Dodaj do ulubionych

AJD PLAN ZAJEC

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 16:10
czy ktos mi potrafi podac linka do strony ajd z zktualnym planem zajec, na
uczelni mowia ze jest na internecie tylko ja chyba go jakos nie potrafie
znalesc :/
Obserwuj wątek
    • Gość: .. Re: AJD plan zajęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 17:25
      a to peszek :):P
      • Gość: aga Re: AJD plan zajęć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 17:26
        dzieki, ale mi pomogles :/
        • Gość: a Re: AJD plan zajęć IP: *.fanatyk.com 27.09.06, 17:29
          a jaki kierunek?
        • Gość: Janosik Re: AJD plan zajęć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 17:30
          Który wydział?
          Tutaj jest plan dla Wydziału Filologiczno-Historycznego
          www.ajd.czest.pl/wydzialy/wfh/
          • Gość: aga Re: AJD plan zajęć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 17:31
            administracja, ale otwieraja wasm sie te plany zajec? bo u mnie wyskakuje error
            404
            • Gość: Janosik Re: AJD plan zajęć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 17:34
              U mnie tez sie nie otwierają, czyli planów jeszcze nie umieścili...choć linki
              już są ;-)
              sprawdź za kilka dni...
              • Gość: aga Re: AJD plan zajęć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 17:36
                no to po co na uczelni wypisuja ze plany juz sa jak ich jeszcze nie ma :/
              • Gość: kasia Re: AJD plan zajęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 17:36
                a Wydział Artystyczny, ma ktoś linka i czy są już wywieszone bo wczoraj w
                Instytucie Plastyki nie było
                • Gość: gość Re: AJD plan zajęć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 19:18
                  i jeśli maiłby ktoś link do planu pedagogiki to tez bym poprosiła
                  • Gość: a Re: AJD plan zajęć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 23:36
                    bylem dzisiaj na AJD planow nie ma, podobno kazdy dostanie do lapki 02.10
                    • Gość: aga Re: AJD plan zajęć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 09:30
                      to zalezy gdzie nie ma bo ja juz mam :P
                      • Gość: Anuś Re: AJD plan zajęć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 10:12
                        ja tez juz mam:)
                      • Gość: kit Re: AJD plan zajęć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 15:12
                        no dokladnie. co z ta administracja? kto tu sie chwali ze ma ? ;)
                        choc i tak nei wiem w jakiej jestem grupie. bo niby skad ;P
                        aga skad masz te ważne dane, czytaj-plany ?
    • Gość: iza AJD PLAN ZAJEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 10:50
      a ma ktos plan zajec dla administracji 1 roku?
      • Gość: **** Re: PLAN ZAJEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 16:10
        Hej wreszcie jest jakiś plan na stronie wydziału pedagogicznego po prawej
        stronie . Pisze aktualizacja 21.09.2006 Ale nic nie kumam z niego wiec jak
        chcecie to zajżyjcie.
        • Gość: * Re: plan zajec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 16:49
          macie aktywna str wydzialu pedagogicznego, bo u mnie nic nie dziala:/
        • Gość: :P:P:P:P Re: PLAN ZAJEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 18:58
          jak mozesz to zapodaj linka na plan dla pedagogicznego bo nie wiem jak tam
          trafic nic nie widze na stronie ajd ;/;/ tragiczna ta uczelnia jest ;/;/
          • Gość: gość Re: PLAN ZAJEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 19:14
            link do wydzialu pedagogicznego: www.wp.ajd.czest.pl str jest aktywna?
            • irydionek Re: PLAN ZAJEC 28.09.06, 20:55
              plan jest owszem ale na zjazd A a na zjazd B nie ma.NIe wszystkie przeglądarki
              otwierająten link np: Mozilla jej nie otwiera
          • Gość: mandragora Re: PLAN ZAJEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 19:21
            zamiast psioczyć na uczelnię spójrz na pasek i klikni w wydziały a potem wybierz pedagogiczny
            jeśli masz problem napisz lepszą i zostań jej adminem
            • Gość: gość Re: PLAN ZAJEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 23:40
              to juz w sumie nudne jest,ale mnie intryguje, jak to jest z tymi planami, jedni
              mowia są, inni ze nie ma.. z reszta.. nie wazne... wszystkiego dowiem sie w pn...
              • Gość: M Re: PLAN ZAJEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 11:15
                I co z tym planem? Bo w internecie jak nie bylo tak nie ma :/
                Naprawde czy nie mogliby choć raz wcześniej " dać " plan.
    • Gość: magda plan zajęć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 23:43
      up
      • Gość: ... Re: plan zajęć IP: *.taboo-inc.com 03.10.06, 12:04
        Orientuje sie kros jak wygladaja praktyki na 3 roku na specjalnosc
        resocalizacyjnej? Gdzie sie odbywaja i jak wyglada prowadzenie zajec z mlodymi
        terrorystami ;) ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka