe piekne dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 10:56 Moze rozwiniemy temat : Najprzystojnieszjszy facet ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: TRW-nowe piekne dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 15:09 jestem za Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: TRW-nowe piekne dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 17:30 oj jest przystojniaczek z magazynu ,,Banderas,,a jaki milutki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fartuszek zilony piękne dziewczyny ;-b IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 08:44 Kochani, śmieszą mnie Wasze komentarze :)) Myślę,że w naszym zakładzie jest sporo ładnych i uwaga!!! INTELIGENTNYCH przy tym dziewczyn. No niestety u młode,atrakcyjne mężatki mają najgorzej bo powszechnie uważane jest za niestosowne "chichranie " się z facetami bo to jest już tarktowane jak zaproszenie do łóżka!!!! Sama często się "chichram" się z chłopakami z linii,mechanikami i kolegami z poza produkcji :) Jestem towarzyska i tyle,a wogóle to chciałabym żeby uważano mnie za dobry towar na kumpla,a nie do rozpakowania.... Pozdrwaiam wszystkich koleżków z TRW obceniajcie nas dalej ;-D Tylko nie igrajcie z ogniem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joxkit Re: piękne dziewczyny ;-b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 12:34 Bardzo zdrowe podejście do tematu. Oddaje głos na taką wysoką albinoskę :) (worker) z lini produkującej pirotechnikę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: piękne dziewczyny ;-b IP: 83.18.161.* 23.09.06, 15:56 za duzo ciekawych facetow w trw to niestety nie ma -stwierdzam z przykroscia .ps.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: TRW-nowe piekne dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 17:54 Lenka ze zmiany B z BMW- blondynka z kontroli -ona ma inaczej na imię ale tak do niej mówimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: TRW-nowe piekne dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.06, 13:42 Jaka? Od kogo? Bo nie kojarze. Przedstaw sie to moze wtedy cos mi sie rozjasni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: TRW-nowe piekne dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 02:44 A kture to mezowie pozucili za lajdactwo w zakladzie? Tesz sa fajne laski? Chyba do krencenia lodow? a ile ojcow bawi nie swoje dzieci tylko jakis kumplow z TRW/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12.12m Re: TRW-nowe piekne dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 10:04 byk na byku,oj Lenka wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elsa Re: TRW-nowe piekne dziewczyny IP: 212.160.86.* 30.09.06, 17:09 Mnie tam wszystkie się podobają, cisną normy aż miło popatrzeć... Dla przyszłości swoich pociech. Same niestety dadzą nurka w dół. Odpowiedz Link Zgłoś