Gość: SLAWEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 22:24 Szukam pracy jako przedstawiciel handlowy moze macie jakies pomysly firm ktore potrzebuja przedstawicieli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mała firma Re: przedstawiciel handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 15:34 Interesowałaby Cię praca dorywcza na rzecz niewielkiego przedsiębiorstwa???Wynagrodzenie na zasadzie prowizji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: przedstawiciel handlowy IP: *.realestate.net.pl 21.09.06, 16:52 Mnie by interesowała taka praca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_r Re: przedstawiciel handlowy IP: *.21.pl 21.09.06, 17:25 Kupcie sobie Wyborczą w poniedziałek (z dodatkiem Gazeta Praca). Pełno jest ogłoszeń z naszego regionu. Jeśli Wam nie pasuje to połaźcie po firmach, które mogą potrzebować PH - wszystkie hurtownie, większe firmy itp. Wszystko zależy od Was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zły Re: przedstawiciel handlowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 17:29 nie ma pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elo Re: przedstawiciel handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 19:26 PH to fajny temat. Ostatnio byłem na rozmowie w pewnej firmie (średnia wielkość przedsiębiorstwa). W pewnym momencie rozmowy padło pytanie czy mam samochód (w ofercie nic o tym) - odpowiedziałem zgodnie z prawdą że tak podając markę i model. Rozanielony pan przeprowadzający interview spytał się jeszcze czy kolor auta to może biały bo oni właśnie takiego szukają... To własnie wymagania polskich Panów byznesmenów. W tym kraju poszukiwani są wyłącznie megaspecjaliści i nic tu po mnie. Za miesiąc wracam na wyspy uff... Odpowiedz Link Zgłoś