Dodaj do ulubionych

uważajcie na ciuchy w Ohlala

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 17:55
Dziewczyny zanim kupicie coś w Ohlala obejrzyjcie to dokładnie. Kupiłam tam
bluzkę. W domu zauważyłam że jest delikatnie popruta. Zaniosłam do sklepu
następnego dnia (z metką !!!). Reklamacji nie uznano, bo uszkodzenie
nastąpiło w czasie używania! A ja nie mam w zwyczaju nosić bluzek z metkami.
Uważajcie na ten sklep i oglądajcie wszystko trzy razy!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Agnie Re: uważajcie na ciuchy w Ohlala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 18:16
      Jeśli posiadasz paragon to racja jest po Twojej stronie.Zawsze masz prawo
      złożyć reklamacje i nawet jesli nosiłaś ciuch to nie ma on prawa się uszkodzic
      w tak krótkim czasie. Jesli nadal będa panie miały problem w sklepie to
      powiedz, że zgłaszasz to do Federacji Konsumentów BO O ILE WIESZ TO MUSZA
      PRZYJĄC TWOJĄ REKLAMACJĘ NA PIŚMIE I ZAOPINIOWAC JA NAJWYŻEJ NEGATYWNIE , a Ty
      potem już bedziesz wiedziała co z taka negatywna opinia zrobić.Jeśli jednak nie
      chcą ci przyjąc na Protokół reklamacyjny towaru to poproś aby napisały ci
      oświadczenie, że nie przyjmuja towaru do reklamacji, lub niech nagraja się na
      dyktafon.
    • Gość: Juda Re: uważajcie na ciuchy w Ohlala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.06, 18:35
      a ja jestem zadowolona z tego sklepu. fajne ciuchy i tańsze niz w innych
      sklepach
    • Gość: wiola Re: uważajcie na ciuchy w Ohlala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 19:04
      fajne ciuchy-to fakt.Ale napewno nie tańsze niz gdzie indziej. Kiedyś jak
      kupiłaś w och la la to było wiadomo że na ryneczku tego nie ma. A teraz jest na
      ryneczku za 25 zł a w och lala ( producent ten sam ) za 69zł.
    • Gość: Juda Re: uważajcie na ciuchy w Ohlala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.06, 19:27
      Faktycznie ryneczek opanowały te same ciuch które są w sklepie;/ ale ja kupiłam
      kilka bluzek taniej niz na Wałach
    • Gość: Aśka Re: uważajcie na ciuchy w Ohlala IP: *.org 09.10.06, 20:30
      a ja kupuję tylko w Sece trzeba też dobrze szukać , ale przynajmiej niema tych
      ciuchów na ryneczkach
    • Gość: Juda Re: uważajcie na ciuchy w Ohlala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.06, 20:52
      duża częśc ciuchów z Seki jest taka sama jak na ryneczkach tylko, że kilka
      krotnie drozsza:/ w Częstochowie nie ma fajnych sklepów, a szkoda:/
      • Gość: miska Re: uważajcie na ciuchy w Ohlala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 20:56
        a ja lubie sklep Lu lu koło McDonalda fajne i niedrogie ciuszki,cos na styl
        Ohlala
        • Gość: Klaudia Re: uważajcie na ciuchy w Ohlala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 21:02
          A ja już od dawna nie kupuję w Cz-wie.Mogę ewentualnie zaakceptować Vero
          Modę.Reszta to szajs:/
          • Gość: Jagna GAP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 11:37
            Prawda jest taka, ze ubrania w Polsce sa bardzo drogie. Ja kupuje sobie ubrania
            w Stanach... bo tam jest o polowe a czasem i 70 % taniej. I mowie tu o dobrych
            firmach typu Gap, czy Adiadas. Z polskich sklepow podoba mi sie Troll i Pretty
            Girl.
            • Gość: lila Re: GAP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 14:30
              pretty girl??
              dla mnie masakra.
    • Gość: Juda Re: uważajcie na ciuchy w Ohlala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 16:50
      dla mnie Troll to masakra. Byłam nawet dzisiaj , ale ja tam widzę tylko szmaty
      na wieszaku;/
    • koti32 Re: uważajcie na ciuchy w Ohlala 26.09.18, 14:54
      Trzeba dodać ooh la la w sece

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka