Gość: ciekawska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 12:02 jakie sa wasze opinie na temat tego oddziału, jego pracowników,leczenia i opieki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: paolo Re: oiom na parkitce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 12:57 trudno miec opinie to odzdziale na ktory nie mozna wejsc za bardzo, i z ktorego wiekszosc osob zostaje przewieziona do kaplicy..... oddzial jak oddzial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: oiom na parkitce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 13:02 Personel bardzo w porządku. Duże zastrzeżenia do sprzętu : jest eksploatowany 24 godziny na dobę i to od czasu uruchomienia szpitala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neylee Re: oiom na parkitce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 13:56 porsonel wpożądku buhhahahhaha a o kim konkretnie mówisz o lekarzach pielegniarkach czy ordynatoże ? chyba z całej tej elity tylko ordynator wydaje się wpożąku chociaż nieznam typa a słysząłem różne opinie a co do pielęgniarek to dosławnie tragedia wiecznie zaspane krowy i nieroby , a tak naprawde trudno coś o nich powiedzieć bo z tego co wiem to odział zamknięty gdzie nawet pracownicy szpitala zawsze wchodzą po uwczesnym zawiadomieniu domofonem . Odpowiedz Link Zgłoś
babcia_kloozetowa Re: oiom na parkitce 05.11.06, 13:09 cala parkitka to syf jakich malo, totalne szambo. a tamtajszy oiom to nie oddzial tylko umieralnia, caly personel ch..a warty. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: oiom na parkitce 05.11.06, 13:11 babcia_kloozetowa napisała: > cala parkitka to syf jakich malo, totalne szambo. a tamtajszy oiom to nie > oddzial tylko umieralnia, caly personel ch..a warty. popieram to ostatnia droga przed cmentarzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umarlak Re: oiom na parkitce IP: *.man.czest.pl 05.11.06, 14:09 Ale odlot! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azi Re: oiom na parkitce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 15:35 Oddział okropny sam w sobie. Mój ojciec leżał tam miesiac.Ordynator bardzo miły, z-ca ordynatora to przykład LEKARZA wielkie dzięki panie doktorze. Dodam Tata cały i zdrowy, a chyba na to się nie zapowiadało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch Re: oiom na parkitce IP: *.man.czest.pl 05.11.06, 15:38 załatwili mnie na cacy, w niebie nie jest źle. Odpowiedz Link Zgłoś