Dodaj do ulubionych

rozpoczecie na wydz. elektrycznym

IP: 212.160.86.* 30.09.06, 09:52
Cześć. Mam pytanie o, której h jest rozpoczęcie roku akademickiego na PCZ , wydz. elektryczny ? Na stronie wwydziału nic nie ma .... planu zajęć także
Obserwuj wątek
    • Gość: Kędziorek Re: rozpoczecie na wydz. elektrycznym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 10:23
      w gablocie na WIMI pisze że rozpoczęcie roku akademickiego jest w poniedziałek (02.10)o godz. 10 w auli Wydziału Zarządzania :)

chyba dobrze zapamiętałem ;)

Pozdrawiam
      • Gość: kamil Re: rozpoczecie na wydz. elektrycznym IP: *.gw-cz5.z.kat1.spidernet.pl 30.09.06, 11:07
        ale rozpoczęcie jest o tej samej godzinie dla wszystkich wydziałów ??
        • Gość: Kędziorek Re: rozpoczecie na wydz. elektrycznym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 13:04
          tyle wiem ile napisałem :P
          • shizuoka20001 Re: rozpoczecie na wydz. elektrycznym 30.09.06, 13:40
            jest tak jak mówicie o 10:00 w auli wydz. zarządzania. Rozpoczęcie dla całego wydziału elektrycznego - wiem od kumpla, który był na miejscu się dowiedzieć
            Widzimy sie w pon. o 10:00
            Pozdrawiam
        • Gość: Kędziorek oficjalne potwierdzenie ;] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 15:36
          pojawił się news na stronie www.pcz.pl/flash/main.php

rozpoczęcie tak jak mówiłem :)
    • Gość: gość Re: rozpoczecie na wydz. elektrycznym IP: 80.48.49.* 30.09.06, 14:20
      o planie na stronie wydziału zapomnij , chyba ,
      że studenci są zorganizowani i mają swoją stronę
      tak jak IV rok elektrotechniki .
      • shizuoka20001 Re: rozpoczecie na wydz. elektrycznym 30.09.06, 14:26
        rozumiem, że Ci studenci maja plan jedynie swojego roku? Kierunek interesuje mnie ten sam
      • Gość: Kędziorek Re: rozpoczecie na wydz. elektrycznym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 14:41
        to nie macie planów zajęć na stronie internetowej ? :(

u nas na WIMI są :D
      • Gość: Harry_man Re: rozpoczecie na wydz. elektrycznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 15:34
        Plan dla wydziału elektr. ukaże się dopiero w poniedziałek w gablotkach. Mam
        nadzieję, że ten na stronie internetowej również zostanie odświeżony.
        • Gość: gość Re: rozpoczecie na wydz. elektrycznym IP: 80.48.49.* 01.10.06, 16:56
          postaram się jutro rano wyrwać plan w wersji elektronicznej .
          zaznaczam , że na razie będzie to wersja wstępna bo każda
          grupa lubi sobie poukładać w miarę możliwości pod siebie .
    • Gość: stjudent Re: rozpoczecie na wydz. elektrycznym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 15:38
      o 10 rozpoczecie, o 10.15 pijemy wódke.
    • Gość: mejn Re: rozpoczecie na wydz. elektrycznym IP: *.gw-cz5.z.kat1.spidernet.pl 01.10.06, 17:22
      pytanie .... na "inauguracje" i pierwszy dzień (wtorek) idzie sie w garniturach
      czy niekoniecznie ??
      • Gość: Kędziorek Re: rozpoczecie na wydz. elektrycznym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.06, 17:25
        podłączam się pod pytanie kolegi, jutro to strzele w garniak, ale czy we wtorek na "Inaugurację roku akademickiego" dla pierwszego roku i zajęcia wstępne, też oficjal ? :)

pzdr
        • shizuoka20001 Re: rozpoczecie na wydz. elektrycznym 01.10.06, 17:43
          wydaje mi się, że we wtorek już normalnie
          kto się zna niech powie
          • Gość: mejn Re: rozpoczecie na wydz. elektrycznym IP: *.gw-cz5.z.kat1.spidernet.pl 01.10.06, 18:17
            podbijam bo temat zamiera / pozdro dla przyszłych elektrotechników :)
          • Gość: gość Re: rozpoczecie na wydz. elektrycznym IP: 80.48.49.* 01.10.06, 18:18
            słowo inauguracja mówi samo za siebie .
      • Gość: H Re: rozpoczecie na wydz. elektrycznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 19:47
        > pytanie .... na "inauguracje" i pierwszy dzień (wtorek) idzie sie w garniturach
        > czy niekoniecznie ??

Jak zwykle na takie okazje - fioletowy dres wyjściowy
        • Gość: mejn Re: rozpoczecie na wydz. elektrycznym IP: *.gw-cz5.z.kat1.spidernet.pl 01.10.06, 20:50
          jeżeli znasz tylko 2 rodzaje ubioru :garnitur i dres to mi ciebie szkoda ...
          • Gość: H Re: rozpoczecie na wydz. elektrycznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 21:12
            Dres codzienny i dres wyjściowy :D

Mi raczej ciebie szkoda, że dajesz się wciągać w takie prowokacje ;] (to miałbyć
            bardziej żart niż prowokacja, ale wyszło jak wyszło)
            • Gość: tit Re: rozpoczecie na wydz. elektrycznym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.06, 21:33
              Czyli jak w końcu z tym wtorkiem, "schludnie" czy nie?
              pozdro 1-roczniacy z wimi
              • pierwiastekx Re: rozpoczecie na wydz. elektrycznym 01.10.06, 22:02
                generalnie z tego co wiem, to starsze roczniki jakoś nie palą się na
                rozpoczęcie...coś mi się zdaje, że na wydziale dopiero we środę...ale
                zobaczymy...pierwszy rok raczej obowiązkowo, jako że na auli rozdają
                indeksy...ślubowanie jest i takie tam....aaaaa i jeszcze jedno....witamy nowych
                straceńców na wydziale ślicznym elektrycznym;]szczególnie tych na
                elektrotechnice;]< tu obłędny śmiech> będzie się działo;]
                • shizuoka20001 Re: rozpoczecie na wydz. elektrycznym 01.10.06, 22:54
                  czyli jestem młodym straceńcem
                  Dziękujemy za kulturalne odpowiedzi
                  • shizuoka20001 Re: rozpoczecie na wydz. elektrycznym 01.10.06, 22:57
                    czyli jestem młodym straceńcem :)
                    Dziękujemy za kulturalne odpowiedzi ze strony ,,starszych".
                    Jakoś mi się jeszcze obiło stwierdzenie magiczny-elektryczny :)
                    • Gość: gość Re: rozpoczecie na wydz. elektrycznym IP: 80.48.49.* 02.10.06, 14:25
                      jesteście na Wydziale Elitarnym , więc zachowujcie się jak należy .

p.s. plan jest na stronie wydziału .
                      • pierwiastekx Re: rozpoczecie na wydz. elektrycznym 02.10.06, 14:42
                        ;]śliczny elektryczny;]choć szary na zawnątrz...o magicznym wnętrzu...elitarny
                        WE.;]zaczynamy kolejny akademicki rok....
    • Gość: kamil pytanie !!! IP: *.gw-cz5.z.kat1.spidernet.pl 02.10.06, 17:28
      mam do was takie pytanie ... czy jutro mamy jakąś inauguracje czy od razu
      zajęcia ?? ... np. ludzie z wydz gier i zabaw dostali informacje o "inauguracji
      wydziałowej" 3 października ... niestety u mnie w kopercie nic takiego sie ni
      znalazło ... pytam bo poprostu nie chce przyjść jako jedyny w garniaku :) ...
      Pozdrawiam Kamil
      • Gość: Harry_man Re: pytanie !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 17:44
        U nas chyba będzie takie coś dopiero 11 (bo 11 mają rozdawać indexy).

Ja natomiast mam pytanie do starszych kolegów - co to za sala "W.St." i gdzie
        tego szukać?
        • Gość: DU Re: pytanie !!! IP: *.dolsat.pl 02.10.06, 17:47
          > Ja natomiast mam pytanie do starszych kolegów - co to za sala "W.St." i gdzie
          > tego szukać?

Pytaj o Giganta ;)

Jest to stołówka (wiem, jak to brzmi). Tam, na piętrze jest taka całkiem spora sala.

Pozdrawiam
          • Gość: Harry_man Re: pytanie !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 17:53
            > Jest to stołówka (wiem, jak to brzmi). Tam, na piętrze jest taka całkiem spora
            > sala.

No brzmi całkiem fajnie zwłaszcza, że mam tam mieć "Wstęp do informatyki" który
            jednoznacznie kojarzy mi się z komputerami, a te zaś nie bardzo ze stołówką :D
            • Gość: DU Re: pytanie !!! IP: *.dolsat.pl 02.10.06, 18:16
              > No brzmi całkiem fajnie zwłaszcza, że mam tam mieć "Wstęp do informatyki" który
              > jednoznacznie kojarzy mi się z komputerami, a te zaś nie bardzo ze stołówką :D

Niedługo "Wstęp do informatyki" będzie Ci się kojarzył z algorytmami i czymś tam jeszcze (nie powiem Ci dokładnie, gdyż ja to miałem z 5 lat temu i do tego ze ś.p. prof. Popovem)

Pozdrawiam
            • shizuoka20001 Re: pytanie !!! 02.10.06, 18:17
              też mam jutro ten ,,wstęp do informatyki", 3h ehhhh
              • Gość: Harry_man Re: pytanie !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 18:22
                > też mam jutro ten ,,wstęp do informatyki", 3h ehhhh

Tzn, że albo jesteś na EiT (tak jak ja) albo na Infromatyce, bo zajęcia te mamy
                wspólnie :)
                • Gość: Kedziorek no ale... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 18:24
                  ... nadal nie ustaliliśmy tego czy pierwszoroczniaki jutro na swoją inaugurację w garniakach czy mogą sobie odpuścić...
                  • Gość: Harry_man Re: no ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 18:30
                    Żadnej oficjalnej informacji na ten temat nie było więc zakładamy, że jutro są
                    normalne zajęcia, a ewentualnej inauguracji możemy spodziewać się 11
                    października. Innego pomysłu nie mam. Przecież nie będziemy się sami domyślali
                    czy jutro ma być jakaś impra czy nie.
                    • Gość: Kedziorek Re: no ale... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 18:32
                      w sumie racja.

P.S 11 października ? :?
                      • shizuoka20001 Re: no ale... 02.10.06, 18:42
                        elektrotechnika*
                        • Gość: kamil Re: no ale... IP: *.gw-cz5.z.kat1.spidernet.pl 02.10.06, 18:50
                          to ja jeszcze raz ... a co z podziałem na grupy ??? .... fajnie by było
                          wiedziećw jakiej grupie sie znajduje :) ...
                          • kedzior_sc Re: no ale... 02.10.06, 19:09
                            Gość portalu: kamil napisał(a):

> a co z podziałem na grupy ???

pewnie się jutro dowiemy :)

pzdr

Kędziorek
                            • Gość: Harry_man Re: no ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 19:23
                              Widzę, że nie przejrzeliście dokładnie gablotek koło dziekanatu ;] Podział na
                              grupy właśnie tam wisiał :) Tak pobierznie jak patrzałem to dzielili według
                              alfabetu.
                              • shizuoka20001 Re: no ale... 02.10.06, 19:29
                                ile osob przypada średnio na grupe??
                                Może sobie jakoś odlicze. szczęscie, że wszystki u mnie maja jutro na 8
                  • Gość: DU Re: no ale... IP: *.dolsat.pl 02.10.06, 19:59
                    Gość portalu: Kedziorek napisał(a):

> ... nadal nie ustaliliśmy tego czy pierwszoroczniaki jutro na swoją inaugurację
                    > w garniakach czy mogą sobie odpuścić...

To ja Ci powiem tak: możesz sobie odpuścić. Indeks możesz sobie odebrać później w dziekanacie.

Pozdrawiam
                    • shizuoka20001 Re: no ale... 13.10.06, 23:12
                      pcz.dj.pl Strona I roku elektrotechniki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka