Dodaj do ulubionych

PIES - paskudne czworonogie zwierze

IP: 217.96.15.* 18.09.06, 03:17
Ilu z Was ma psa,psiaka,pieseczka? ilu z Was (posiadaczy psów) mieszka w
blokach na częstochowskich osiedlach? Ilu z Was sprząta po swoim psie?
NIKT a może niewiele osób.
Parszywe zwierząta i ich właściciele.
Wychodząc z dzieckiem na spacer trzeba pilnować bo w trawie czy nawet na
chodniku/ulicy pełno psich gów_en
Obserwuj wątek
    • Gość: koteczek Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.czest.enion.pl 18.09.06, 07:55
      Nie dość że srają na trawniki to jeszcze śmierdzą i kłaczą. Jak można bydle
      trzymać w bloku? łeee, oflejstwo.
      • szczepek1989 Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze 18.09.06, 08:08
        1) Pies mądrzejszy od Ciebie
        2) Sprzatam po moim psie, lecz nie mieszkam w bloku
        3) Jezeli masz jakies ale o psach to lepiej zamknij mor*e!!
      • Gość: pies Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: 80.51.233.* 18.09.06, 13:53
        To jak ulał pasuje do ludzkich dzieci.
      • biochemiczki6lo Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze 12.02.07, 13:52
        Wolę zobaczyć jak pies załatwia swoje potrzeby niż patrzeć jak ludzie szczą w
        alejkach na dworcu kolejowym jak jedzie moczem na maksa i jeszcze tam śpią to
        jest oflejstwo !! I mam szacunek do takich ludzi bo ja bym w takich warunkach
        nie wytrzymala... Pies jest przynajmniej lojalny nie uderzy cię nie powie złego
        słowa, a ludzie: podejdzie ci dresiarz strzeli w buzie i będzie gadał naobkoło
        jaki to on nie jest !!
        KONIEC
    • Gość: kojot Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.trustnet.pl 18.09.06, 08:23
      ja tez jak widze wlasciciela z psem na spacerze i jeszcze jak ten pie sra na
      trawe i wlascicel po nim nie sprzata to dostaje drgawek mam chec podejsc i
      strzelic w morde wlascicielowi - lecz wtedy musialbym sie bic z calym miastem,
      nienawidze psow i ich wlascicieli
      • Gość: kici Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: 80.54.173.* 18.09.06, 08:31
        A ja kocham i psy i koty i glizdy nawet...Obwinianie psa za to że robi coś
        śmierdzącego na trawę jest dla mnie śmieszne. To gdzie ma robić??? Do kibelka?
        Do pieluchy? A może wcale? Oczywiście niesprzątanie przez właścicieli jest czymś
        nie w porządku i to temat na inny wątek...Ale nie rozumiem, jak można nazwywać
        te zwierzaki "parszywymi"...co się z Wami dzieje ludziska...
        • Gość: kropka Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 19:59
          Pies to wspaniałe zwierzę! Posiada wyższe uczucia (często wyższe od niektórych
          ludzi), kocha, jest lojalny. Często ludzie mają do nich wrogi stosunek "dzięki"
          ich właścicielom. Gdy ludzie źle traktują zwierzęta, w tym psy, mam nadzieję,
          że kiedyś to odpokutują.
      • Gość: xxx Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.net.autocom.pl 20.09.06, 20:42
        a ja nienawidze kotów i co z tego powodu będę krzyczeć by je wyszczelano??

kultura nie tu nic wspólnego z tym czy ktoś ma psa, kota, fredkę czy innego
        dziwoląga
        każdy ma obowiązek przestrzegać zasad czystości!
        a srający w krzaczorach człowiek fajnie wygląda
        albo lejący pod murem prawie na oczach publiki?
        duzo takich
        odczepcie się od psów, bo one niczemu nie są winne, tylko coponiektórzy
        właściciele nie mają kultury
      • Gość: aga Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 08:23
        szkoda ze ten pies nie sra na Ciebie :d
      • Gość: do kojota Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 20:07
        a moze sobie szczel w morde..co?jak sam srasz to chyba masz mega drgawki.nie
        chyba ale napewno.i pamietaj jak sie wysrasz to zaraz sobie szczelaj w
        morde,tak dla zasady.
        • Gość: malva Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 20:10
          LoL :=]
      • Gość: dorian Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 14:36
        a ja mam tchorzofretke i zaraz Cię osra swoja smierdzaca kupa na twoj fejs- ty
        wyrozumialy czlowieku!
    • Gość: Basia Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 18.09.06, 08:26
      Ja mam 2 psiaki (średniej wielkości - do kolana) i zaskoczę Cię bo w miarę możliwości (tzn istnienia koszy w zasięgu wzroku) sprzątam po swoich psach. Mieszkam w domku jednorodzinnym i na własnym podwórku to normalne, że trzeba posprzątać, a jak wychodzimy na spacery to też nie wyobrażam sobie nie posprzątać. W końcu co za różnica czy własne podwórko/ogródek czy osiedlowy trawnik(os. Parkitka). Jednakże muszę Cię zaskoczyć bo moje zachowanie (tzn sprzątanie) wiąże się z dezaprobatą mieszkańców osiedla. Ale mnie bardzo wkurzają śmieci, porozrzucane papierki, pety papierosowe na chodnikach i trawnikach, !!!!ludzkie kupy po krzakach i na chodniku - też kiedyś spotkałam!!!! Ja sprzątając po swoich psach i widząc głupią minę brzydzącego się przechodnia myślę sobie co za idiota przecież to mieszkańcom osiedla powinno zależeć na czystości pod własnym blokiem - paradoksalne co. Mam silny charakter i w nosie mam to co sobie ktoś o mnie myśli, ale nie znoszę polskiej mentalności (tj. rzucania petów, papierków, butelek, braku jakiejkolwiek odpowiedzialności za własne czyny - np nie sprzątaniu po pupilku lub spuszczaniu psa agresywnej rasy na 3-krotnie mniejszego psa i nie reagowaniu na rządanie zabrania pupila- bądź reagowaniu na zasadzie obrzucenia wyzwiskami). Niestety nasza głupia polska mentalność zmienia się dopiero gdy wyjeżdżamy do innego (bardziej cywilizowanego kraju np. Anglia) i tam polacy umią sprzątać po swoich pupilach - dziwne prawda, że nie potrafimy docenić kraju, tego co mamy, tylko gdzie indziej jeasteśmy kulturalni. Pozdrawiam i proszę upominać takichg co Pan spotka aby kupę sprzątneli, bądź straż miejską nasyłać na osiłka, któremu się wydaje że jest bezkarny - może jeden na milion zrozumie o co Panu chodzi. A tak naprawdę wina tego, że nie sprzątamy i nie dbamy o włąsną okolicę leży u podstaw wychowania. Jakby taki jeden z drugim sam drzewo sadził, albo trawnik i go pielęgnował to odechciało by się rzucać pety i pozostawiać psie kupy. Niestety większość to blokowe dzieci nie mające pojęcia o szanowaniu czego kolwiek poza własną komórką.
    • Gość: dog Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 08:27
      ja już mam dość tych zasranych psów ( nie pisze tego do właścicieli którzy
      sprzątają po swoich psach )
      teraz jak zobacze jakiegoś pchlarza jak sra na placu zabaw na którym bawią sie
      dzieci między innymi moje to dzwonie na straż miejską, może "Ci" wielcy
      przyjaciele swoich piesków nauczą sie sprzątać po nich
      • Gość: Basia Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 18.09.06, 08:29
        Dzwoń i się ani chwili nie zastanawiaj. Może jeden na iluś się czegoś nauczy.
        • Gość: pieseczek Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 10:02
          a ja mam psa i kocham go , jego zycie jest dla mnie o wiele cenniejsze niz np
          zycie osob podpisanych "kotek","koteczek","kojot","dog" po prostu na was mi nie
          zalezy cz jestescie czy nie a na moim psiaku tak !I nie widze powodu by po psie
          sprzatac nie sprzatam po
          psie,kotach,ptakach,myszach,zajacach,mrowkach,lisach,itp
          • Gość: SoR Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.trustnet.pl 18.09.06, 10:08
            Gdyby w UM trochę pomyśleli nad zrobieniem specjalnych koszy na psie odchody
            (tak jak w Warszawie czy na zachodzie) to byłoby trochę inaczej. Nie mam nic
            przeciwko zakazom załatwiania się psów na osiedlach między blokami POD WARUNKIEM
            że w pobliżu będą specjalnie wydzielone tereny lub coś na wzór parku
            przeznaczone na wyprowadzanie psów. Płacimy jeden z najwyższych podatków od
            posiadania psa 48zł (choć mało osób go płaci) w przeciwieństwie do Warszawy,
            gdzie podatek wynosi symboliczną złotówkę. W naszej stolicy problem został dawno
            dostrzeżony i coś robią aby ludziom po obu stronach "barykady" żyło się dobrze.
            • Gość: pk Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.bud.pcz.czest.pl 18.09.06, 10:30
              Basiu zgadzam się z Tobą w 100%. Sam jestem posiadaczem pięknej złotej
              "goldenicy" a psie odchody z braku koszym zabieram ze sobą. a ty kojot po prostu
              dzwon po straż miejską - przyjadą w ciągu kilku minut. jak jeden z drugim
              zapłaci kilka razy mandat to się nauczą.
              pozdrawiam
              • Gość: g_wno prawda Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: 212.160.108.* 18.09.06, 10:43
                Większość właścicieli psów to ignoranci i "bydlaki"
                Jak można trzymać psa w 4 ścianach ?
                sami sie zamknijcie i wychodzcie tylko w "potrzebie" na dwor.

Sprawa psich kup:
                widze jak stoi takie bydle z pieskiem oddajacym swoje odchody na trawę pod moim
                oknem na fieldorfa ...
                przepraszam Pana, pana pies [...]
                [on] - a co ...? w reke mam wziąć ???

no coz - to nastepnym razem ja wezme i do kieszeni mu wloze !
    • Gość: Władek Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 10:40
      Ty Kotku siedzisz w nocy na forum i takie głupoty wypisujesz? Szkoda nawet
      komentowac.
      • Gość: 12.12m Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 10:45
        a u mnie na osiedlu kosz to rzadkosc...niech miasto sie tym problemem
        zainteresuje,od włascicieli psów wymaga sie sprzatania i nic innego sie w tym
        kierunku nie robi.nie bede chodziła z kupa w rece.beda kosze,bede sprzatac!
        • Gość: malva Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 10:52
          Witam! nie lubicie psów zato ze muszą załatwić to i owo? .. zastanówcie sie ludzie! jeśli wam nie pasuje ze pies żyje i musi sie wysr.. to moze załóżcie kosz na odchody psie !? logiczne nic? z łopatką mamy latać za psem, a moze ze szczoteczką zeby wyczyścić trawniczek + mydło zeby pachniało? rozumiem ze komuś moze to nie pasowac ale bez przesady.. a moze wybić te biedne pieski? niektorzy ucieszyliby się.. ;/ LEKKA PRZESADA!

pozdrawiam!
          • Gość: jaaaaaa Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 11:40
            NIENAWIDZE PSÓW!!!!!!!!!!
            • Gość: mimi Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 11:46
              wszystkie osoby,które wypowiadają sie o psach nie mają pojęcia o czym mowią!!!
              rany boskie co z wami?
              pies jest najlepszym i najwierniejszym przyjacielem człowieka.
              ci co mówią niepochlebne rzeczy, po prostu boją się psów
              • Gość: koteczek Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.czest.enion.pl 18.09.06, 11:50
                Wyświechtany frazes, pies jest głupszy od świni, śmierdzi, kłaczy i przenosi
                choroby. Powinni zakazać trzymania psów w blokach.
                • Gość: mimi Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 11:51
                  to idź się lepiej sam zaszczep przeciwko wściekliźnie, bo widocznie piana
                  cieknie ci z ust....
                • Gość: malva Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 09:13
                  jak ci nie pasuje to sie wyprowadz! ......... a myslisz ze koty są fajne?? paskudne stworzenia! NARA "kotku" .......
                • Gość: pieseczek Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 10:57
                  podpisujesz sie "koteczek" a jestes taka glupia pewnie sluchasz michala
                  wisniewskiego,glosujesz na samabrone,powinni zakazac trzymania cie w blokach
                  idiotko
                  • Gość: ania Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 18:37
                    a może tak zakazać trzymania w blokach rozwrzeszczanych bachorów...
    • Gość: Karin Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 11:49
      Sam jesteś PASKUDNY!
      • Gość: asa Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 11:56
        jak mnie wk.... psy!!!!!!!!!!!!!
        i ich głupi wlasciciele tez, jak ktos chce to niech sobie zamknie bydlaka przed
        swiatem
        mialem kilka niemilych przygod z psami, petaja sie i lazo po ulicach gryza ludzi itp
        smierdza lenia sie i tp
        tez ich nienawidze
        smierdziele piep...e
        • Gość: pies Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 16:13
          asa ty smierdzisz stalem kolo ciebie kiedys -pies
    • marcelmilau Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze 18.09.06, 11:59
      Mam nadzieję ,że wnajbliższym czasie wpie.. Ciebie zmutowany jamnik
      siesrściuchu za..y !
      • Gość: koteczek Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.czest.enion.pl 19.09.06, 11:09
        Mój tatuś tygrys mnie obroni, on mówił że ludzie sa bardzo smaczni więc to ja
        zjem ciebie.
        • Gość: malva Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 11:28
          Gość portalu: koteczek napisał(a):

> Mój tatuś tygrys mnie obroni, on mówił że ludzie sa bardzo smaczni więc to ja
          > zjem ciebie.

TY JESTES Z INNEJ PLANETY!? ;/ chyba powinnaś siedzieć z lublincu w szpitalu!! nie obrarzajac tamtych ludzi co tam siedzą :) lecz sie;/
    • megan26 Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze 19.09.06, 09:22
      ja nie uważam że ty psy są paskudne tylko ich właściciele ja sama mam psa
      zawsze po nim sprzątam mam też dziecko któr na placu zabaw niemalże zawsze
      wdepnie w psią kupę ale czy to jet wina psów ? to nienormalni właściciele!!
      którzy psy wyprowdzają na plac zabaw dla dzieci którzy nie pilnują by pies miał
      kaganiec i smycz którzy "wszczepiają" w psa agresję. a psy mając odpowiedniego
      właściciela są naprawdę wspaniałymi przyjaciółmi i kompanami do zabaw dla
      dzieci napiszę więcej psy stosowane do dogoterapi potrafią zdziałać cuda! wie
      wojnę można wytoczyć ich nienormalnym właścicielom ale kto ma się tym zająć?!!!
      pozdrawiam
      • Gość: dog Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 10:47
        Megan zgadzam sie z Tobą w 100% to tylko wina właśćicieli a nie psów pies jest
        istotą żyjącą i musi załatwić swe potrzeby fiziologiczne a że te niektóre psy
        mają właścicieli brudasów i niechlujów to nie ich wina.
        • Gość: kolo Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: 80.54.168.* 19.09.06, 12:39
          wszystkie negatywne wypowiedzi na temat psow sa od jednego debila albo debilki
          mam nadzieje ze wejdziesz kiedys noga w takie rzadkie gó...no idiotka pusta a
          na swoje dzieci jak mowisz tak samo zastanow co piszesz a dzwoncie se na straz
          miejska wiesniaki jedne
          • Gość: malva Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 13:30
            kolo ...
            jakiś ty mądry :D
            pozazdrość takiej inteligencji .......hehe

serdecznie pozdrawiem kolegę ;p...... :D:D:D
          • Gość: koteczek Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.czest.enion.pl 19.09.06, 14:07
            kotek i koteczek to nie to samo mój pawianku.
            • Gość: pies Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 16:15
              ty nie jestes koteczek tylko debilek
              • Gość: malva Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 17:01
                albo pedałeczek...
                • Gość: niuniek Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 18:38
                  a ja płacę podatek za mojego psa i niech w takim razie ktos za mnie jego kupę
                  posprząta
                  • Gość: emeryt Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 18:44
                    Jest to może wypowiedż przykra dla wielu właścicieli psów czy kotów,ale nie
                    spotkałem jeszcze takiego człowieka który po swoim psie który się załatwi
                    posprzątał by sam osobiście.Chciałbym widzieć tą chwilę.
                    • Gość: * Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 16:29
                      A widziałeś kiedyś, żeby pijak posprzątał swoje wymiociny lub
                      mocz "pozostawione" w miejscach publicznych.
                      Jakoś o tym się nie mówi. A ja nagminnie widzę sikających facetów, a ludzie
                      przecież mają swoje toalety, publiczne także.
                    • Gość: gaba Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 19:35
                      no, to mam nadzieję ze się kiedyś spotkamy ! dwa lata mam to szczęście posiadać
                      w domu psa i od dwóch lat po niej sprzątam. ZAWSZE ! zawsze mam reklamówki w
                      kieszeniach, torbach, plecakach i zawsze zbieram. i wiem, że nie jestem
                      wyjatkiem, ale należę do nielicznej grupy (niestety). Ale dlaczego wyładowywać
                      swoje frustracje na psach, wy wszystkie "koty" i "koteczki" ?!?
                  • Gość: do goscia niuńka Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 18:45
                    Jesteś chyba błaznem.
                • Gość: koteczek Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.czest.enion.pl 20.09.06, 10:30
                  malva-jak koteczek cię wyliże to wyrzucisz swojego kundla - miau
                  • Gość: xxx Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 12:19
                    koteczku ja ciebie wyrzuce a psa zostawie hau
    • Gość: zzz Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 19:09
      a ty kuwra srasz???
      to tez jestes parszywa
    • Gość: moni Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 19.09.06, 19:57
      sama jestes brzydka i paskudna. to wlasnie tego samego pokroju kobieta
      doprowadzila do smierci psiaka ozziego. sluchaj, jak ci sie nudzi to idz sama i
      sprzataj skoro uwazasz ze ludzie i ich zwierzatka sa tacy parszywi.

• Gość: zzz PRECZ z gudlajami i siersciuchami !!! IP: 212.160.86.* 19.09.06, 20:11
      precz z zafajdanymi gudlajami, siersciachami !!!
    • Gość: arturo Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 20:53
      cóz .. to niestety/stety psy nie są winne, że ktoś kiedyś postanowił nabyć
      zabawkę futrzaną i nie umie się nią zajmować. W moim sasiedztwie roi się od psów
      "łańcuchowych" trzymanych w klatkach i na łańcuchach ogłupiałych od takiego
      traktowania i ujadających niemal 24 godziny na dobę. Czasem jazgot takich kundli
      w nocy doprowadza do szału i mam zamiar iść i je wytłuc po prostu ale może
      należało by wytłuc właścicieli...tych "kochających" zwierzęta bydlaków, którzy
      trzymają swego pupila w klatce 1x1 metr i raz do roku wypuszczą go na 5 minut a
      jak sobie przypomną to dadzą wody i trochę odpadów do żarcia. W bloku też nie
      lepiej - milusiński zostaje zamknięty w mieszkanku 5x5 bo właściciel musi iść do
      roboty a sąsiedzi - kij im w oko niech wiedzą, że mój milusiński jak tęskni
      potrafi wyć 10 godzin ! tak mnie kocha ! A jak na dłużej wyjadę zostawię mego
      owczarka na balkonie ..och te kilka dni na świeżym powietrzu dobrze mu zrobi -
      fekalia słyną z deszczem a zwierzę powyć do księżyca też powinno czasem.

Karać właścicieli bezmyślnych - niech wiedzą na co się porywali biorąc psa lub
      inne zwierzę pod opiekę. Niech nie szkodzi innym twa "miłość" jak masz zwierzaka
      bo może inni nie chcą włazić w odchody spacerując lub słuchać wyć twego pupila
      całymi dniami. Karać bez litości - właścicieli nie zwierzęta, słać ich do
      sprzątania w schroniskach, niech wiedzą co się dzieje z ich porzuconymi
      "zabawkami". Tylko czy kogoś to tak na prawdę obchodzi... może kogoś z 5 minut
      jak wdepnie w coś i szpetnie przeklnie pod nosem na " śmierdzące zwierzaki"...
      • Gość: malva Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 21:36
        arturo skad wiesz ze właściciele nie daja pupilkom jeść, pić? znam duzo własicieli psów którzy NIE zostawiaja psów samych w domu.. ja zabieram swojego wszędzie.. siedzi w samochodzi bo siezi .. lubi .. napewno inne psy tez lubiłyby... ale po co ..? a klatki to ja nie wiem jak tam jest z nimi.. nie wiem jak ludzie postępują z takimi psami zamkniętymi .. ja nie umiałabym zamknać psa samego w klatke .. codzień wyprowadzony powinien byc na spacer długi spacer! a jesli nie wyprwadza go to po co mu on? nich komus innemu odda go!
        pozdrawiam :)
        • Gość: piesek Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: 80.54.168.* 20.09.06, 12:04
          hmmm jak zrobia kosze na odpady to luzik bede wrzucal kupy psa do takiego kosza
          a teraz place podatek co uwazam za debilny pomysl i niech sprzataczki sprzataja
          jak wlasciciel psa powinien posprzatac to tym bardziej sprzataczka
          PS. dla wszystkich co zle sie wyrazaja na temat psow kij wam w plecy macie
          iloraz inteligencji mniejszy od psa tylko tyle was rozni ze jak sie wysra...cie
          to sami sie podetrzecie, a jak jeden z drugim sra w lesie to jest dobrze debile
    • Gość: Kundelek Odwalcie się od psów!!! IP: *.hcz.com.pl 20.09.06, 12:07
      • Gość: koteczek Re: Odwalcie się od psów!!! IP: *.czest.enion.pl 20.09.06, 12:37
        Kupiłam właśnie petardy na te wstrętne kundle, ale uciekają jak strzela :).
        • Gość: Kundelek Re: Odwalcie się od psów!!! IP: *.hcz.com.pl 20.09.06, 12:39
          Spróbuj ze mną takiej sztuczki, nogawki w strzępach :-0
          • Gość: malva Re: Odwalcie się od psów!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 15:06
            petardy!? moze sama se wrzuć pod swe giczały?? ................. DEBILKA!
        • Gość: kasiunia0606 Re: Odwalcie się od psów!!! IP: *.man.czest.pl 20.09.06, 15:13
          uważaj, żeby ktoś kiedyś nie kupił na ciebie petardy....idiotko:P
          • Gość: koteczek Re: Odwalcie się od psów!!! IP: *.czest.enion.pl 21.09.06, 07:27
            Odkąd zaczęłam rzucać petardami w te wstrętne kundle to przestały sr.. pod moim
            oknem :), to jest dobry sposób i polecam innym.
            • Gość: Kundelek Re: Odwalcie się od psów!!! IP: *.hcz.com.pl 21.09.06, 07:34
              To chyba sąsiedzi też są zadowoleni?
        • Gość: she Re: Odwalcie się od psów!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 11:58
          to moze od razu bombe. proponuje sie wysadzic w powietrze kretynko...ludzie i
          taborety.
          • Gość: koteczek Re: Odwalcie się od psów!!! IP: *.czest.enion.pl 21.09.06, 12:47
            Dziękuję za podsunięcie pomysłu, she zrobimy to razem ;)
            • Gość: mimi Re: Odwalcie się od psów!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 13:27
              słuchaj , a może podłożymy bombę pod Twój tyłek ???
              wtedy nie będzie już problemu z takimi paskudnymi ludźmi jak TY!!!!!
              • Gość: koteczek Re: Odwalcie się od psów!!! IP: *.czest.enion.pl 21.09.06, 15:00
                mimi - skarbie wsadzisz mi w tyłek mrrrrr..
                • Gość: mimi Re: Odwalcie się od psów!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 15:03
                  nie mów do mnie skarbie, bo dla mnie jesteś nikim.
                  jeżeli chcesz już coś do mnie powiedziec, to zwracaj się z szacunkiem
      • basil-bambuko wole psie niż ludzie tak swoją drogą 22.09.06, 16:59
        zwierzęta są teraz czyściejsze niż większość mieszkańców tych 'czyściutkich,
        bajkowych' osiedli
    • Gość: taki ktos Re: KOT - cuchnące czworonogie zwierze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 19:49
      koty to paskudne gnidy, ktore trzeba wytepic i ja ro bie co moge. ukamieniuje,
      kopne, wystrasze. a tych co nie lubia psow to trzeba wieszac za kudly.
      • Gość: Kundelek Re: KOT - cuchnące czworonogie zwierze IP: *.hcz.com.pl 21.09.06, 08:31
        Trzeba szanować wszystkie zwierzęta!
        • Gość: 12.12m Re: KOT - cuchnące czworonogie zwierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 14:21
          a dla mnie najbardziej paskudnym zwierzeciem jest po prostu człowiek.człowiek
          to najbardziej podła rasa,z jaka sie spotkałam.pies był pierwszym przyjacielem
          człowieka,służył mu,dotrzymywał towarzystwa.ale człowiek własnie o tym nie
          pamieta i przez kupy powybijał by najchetniej wszystkie zwierzeta.to jest
          problem miasta a nie biednych piesków.one sa nic nie winne tak sa nauczone tak
          jak my ,gdy idziemy do toalety i spuszczamy wode i nic wiecej nas nie
          interesuje.wszystkie zwierzeta sie załatwiaja,psy,koty,ptaki .psy
          szczekaja,koty miaucza,ptaszki ćwierkaja tak to juz jest w przyrodzie,a jak
          komus nie pasuje to niech próbuje zmienic przyrode .powodzenia!
          • Gość: mimi Re: KOT - cuchnące czworonogie zwierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 14:25
            zgadzam się
            to nie zwierzęta a ludzie są okropni
    • dudi_82 Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze 21.09.06, 14:44
      To nie psy są Twoim problemem tylko ich właściciele. Sam psa nie mam ale
      mieszkam w bloku i codziennie od 6 rano muszę wysłuchiwać szczekania pod oknem,
      a mieszkam na parterze. Zimą niech se hałasują ale latem nie da się spać przy
      zamkniętym oknie a i przy otwartym jest to możliwe tylko do wyjścia na dwór
      pierwszego pieska. I nie dość że pies robi hałas, bo mu Pan na to pozwala, to
      jeszcze jego właściciel się drze "pusia, pusia PUSIA ... PUSIA CHODZ TU!!!" a
      pies ma go gdzieś. Kur... można dostać:/.
      • Gość: malva Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 17:12
        pies powinien mieć kaganiec i smycz na sobie!
        a ty "koteczku" juz nic nie pisz bo tylko sie ludzie smieją z twojej głupoty;/jak mozna być takim debilem?
        • dudi_82 Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze 21.09.06, 19:26
          Jakoś nie widzę, żeby ktoś się ze mnie śmiał. A Ty widzisz? Może słyszysz też
          różne głosy?
      • Gość: 12.12m Re: do dudi_82 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 17:58
        wiem o czym mówisz bo tez mieszkam na parterze i tez mnie krew zalewa,ale
        równiez dostaje szału czytajac niektóre posty na temat jak by tu oczyscic
        planete ze zwierzat.pozdrawiam.
    • Gość: nieładnie Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: 212.160.86.* 21.09.06, 17:46
      a co Ci zawinił pies??? załatwić się musi tak jak i ty, a że właściciele psów to
      w większości brudasy to co innego

P.S. mam psa i sprzątam w woreczek to co zrobił, musze przyznać, że ogromna
      większość ludzi obok patrzy się na mnie jak na wariatkę, gdy to robię
      • Gość: malva Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 18:44
        szczeze mówiąc to nie dziwie sie ze patrza na ciebie jak na wariatkę .. w końcu to ludzie! :) pozdrawiam "nieładnie"
    • samotna.w.sieci1 Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze 21.09.06, 19:01
      a ja tam kocham psy, czasami sa cieplejsze od ludzi, chyba przyznacie mi
      racje???
      • Gość: malva Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 19:04
        oczywiście ... :))
    • fotolista Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze 21.09.06, 19:44
      nie lubie wszystkiego co ma więcej futra na sobie niż ja:)))
      hahaha
    • Gość: malva :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 15:18
      widze ze koniec tematu... jak miło ze koteczek sie nie odzywa <lol>
      • Gość: 12.12m Re: :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 15:38
        to nie jest koniec tematu -bo to temat rzeka...sama kiedys zakładałam watki na
        temat psów bez kaganca.teraz jest wiecej watków na temat psich kup i
        szczekania.dla mnie o wiele powazniejszym problemem jest pies biegajacy bez
        kaganca,ale to juz wina nieodpowiedzialnych właścicieli.jeszcze widocznie za
        mało tych pogryzien aby do niektórych coś w koncu dotarło.bardziej sie boja
        kupy niż zębów.pozdrawiam wszystkich kochajacych zwierzaki.
    • osa700 Daj psu spokój 22.09.06, 16:40
      Daj psu spokój on ci da dwa.
      • Gość: malva Re: Daj psu spokój IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 16:53
        święta racja osa700 :))
    • basil-bambuko pewnie...lepsze rzygi menela...:/ 22.09.06, 16:57
      rzygi gówna szczochy i cholera wie co jeszcze zostawiają te brudasy - strach
      wyjść z domu żeby nie umrzeć ze smrodu
      • basil-bambuko wole psie niż ludzkie tak swoją drogą 22.09.06, 17:00
        zwierzęta są teraz czyściejsze niż większość mieszkańców tych 'czyściutkich,
        bajkowych' osiedli

• Gość: ciekawy Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.06, 10:00
      najlepiej wybijcie wszyskie zwierzęta bo paskudzą (ptaki, koty )a w zamian
      proponuje pomniki i plastikowe kwiaty i drzewa (brak gnijących liści).Paranoja.
      ( A WYSTARCZYłO BY parenaście RODZIN żUCZKóW GNOJARZY -to działa. (wystarczy
      ogłądać DISCOWERY LUB ZAPYTAć BIOLOGóW
    • Gość: fankopies Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 10:15
      tym ktorzy narzekają na psy w blokach radzę jedno- wyprowadzić się z tych
      paskudnych blokowisk, kupć sobie domek pod Częstochową i cieszyć się widokiem
      krówek, koni, wiejskich kundelków. ewentualnie kupić willę w ogrodzonym,
      strzeżonym osiedlu i nie narzekać. A nie stać cię na domek to mieszkaj z psami
      w bloku i zamknij dziub.
      • Gość: arturo Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 19:40
        fankopies - niestety jesteś typowym przedstawicielem miłośników zwierząt z
        klapami na oczach.
        Mam psa i niemal zawsze miałem, do tego jakieś inne zwierzaki zawsze w domu były.
        Nigdy nie pozwoliłbym jednak aby mój pies zatruwał komuś życie.

Nie uważam wszystkich właścicieli zwierząt za chamów ( ja pewnie jestem :) )ale
        głupia ich mniejszość robi reszcie złą opinię i przyczynia się do nienawiści do
        zwierząt.

Mieszkałem w bloku tam było z zwierzakami źle było ale w domu gdzie mieszkam
        teraz wcale nie jest lepiej bo ludziska potrafią zwierzaka uwiązać na noc na 0,5
        metrowej smyczy i biedny futrzak miota się całą noc bo jaśnie państwo miłośnicy
        zwierząt muszą się wyspać/imprezować itd

Jeśli ktoś powyższych zdań nie potrafi zrozumieć napiszę prościej:

ja kochać zwierzęta, lubieć większość właściciel, chcieć aby karać zły
        właściciel za męczenie zwierzaków i sąsiadów
    • Gość: Mavrick Re: PIES - paskudne czworonogie zwierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 20:26
      Dudek jesteś!...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka