Dodaj do ulubionych

Zamrażanie nadżerki

IP: *.eranet.pl 03.10.06, 23:27
Za parę dni będę miała zamrażaną nadżerkę,chciałabym coś więcej wiedzieć na
ten temat. Szczególnie jak wygląda późniejsze leczenie, czy występóją jakieś
problemy?
Obserwuj wątek
    • nippy7 Re: Zamrażanie nadżerki 04.10.06, 07:43
      Ja dostalam chyba tylko jakies tabletki. nic wiecej i od tego czasu mam swiety
      spoko, a kto ci bedzie zamrazał, ja bylam u dr Owsiejko.
    • Gość: E Re: Zamrażanie nadżerki IP: *.scout.pl 04.10.06, 08:36
      Robiłam taki zabieg u Betchera.Trwa jakieś 30 minut.Zupełnie bezbolesny.Później
      również nic nie bolało,tylko maleńki wypływ żółtawej wydzieliny,ale tylko 1
      dzień,później już nic.Na wynos recepta na tabletki dopochwowe.Kontrola chyba po
      2 tygodniach i tyle.
      • editaa1 Re: Zamrażanie nadżerki 05.10.06, 16:38
        Ja mialam robiony ten zabieg u dr Korna. Trwal cale 10 minut, wcale nie bolalo.
        Musialam chwile posiedziec, zrobilo mi sie goraco, ale zaraz przeszlo. Dostalam
        tabletki i teraz mam spokoj.
    • Gość: Żeluś Re: Zamrażanie nadżerki IP: *.cn.com.pl 05.10.06, 17:32
      Miałam ten zabieg jakieś półtora roku temu.Był bezbolesny i trwał jakieś 20min.Robił mi go dr Schiler z mojej przychodni osiedlowej.Po zabiegu przez parę dni miałam delikatną wydzielinę.Dostałam też jakieś tabletki na odbudowę flory bakteryjnej (Lactovaginal - jak dobrze pamiętam).Pamiętam też, że trzeba przez jakiś czas po zabiegu zachować wstrzemiężliwość seksualną:)Także nic się nie bój, to nic strasznego.Pozdrawiam.
      • Gość: senta a jezeli sie nadzerki nie wymrozi??? IP: *.gw-cz5.z.kat1.spidernet.pl 05.10.06, 18:02
        Jakie moga być tego konsekwencje, bo czy to wogóle jest choroba...?Są rózne
        opinie ginekologów na ten temat...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka