Gość: aga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 16:10 czy ktos mi potrafi podac linka do strony ajd z zktualnym planem zajec, na uczelni mowia ze jest na internecie tylko ja chyba go jakos nie potrafie znalesc :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: .. Re: AJD plan zajęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 17:25 a to peszek :):P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: AJD plan zajęć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 17:26 dzieki, ale mi pomogles :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janosik Re: AJD plan zajęć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 17:30 Który wydział? Tutaj jest plan dla Wydziału Filologiczno-Historycznego www.ajd.czest.pl/wydzialy/wfh/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: AJD plan zajęć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 17:31 administracja, ale otwieraja wasm sie te plany zajec? bo u mnie wyskakuje error 404 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janosik Re: AJD plan zajęć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 17:34 U mnie tez sie nie otwierają, czyli planów jeszcze nie umieścili...choć linki już są ;-) sprawdź za kilka dni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: AJD plan zajęć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 17:36 no to po co na uczelni wypisuja ze plany juz sa jak ich jeszcze nie ma :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: AJD plan zajęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 17:36 a Wydział Artystyczny, ma ktoś linka i czy są już wywieszone bo wczoraj w Instytucie Plastyki nie było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: AJD plan zajęć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 19:18 i jeśli maiłby ktoś link do planu pedagogiki to tez bym poprosiła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: AJD plan zajęć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 23:36 bylem dzisiaj na AJD planow nie ma, podobno kazdy dostanie do lapki 02.10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: AJD plan zajęć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 09:30 to zalezy gdzie nie ma bo ja juz mam :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anuś Re: AJD plan zajęć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 10:12 ja tez juz mam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kit Re: AJD plan zajęć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 15:12 no dokladnie. co z ta administracja? kto tu sie chwali ze ma ? ;) choc i tak nei wiem w jakiej jestem grupie. bo niby skad ;P aga skad masz te ważne dane, czytaj-plany ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza AJD PLAN ZAJEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 10:50 a ma ktos plan zajec dla administracji 1 roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **** Re: PLAN ZAJEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 16:10 Hej wreszcie jest jakiś plan na stronie wydziału pedagogicznego po prawej stronie . Pisze aktualizacja 21.09.2006 Ale nic nie kumam z niego wiec jak chcecie to zajżyjcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: plan zajec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 16:49 macie aktywna str wydzialu pedagogicznego, bo u mnie nic nie dziala:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P:P:P:P Re: PLAN ZAJEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 18:58 jak mozesz to zapodaj linka na plan dla pedagogicznego bo nie wiem jak tam trafic nic nie widze na stronie ajd ;/;/ tragiczna ta uczelnia jest ;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: PLAN ZAJEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 19:14 link do wydzialu pedagogicznego: www.wp.ajd.czest.pl str jest aktywna? Odpowiedz Link Zgłoś
irydionek Re: PLAN ZAJEC 28.09.06, 20:55 plan jest owszem ale na zjazd A a na zjazd B nie ma.NIe wszystkie przeglądarki otwierająten link np: Mozilla jej nie otwiera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandragora Re: PLAN ZAJEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 19:21 zamiast psioczyć na uczelnię spójrz na pasek i klikni w wydziały a potem wybierz pedagogiczny jeśli masz problem napisz lepszą i zostań jej adminem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: PLAN ZAJEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 23:40 to juz w sumie nudne jest,ale mnie intryguje, jak to jest z tymi planami, jedni mowia są, inni ze nie ma.. z reszta.. nie wazne... wszystkiego dowiem sie w pn... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: PLAN ZAJEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 11:15 I co z tym planem? Bo w internecie jak nie bylo tak nie ma :/ Naprawde czy nie mogliby choć raz wcześniej " dać " plan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: plan zajęć IP: *.taboo-inc.com 03.10.06, 12:04 Orientuje sie kros jak wygladaja praktyki na 3 roku na specjalnosc resocalizacyjnej? Gdzie sie odbywaja i jak wyglada prowadzenie zajec z mlodymi terrorystami ;) ? Odpowiedz Link Zgłoś