Gość: kamila IP: 212.160.86.* 30.09.06, 09:52 Cześć. Mam pytanie o, której h jest rozpoczęcie roku akademickiego na PCZ , wydz. elektryczny ? Na stronie wwydziału nic nie ma .... planu zajęć także Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kędziorek Re: rozpoczecie na wydz. elektrycznym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 10:23 w gablocie na WIMI pisze że rozpoczęcie roku akademickiego jest w poniedziałek (02.10)o godz. 10 w auli Wydziału Zarządzania :) chyba dobrze zapamiętałem ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: rozpoczecie na wydz. elektrycznym IP: *.gw-cz5.z.kat1.spidernet.pl 30.09.06, 11:07 ale rozpoczęcie jest o tej samej godzinie dla wszystkich wydziałów ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kędziorek Re: rozpoczecie na wydz. elektrycznym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 13:04 tyle wiem ile napisałem :P Odpowiedz Link Zgłoś
shizuoka20001 Re: rozpoczecie na wydz. elektrycznym 30.09.06, 13:40 jest tak jak mówicie o 10:00 w auli wydz. zarządzania. Rozpoczęcie dla całego wydziału elektrycznego - wiem od kumpla, który był na miejscu się dowiedzieć Widzimy sie w pon. o 10:00 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kędziorek oficjalne potwierdzenie ;] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 15:36 pojawił się news na stronie www.pcz.pl/flash/main.php rozpoczęcie tak jak mówiłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: rozpoczecie na wydz. elektrycznym IP: 80.48.49.* 30.09.06, 14:20 o planie na stronie wydziału zapomnij , chyba , że studenci są zorganizowani i mają swoją stronę tak jak IV rok elektrotechniki . Odpowiedz Link Zgłoś
shizuoka20001 Re: rozpoczecie na wydz. elektrycznym 30.09.06, 14:26 rozumiem, że Ci studenci maja plan jedynie swojego roku? Kierunek interesuje mnie ten sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kędziorek Re: rozpoczecie na wydz. elektrycznym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 14:41 to nie macie planów zajęć na stronie internetowej ? :( u nas na WIMI są :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry_man Re: rozpoczecie na wydz. elektrycznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 15:34 Plan dla wydziału elektr. ukaże się dopiero w poniedziałek w gablotkach. Mam nadzieję, że ten na stronie internetowej również zostanie odświeżony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: rozpoczecie na wydz. elektrycznym IP: 80.48.49.* 01.10.06, 16:56 postaram się jutro rano wyrwać plan w wersji elektronicznej . zaznaczam , że na razie będzie to wersja wstępna bo każda grupa lubi sobie poukładać w miarę możliwości pod siebie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stjudent Re: rozpoczecie na wydz. elektrycznym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 15:38 o 10 rozpoczecie, o 10.15 pijemy wódke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mejn Re: rozpoczecie na wydz. elektrycznym IP: *.gw-cz5.z.kat1.spidernet.pl 01.10.06, 17:22 pytanie .... na "inauguracje" i pierwszy dzień (wtorek) idzie sie w garniturach czy niekoniecznie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kędziorek Re: rozpoczecie na wydz. elektrycznym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.06, 17:25 podłączam się pod pytanie kolegi, jutro to strzele w garniak, ale czy we wtorek na "Inaugurację roku akademickiego" dla pierwszego roku i zajęcia wstępne, też oficjal ? :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
shizuoka20001 Re: rozpoczecie na wydz. elektrycznym 01.10.06, 17:43 wydaje mi się, że we wtorek już normalnie kto się zna niech powie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mejn Re: rozpoczecie na wydz. elektrycznym IP: *.gw-cz5.z.kat1.spidernet.pl 01.10.06, 18:17 podbijam bo temat zamiera / pozdro dla przyszłych elektrotechników :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: rozpoczecie na wydz. elektrycznym IP: 80.48.49.* 01.10.06, 18:18 słowo inauguracja mówi samo za siebie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H Re: rozpoczecie na wydz. elektrycznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 19:47 > pytanie .... na "inauguracje" i pierwszy dzień (wtorek) idzie sie w garniturach > czy niekoniecznie ?? Jak zwykle na takie okazje - fioletowy dres wyjściowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mejn Re: rozpoczecie na wydz. elektrycznym IP: *.gw-cz5.z.kat1.spidernet.pl 01.10.06, 20:50 jeżeli znasz tylko 2 rodzaje ubioru :garnitur i dres to mi ciebie szkoda ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H Re: rozpoczecie na wydz. elektrycznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 21:12 Dres codzienny i dres wyjściowy :D Mi raczej ciebie szkoda, że dajesz się wciągać w takie prowokacje ;] (to miałbyć bardziej żart niż prowokacja, ale wyszło jak wyszło) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tit Re: rozpoczecie na wydz. elektrycznym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.06, 21:33 Czyli jak w końcu z tym wtorkiem, "schludnie" czy nie? pozdro 1-roczniacy z wimi Odpowiedz Link Zgłoś
pierwiastekx Re: rozpoczecie na wydz. elektrycznym 01.10.06, 22:02 generalnie z tego co wiem, to starsze roczniki jakoś nie palą się na rozpoczęcie...coś mi się zdaje, że na wydziale dopiero we środę...ale zobaczymy...pierwszy rok raczej obowiązkowo, jako że na auli rozdają indeksy...ślubowanie jest i takie tam....aaaaa i jeszcze jedno....witamy nowych straceńców na wydziale ślicznym elektrycznym;]szczególnie tych na elektrotechnice;]< tu obłędny śmiech> będzie się działo;] Odpowiedz Link Zgłoś
shizuoka20001 Re: rozpoczecie na wydz. elektrycznym 01.10.06, 22:54 czyli jestem młodym straceńcem Dziękujemy za kulturalne odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
shizuoka20001 Re: rozpoczecie na wydz. elektrycznym 01.10.06, 22:57 czyli jestem młodym straceńcem :) Dziękujemy za kulturalne odpowiedzi ze strony ,,starszych". Jakoś mi się jeszcze obiło stwierdzenie magiczny-elektryczny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: rozpoczecie na wydz. elektrycznym IP: 80.48.49.* 02.10.06, 14:25 jesteście na Wydziale Elitarnym , więc zachowujcie się jak należy . p.s. plan jest na stronie wydziału . Odpowiedz Link Zgłoś
pierwiastekx Re: rozpoczecie na wydz. elektrycznym 02.10.06, 14:42 ;]śliczny elektryczny;]choć szary na zawnątrz...o magicznym wnętrzu...elitarny WE.;]zaczynamy kolejny akademicki rok.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil pytanie !!! IP: *.gw-cz5.z.kat1.spidernet.pl 02.10.06, 17:28 mam do was takie pytanie ... czy jutro mamy jakąś inauguracje czy od razu zajęcia ?? ... np. ludzie z wydz gier i zabaw dostali informacje o "inauguracji wydziałowej" 3 października ... niestety u mnie w kopercie nic takiego sie ni znalazło ... pytam bo poprostu nie chce przyjść jako jedyny w garniaku :) ... Pozdrawiam Kamil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry_man Re: pytanie !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 17:44 U nas chyba będzie takie coś dopiero 11 (bo 11 mają rozdawać indexy). Ja natomiast mam pytanie do starszych kolegów - co to za sala "W.St." i gdzie tego szukać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DU Re: pytanie !!! IP: *.dolsat.pl 02.10.06, 17:47 > Ja natomiast mam pytanie do starszych kolegów - co to za sala "W.St." i gdzie > tego szukać? Pytaj o Giganta ;) Jest to stołówka (wiem, jak to brzmi). Tam, na piętrze jest taka całkiem spora sala. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry_man Re: pytanie !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 17:53 > Jest to stołówka (wiem, jak to brzmi). Tam, na piętrze jest taka całkiem spora > sala. No brzmi całkiem fajnie zwłaszcza, że mam tam mieć "Wstęp do informatyki" który jednoznacznie kojarzy mi się z komputerami, a te zaś nie bardzo ze stołówką :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DU Re: pytanie !!! IP: *.dolsat.pl 02.10.06, 18:16 > No brzmi całkiem fajnie zwłaszcza, że mam tam mieć "Wstęp do informatyki" który > jednoznacznie kojarzy mi się z komputerami, a te zaś nie bardzo ze stołówką :D Niedługo "Wstęp do informatyki" będzie Ci się kojarzył z algorytmami i czymś tam jeszcze (nie powiem Ci dokładnie, gdyż ja to miałem z 5 lat temu i do tego ze ś.p. prof. Popovem) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
shizuoka20001 Re: pytanie !!! 02.10.06, 18:17 też mam jutro ten ,,wstęp do informatyki", 3h ehhhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry_man Re: pytanie !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 18:22 > też mam jutro ten ,,wstęp do informatyki", 3h ehhhh Tzn, że albo jesteś na EiT (tak jak ja) albo na Infromatyce, bo zajęcia te mamy wspólnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kedziorek no ale... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 18:24 ... nadal nie ustaliliśmy tego czy pierwszoroczniaki jutro na swoją inaugurację w garniakach czy mogą sobie odpuścić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry_man Re: no ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 18:30 Żadnej oficjalnej informacji na ten temat nie było więc zakładamy, że jutro są normalne zajęcia, a ewentualnej inauguracji możemy spodziewać się 11 października. Innego pomysłu nie mam. Przecież nie będziemy się sami domyślali czy jutro ma być jakaś impra czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kedziorek Re: no ale... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 18:32 w sumie racja. P.S 11 października ? :? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: no ale... IP: *.gw-cz5.z.kat1.spidernet.pl 02.10.06, 18:50 to ja jeszcze raz ... a co z podziałem na grupy ??? .... fajnie by było wiedziećw jakiej grupie sie znajduje :) ... Odpowiedz Link Zgłoś
kedzior_sc Re: no ale... 02.10.06, 19:09 Gość portalu: kamil napisał(a): > a co z podziałem na grupy ??? pewnie się jutro dowiemy :) pzdr Kędziorek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry_man Re: no ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 19:23 Widzę, że nie przejrzeliście dokładnie gablotek koło dziekanatu ;] Podział na grupy właśnie tam wisiał :) Tak pobierznie jak patrzałem to dzielili według alfabetu. Odpowiedz Link Zgłoś
shizuoka20001 Re: no ale... 02.10.06, 19:29 ile osob przypada średnio na grupe?? Może sobie jakoś odlicze. szczęscie, że wszystki u mnie maja jutro na 8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DU Re: no ale... IP: *.dolsat.pl 02.10.06, 19:59 Gość portalu: Kedziorek napisał(a): > ... nadal nie ustaliliśmy tego czy pierwszoroczniaki jutro na swoją inaugurację > w garniakach czy mogą sobie odpuścić... To ja Ci powiem tak: możesz sobie odpuścić. Indeks możesz sobie odebrać później w dziekanacie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
shizuoka20001 Re: no ale... 13.10.06, 23:12 pcz.dj.pl Strona I roku elektrotechniki Odpowiedz Link Zgłoś