Dodaj do ulubionych

blachownia/konopiska

IP: *.klaudyny.waw.pl 06.11.06, 08:02
Witajcie czy procz Jacka Badory www.jacekbadora.info startuje jeszcze
ktos z tych rejonow do wyborow ?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: blachownia/konopiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 10:47
      www.miroslaw-walaszczyk.info/
    • Gość: Artur Jacek Rogut z listy PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 13:51
      Mieszkaniec Łojek.
      Będę na niego głosował.
      • Gość: za czy przeciw Re: Jacek Rogut z listy PO IP: *.cn.com.pl 08.11.06, 10:39
        Tylko dwie osoby ?
    • Gość: ja Re: blachownia/konopiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 16:44
      listy są zapełnione więc napewno duzo osób kandyduje z tych okolicale czy badora sie nadaje? wątpie! Ja bede głosował jak zawsze na PSL bo tam sa uczciwi ludzie a takich nam potrzeba. WYBIERAJMY NAJLESZYCH
      • Gość: Erka Re: blachownia/konopiska IP: *.cn.com.pl 07.11.06, 08:01
        Ten sie nadaje, tamten sie nie nadaje. No to kto sie nadaje ?
        • Gość: On Re: blachownia/konopiska IP: *.icm.edu.pl 07.11.06, 15:46
          Kandydatow wielu a zaden sie na forum nie udziela :-]
          • Gość: Joanna Re: blachownia/konopiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 15:52
            na nikogo nie glosuje!!!!!!!!kazdy chce tylko sie nachapac...przed wyborami tylko strasznie sie reklamuja i duzo obiecuja.... a potem nic nie robia w tym kierunku!!!!!!!!! ;/;/;/;/;/
            • Gość: Gosia Re: blachownia/konopiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 16:15
              Joanno, czy myślisz, ze nie idąc do wyborów, nikt nie zostanie radnym? Ktoś
              zostać musi, inaczej mówiąc ktoś musi się nachapać. ZAdaniem wyborców jest
              danie takiej szansy panowi Y lub X. Może trzeba głosować na tego kto nie
              obiecuje? Wtedy, jak nie dotrzyma słowa, to nic wielkiego się nie stanie :)
              • Gość: On Re: blachownia/konopiska IP: *.icm.edu.pl 08.11.06, 08:46
                Dla ciebie nic sie nie stanie a dla mnie bedzie spalony. Takich ktorzy chca
                tylko brac kase a nic nie robic nie potrzebujemy. Potrzeba mlodych ludzi ktorzy
                inaczej spostrzegaja otaczajace ich otoczenie, bardziej realistycznie nich ich
                starsi koledzy na stolkach.

To czy w wyborach na radnego wygra Badora w Blachownii, czy tez prezydentem w
                Czestochowie bedzie Matyjaszczyk zalezy tylko od ludzi. Ludzi ktorzy zaryzykuja
                i zaglosuja na nich lub kogos innego mlodego kandydata. Mlodego, ktory zacznie
                cos robic dla regionu, a nie tylko chwalic sie swoimi haslami wyborczymi i
                reklamowac gdzie tylko sie da.
            • Gość: On Re: blachownia/konopiska IP: *.icm.edu.pl 08.11.06, 08:37
              Gość portalu: Joanna napisał(a):

> na nikogo nie glosuje!!!!!!!!kazdy chce tylko sie nachapac...przed wyborami tyl
              > ko strasznie sie reklamuja i duzo obiecuja.... a potem nic nie robia w tym kier
              > unku!!!!!!!!! ;/;/;/;/;/

Powinni zmienic prawo. Jezeli wygrany nie dotrzymuje min 60 - 70% danych
              obietnic przedwyborczych w ciagu ~2 lat to zegnamy. Powinni tez przedstawiac
              kwartale sprawozdania z tego co im sie udalo zrealizowac a co nie.

Czy cos by to zmienilo ? Moze tak a moze nie. Napewno "wybrancy ludu" inaczej
              wtedy by wygladali w ocach ludzi. Mozna by sie bylo przekonac na ile ich slowa
              byly prawda, czy tez chodzilo tylko o dostanie sie do "koryta".
    • Gość: ja Re: blachownia/konopiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 18:29
      Luka i wy inni sympatycy badory pisząc ten post miałeś na celu zareklamowanie swojego kandytada i nic w tym złego jeżeli nie spamujesz. to luzik. ale nie wieszaj na moim drzewie ulutek wyborczych bo ci je zerwe bo mam do tego prawo bo sie nie spytałeś czy możesz powiesić a jak byś sie spytał to niby czemu miałbym ci odmówić. A że sie nie zapytałeś to ide właśnie zerwac tą ulotke. Więc nie wieszaj w niedozwolonych miejscach bo moja drzewo ma jest zdrowe i nie trzebo go ogacać na zime bo nie zmarźnie.
      • Gość: jacekbadora Re: blachownia/konopiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 11:51
        Tutaj panuje ciekawa dyskusja jakiej nie unikam.Obiecuję dłuższą wizytę dziś
        wieczorem! Napewno poruszę wtedy temat drzew które są zaklejane moimi plakatami,
        za co już teraz szczerze przepraszam.
    • Gość: witt Re: blachownia/konopiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 13:58
      Dziś miałem okazję wracając z Częstochowy przejechać się "nowym" odcinkiem
      remontowanej drogi, było to w okolicach miejscowości Wygoda i co widziałem-
      na krótkim odcinku nowo położonego asfaltu wpadłem w trzy dziury, udało się
      ominąć następne trzy!
      Powyższa sytuacja wzbudziła moje poruszenie, ale to co zastałem w moim domu
      przerosło wszystko, w drzwiach witał mnie śmiejący sie z ulotki wyborczej
      starosta p.Chudzik wychwalający się swoimi osiągnięciami
      szczególnie "drogowymi". Skomentuje to tak -za takie drogi to ja dziękuję i na
      pana starostę nie zagłosuję !!!
    • Gość: misio Re: blachownia/konopiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 14:05
      Fakt tym powinien sie zająć!!! Jestem mieszkańcem Wygody, potwierdzam to co
      opisał "witt"- dziadostwo, syf i dziury, z czego oni robią ten asfalt to ja nie
      wiem ?!
      • Gość: bea Re: blachownia/konopiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 20:19
        Badora ma kasę to się reklamuje. Z kasą wejść do powiatu to dopiero biznes.
        Będą remonty obiektów publicznych to Badora będzie wstawiał swoje
        okna.Przetargi pójdą na lewo. Przez cztery lata to się dopiero nachrapie kasy.
        To jest system Chudzika, aktywna reklama i jaki interes na kostce w powiecie?.
        Ja na wybory pójdę, z listy wyszukam i ze znajomymi porozmawiam. Stawiam na
        wykształconych i w średnim wieku. Młodzi niech się jeszcze uczą, a stare lisy
        do lamusa.
        • Gość: beret Re: blachownia/konopiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 23:29
          bez kasy wejsć to dopiero interes co bea ??? ty to jesteś chyba z samoobrony ?!
          żeby badorze zarzucać podobieństwo do chudzika to trzeba być przynajmniej po
          paru głębszych, albo zupełnie być z innego świata! ja tam powiem
          wprost,kampanie ma super i widać że to co robi , robi z głową! będę miał
          swojego człowieka w powiecie!!!
        • gatmar Re: blachownia/konopiska 08.11.06, 23:34
          O kurcze, jakiś mądry człowiek!
          I do tego kobieta, jak z nicka wnoszę?
          Przywracasz i wiarę w człowieka...
        • Gość: alus Re: blachownia/konopiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 10:18
          I w koncu wszedzie beda zrobione porzadnie okna:)))Lepszy taki kandydat niz
          inny ktory kandyduje-obiecuje i cale 4 lata nawet na sesji sie nie pojawi.A
          poza tym nawet nie wie co dzieje sie w gminie i siedzi jak mysz pod miotłą.
          A tak na serio - to uwazam ze jesli ktos ma juz kase, pozycje i firme - to po
          co by kandydowal - chyba nie dla kasy?????????
        • Gość: aga Re: blachownia/konopiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 10:37
          A co BEA pewnie mu zazdroscisz - a jak sie zazdrosci to czesto takie slowa sie
          pisze.Trzeba kazdemu dac szanse - a ludzie wybiora i ocenia.Ja zycze kazdemu
          powodzenia i aby nam sie lepiej zylo.
      • Gość: kierowca Re: blachownia/konopiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 10:14
        ja uszkodzilem auto - i sprawe zglosilem na policje - ale co -NIC.sZLAK mnie
        trafia na takie dzialania.Sprawa powinna trafic do tvnu do Interwencji, bo nikt
        nie ma wplywu na to co sie dzieje.A ciekawsze jest to ze w nocy na lewo robia
        plac i wjazdy prywatnym osobom!!!!!!!!!!!
      • Gość: AŚKA DO MISIO!!! IP: *.sanetja.pl 13.11.06, 16:35
        A KTÓŻ TY JA RÓWNIEZ Z wYGODY
    • Gość: wąsosz starosta się chwali... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 17:18
      Starosta się chwali w swojej ulotce ile to dróg wyremontował, pisze w niej o
      wyremontowaniu drogi Blachownia-Konopiska, choć ta droga jest jeszcze w
      początkowej fazie remontu, ale zawsze można się pochwalić "a konto".Ciekawe co
      p. Chudzik powiedział by przejeżdzając się ul. Kościuszki w Blachowni, czym by
      się pochwalił??? Panie starosto WSTYD!
      • Gość: uzytkownik dród Re: starosta się chwali... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 06:38
        jednego nie potrafie zrozumieć,przez 4 lata kadencji na nic nie było a teraz
        raptem drogi,duze remonty i wszytko to do BARDZO widoczne jest robione ,a tylko
        po to aby mieszkańcy odbierali to tak jak nauczył się
        (prezydent,burmistrz,wójt:wybierz odpowiednie stanowisko)ma działać aby
        mówiono.Popatrz psoiczyli a jednak.....zrobione to,tamto,teraz robia droge ,a
        dom któremu groziła rozbiórka jest remontowany.To jest gospodarz takiego nam
        trzeba,to się nazywa socjotechnika.Krótko mówiąc manipulowanie mysleniem i
        zachowaniem wyborców,No to do następnych wyborów i następnych remontów
        dróg,układania chodników,odnawiania fasad......
        • Gość: UPowiec Re: starosta się chwali... IP: 201.45.216.* 09.11.06, 08:57
          UP!
          • Gość: xxl Re: starosta się chwali... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 09:50
            nowa nawierzchnia na wygodzie jest rewelacyjna brawo dla pana starosty i dla
            pani dyrektor dróg powiatowych za takie osiągnięcia koniecznie muszą wygrać
            wybory ha ha ha a pani dyrektor codziennie pokonuje ta droge jadąc do pracy i
            co podoba jej się a może by tak zrobić jej OTWARCIE może uda się zdążyć przed
            niedzielą ?
        • Gość: polak Re: starosta się chwali... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 10:21
          WYBORY POWINNY BYC CO 6 M-CY - WTEDY WSZYSTKO SIE ZROBI PIORUNEM:))))A TAK NA
          MARGINESIE TO NIGDZIE (A DUZO PODROZUJE PO POLSCE) NIE ROBI SIE TAK NA SILE JAK
          TUTAJ ---------SKANDAL
    • Gość: sebastian Re: blachownia/konopiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 10:23
      Startuje wiele osob - ale wiekszosc to niereformowalni emeryci co z nudow
      kandyduja - i mysla ze cos zrobia. Mlodych osob jest kilka.
      • Gość: Wyborczy glos Re: blachownia/konopiska IP: *.cn.com.pl 09.11.06, 10:44
        Dlatego trzeba glosowac na mlodych! Jacek jest mlody! glosujmy na niego! :)
      • Gość: ewelina Re: blachownia/konopiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 12:34
        Mimo otrzymanej liczbie 326 głosów co jest czwartym wynikiem nie dostał się
        do rady powiatu p. Jacek Badora z okręgu nr. 1 Blachownia-Konopiska.
        Nominacje dostanie pan z ilością 260 głosów. Waszym zdaniem pan Badora ma
        szczęście czy pecha. Należy zaznaczyć że zadecydowało 10 głosów oddanych na
        inne ugrupowanie - domyślcie się na jakie!?
    • Gość: zorientowana Re: blachownia/konopiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 16:22
      jacki to fajne chłopaki, ale ja wolę młodszych jakkolwiekby to nie zabrzmiało
      hi hi
      • Gość: Lesio Re: blachownia/konopiska IP: *.icm.edu.pl 10.11.06, 08:56
        Jacek jest ok! potrzeba nam wiecej takich ludzi, mlodych i energicznych. Nie
        wazne z jakiego ugrupowania, wazne zeby realizowali wspolnie plan rozbudowy
        miasta i trzymali sie danych obietnic.
        • Gość: Artur Re: blachownia/konopiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 09:29
          Jakiego miasta?
          Coś Ci się chyba pomyliło?
          My tu o wyborach do powiatu ziemskiego...
          :)
          • Gość: Lesio Re: blachownia/konopiska IP: *.cn.com.pl 10.11.06, 09:44
            No dobra, wiadomo o co chodzi :]
            • Gość: korek Re: blachownia/konopiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 23:14
              Sebastian masz rację przegądając listę kandydatów to wielu emerytów.A już ci po
              60 i 70-tce? Co oni zrobią? Przestarzałe stereotypy. Ja tak jak bea będę
              głosował na ludzi wykształconych i w średnim wieku.
              Zobaczymy jaką rzeczywistość będziemy mieć w poniedziałek?
    • Gość: anna Re: blachownia/konopiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 08:56
      Wnoszę postulat o organizowanie wyborów samorządowych co rok. Jestem świadoma
      dużej góry śmieci, wszędzie walających się ulotek i ciągłych spotów wyborczych,
      ale jakie są kożyści, ile przez ostatni rok wykonano inwestycji!!! Miło
      popatrzeć na zmieniajace się oblicze naszych wsi, miasteczek i dużych miast.
      WYBORY CO ROKU!!!
    • Gość: xv Re: blachownia/konopiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 02:12
      kto do powiatu???
      • Gość: ja Re: blachownia/konopiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 02:14
      • Gość: ja Re: blachownia/konopiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 02:17
        według moich przewidywan do powiatu przejdzie ktoś od chudzika (chyba nawet 2 osoby) napewno ktos z wspólnoty samorządowej( napewno jedna osoba) i może ktos z po albo psl. ale to jest tylko moja opinia
        • Gość: xv Re: blachownia/konopiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 02:19
          może jakieś nazwiska?
          • Gość: ja Re: blachownia/konopiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 02:26
            nazwisk ci nie podam bo nawet nie znam i nie pamietam. napewno wekda ci co są na 1 miejscu na liscie
            • Gość: XV Re: blachownia/konopiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 02:28
              no to durzo wiemy...
    • Gość: xv Re: blachownia/konopiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 02:29
      duzo
      • hopek890 kto z blachownia/konopiska do powiatu 13.11.06, 16:25
        kto z blachownia/konopiska do powiatu
        • hopek890 Re: kto z blachownia/konopiska do powiatu 13.11.06, 16:27
          do powiatu

chudzik rychter ostalski gębuś
    • Gość: ewelina Re: blachownia/konopiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 18:21
      a badora miał 66 głosów wiecej od tego ostalsiego i co znowu kandydata młodych
      zrobili na szaro !!! wyjezdzam z tego kraju!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka