Gość: Luka IP: *.klaudyny.waw.pl 06.11.06, 08:02 Witajcie czy procz Jacka Badory www.jacekbadora.info startuje jeszcze ktos z tych rejonow do wyborow ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: blachownia/konopiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 10:47 www.miroslaw-walaszczyk.info/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Jacek Rogut z listy PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 13:51 Mieszkaniec Łojek. Będę na niego głosował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za czy przeciw Re: Jacek Rogut z listy PO IP: *.cn.com.pl 08.11.06, 10:39 Tylko dwie osoby ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: blachownia/konopiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 16:44 listy są zapełnione więc napewno duzo osób kandyduje z tych okolicale czy badora sie nadaje? wątpie! Ja bede głosował jak zawsze na PSL bo tam sa uczciwi ludzie a takich nam potrzeba. WYBIERAJMY NAJLESZYCH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erka Re: blachownia/konopiska IP: *.cn.com.pl 07.11.06, 08:01 Ten sie nadaje, tamten sie nie nadaje. No to kto sie nadaje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: blachownia/konopiska IP: *.icm.edu.pl 07.11.06, 15:46 Kandydatow wielu a zaden sie na forum nie udziela :-] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: blachownia/konopiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 15:52 na nikogo nie glosuje!!!!!!!!kazdy chce tylko sie nachapac...przed wyborami tylko strasznie sie reklamuja i duzo obiecuja.... a potem nic nie robia w tym kierunku!!!!!!!!! ;/;/;/;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: blachownia/konopiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 16:15 Joanno, czy myślisz, ze nie idąc do wyborów, nikt nie zostanie radnym? Ktoś zostać musi, inaczej mówiąc ktoś musi się nachapać. ZAdaniem wyborców jest danie takiej szansy panowi Y lub X. Może trzeba głosować na tego kto nie obiecuje? Wtedy, jak nie dotrzyma słowa, to nic wielkiego się nie stanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: blachownia/konopiska IP: *.icm.edu.pl 08.11.06, 08:46 Dla ciebie nic sie nie stanie a dla mnie bedzie spalony. Takich ktorzy chca tylko brac kase a nic nie robic nie potrzebujemy. Potrzeba mlodych ludzi ktorzy inaczej spostrzegaja otaczajace ich otoczenie, bardziej realistycznie nich ich starsi koledzy na stolkach. To czy w wyborach na radnego wygra Badora w Blachownii, czy tez prezydentem w Czestochowie bedzie Matyjaszczyk zalezy tylko od ludzi. Ludzi ktorzy zaryzykuja i zaglosuja na nich lub kogos innego mlodego kandydata. Mlodego, ktory zacznie cos robic dla regionu, a nie tylko chwalic sie swoimi haslami wyborczymi i reklamowac gdzie tylko sie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: blachownia/konopiska IP: *.icm.edu.pl 08.11.06, 08:37 Gość portalu: Joanna napisał(a): > na nikogo nie glosuje!!!!!!!!kazdy chce tylko sie nachapac...przed wyborami tyl > ko strasznie sie reklamuja i duzo obiecuja.... a potem nic nie robia w tym kier > unku!!!!!!!!! ;/;/;/;/;/ Powinni zmienic prawo. Jezeli wygrany nie dotrzymuje min 60 - 70% danych obietnic przedwyborczych w ciagu ~2 lat to zegnamy. Powinni tez przedstawiac kwartale sprawozdania z tego co im sie udalo zrealizowac a co nie. Czy cos by to zmienilo ? Moze tak a moze nie. Napewno "wybrancy ludu" inaczej wtedy by wygladali w ocach ludzi. Mozna by sie bylo przekonac na ile ich slowa byly prawda, czy tez chodzilo tylko o dostanie sie do "koryta". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: blachownia/konopiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 18:29 Luka i wy inni sympatycy badory pisząc ten post miałeś na celu zareklamowanie swojego kandytada i nic w tym złego jeżeli nie spamujesz. to luzik. ale nie wieszaj na moim drzewie ulutek wyborczych bo ci je zerwe bo mam do tego prawo bo sie nie spytałeś czy możesz powiesić a jak byś sie spytał to niby czemu miałbym ci odmówić. A że sie nie zapytałeś to ide właśnie zerwac tą ulotke. Więc nie wieszaj w niedozwolonych miejscach bo moja drzewo ma jest zdrowe i nie trzebo go ogacać na zime bo nie zmarźnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacekbadora Re: blachownia/konopiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 11:51 Tutaj panuje ciekawa dyskusja jakiej nie unikam.Obiecuję dłuższą wizytę dziś wieczorem! Napewno poruszę wtedy temat drzew które są zaklejane moimi plakatami, za co już teraz szczerze przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witt Re: blachownia/konopiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 13:58 Dziś miałem okazję wracając z Częstochowy przejechać się "nowym" odcinkiem remontowanej drogi, było to w okolicach miejscowości Wygoda i co widziałem- na krótkim odcinku nowo położonego asfaltu wpadłem w trzy dziury, udało się ominąć następne trzy! Powyższa sytuacja wzbudziła moje poruszenie, ale to co zastałem w moim domu przerosło wszystko, w drzwiach witał mnie śmiejący sie z ulotki wyborczej starosta p.Chudzik wychwalający się swoimi osiągnięciami szczególnie "drogowymi". Skomentuje to tak -za takie drogi to ja dziękuję i na pana starostę nie zagłosuję !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: blachownia/konopiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 14:05 Fakt tym powinien sie zająć!!! Jestem mieszkańcem Wygody, potwierdzam to co opisał "witt"- dziadostwo, syf i dziury, z czego oni robią ten asfalt to ja nie wiem ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: blachownia/konopiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 20:19 Badora ma kasę to się reklamuje. Z kasą wejść do powiatu to dopiero biznes. Będą remonty obiektów publicznych to Badora będzie wstawiał swoje okna.Przetargi pójdą na lewo. Przez cztery lata to się dopiero nachrapie kasy. To jest system Chudzika, aktywna reklama i jaki interes na kostce w powiecie?. Ja na wybory pójdę, z listy wyszukam i ze znajomymi porozmawiam. Stawiam na wykształconych i w średnim wieku. Młodzi niech się jeszcze uczą, a stare lisy do lamusa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beret Re: blachownia/konopiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 23:29 bez kasy wejsć to dopiero interes co bea ??? ty to jesteś chyba z samoobrony ?! żeby badorze zarzucać podobieństwo do chudzika to trzeba być przynajmniej po paru głębszych, albo zupełnie być z innego świata! ja tam powiem wprost,kampanie ma super i widać że to co robi , robi z głową! będę miał swojego człowieka w powiecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gatmar Re: blachownia/konopiska 08.11.06, 23:34 O kurcze, jakiś mądry człowiek! I do tego kobieta, jak z nicka wnoszę? Przywracasz i wiarę w człowieka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alus Re: blachownia/konopiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 10:18 I w koncu wszedzie beda zrobione porzadnie okna:)))Lepszy taki kandydat niz inny ktory kandyduje-obiecuje i cale 4 lata nawet na sesji sie nie pojawi.A poza tym nawet nie wie co dzieje sie w gminie i siedzi jak mysz pod miotłą. A tak na serio - to uwazam ze jesli ktos ma juz kase, pozycje i firme - to po co by kandydowal - chyba nie dla kasy????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: blachownia/konopiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 10:37 A co BEA pewnie mu zazdroscisz - a jak sie zazdrosci to czesto takie slowa sie pisze.Trzeba kazdemu dac szanse - a ludzie wybiora i ocenia.Ja zycze kazdemu powodzenia i aby nam sie lepiej zylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: blachownia/konopiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 10:14 ja uszkodzilem auto - i sprawe zglosilem na policje - ale co -NIC.sZLAK mnie trafia na takie dzialania.Sprawa powinna trafic do tvnu do Interwencji, bo nikt nie ma wplywu na to co sie dzieje.A ciekawsze jest to ze w nocy na lewo robia plac i wjazdy prywatnym osobom!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AŚKA DO MISIO!!! IP: *.sanetja.pl 13.11.06, 16:35 A KTÓŻ TY JA RÓWNIEZ Z wYGODY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wąsosz starosta się chwali... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 17:18 Starosta się chwali w swojej ulotce ile to dróg wyremontował, pisze w niej o wyremontowaniu drogi Blachownia-Konopiska, choć ta droga jest jeszcze w początkowej fazie remontu, ale zawsze można się pochwalić "a konto".Ciekawe co p. Chudzik powiedział by przejeżdzając się ul. Kościuszki w Blachowni, czym by się pochwalił??? Panie starosto WSTYD! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uzytkownik dród Re: starosta się chwali... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 06:38 jednego nie potrafie zrozumieć,przez 4 lata kadencji na nic nie było a teraz raptem drogi,duze remonty i wszytko to do BARDZO widoczne jest robione ,a tylko po to aby mieszkańcy odbierali to tak jak nauczył się (prezydent,burmistrz,wójt:wybierz odpowiednie stanowisko)ma działać aby mówiono.Popatrz psoiczyli a jednak.....zrobione to,tamto,teraz robia droge ,a dom któremu groziła rozbiórka jest remontowany.To jest gospodarz takiego nam trzeba,to się nazywa socjotechnika.Krótko mówiąc manipulowanie mysleniem i zachowaniem wyborców,No to do następnych wyborów i następnych remontów dróg,układania chodników,odnawiania fasad...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: starosta się chwali... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 09:50 nowa nawierzchnia na wygodzie jest rewelacyjna brawo dla pana starosty i dla pani dyrektor dróg powiatowych za takie osiągnięcia koniecznie muszą wygrać wybory ha ha ha a pani dyrektor codziennie pokonuje ta droge jadąc do pracy i co podoba jej się a może by tak zrobić jej OTWARCIE może uda się zdążyć przed niedzielą ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: starosta się chwali... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 10:21 WYBORY POWINNY BYC CO 6 M-CY - WTEDY WSZYSTKO SIE ZROBI PIORUNEM:))))A TAK NA MARGINESIE TO NIGDZIE (A DUZO PODROZUJE PO POLSCE) NIE ROBI SIE TAK NA SILE JAK TUTAJ ---------SKANDAL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebastian Re: blachownia/konopiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 10:23 Startuje wiele osob - ale wiekszosc to niereformowalni emeryci co z nudow kandyduja - i mysla ze cos zrobia. Mlodych osob jest kilka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborczy glos Re: blachownia/konopiska IP: *.cn.com.pl 09.11.06, 10:44 Dlatego trzeba glosowac na mlodych! Jacek jest mlody! glosujmy na niego! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: blachownia/konopiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 12:34 Mimo otrzymanej liczbie 326 głosów co jest czwartym wynikiem nie dostał się do rady powiatu p. Jacek Badora z okręgu nr. 1 Blachownia-Konopiska. Nominacje dostanie pan z ilością 260 głosów. Waszym zdaniem pan Badora ma szczęście czy pecha. Należy zaznaczyć że zadecydowało 10 głosów oddanych na inne ugrupowanie - domyślcie się na jakie!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowana Re: blachownia/konopiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 16:22 jacki to fajne chłopaki, ale ja wolę młodszych jakkolwiekby to nie zabrzmiało hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesio Re: blachownia/konopiska IP: *.icm.edu.pl 10.11.06, 08:56 Jacek jest ok! potrzeba nam wiecej takich ludzi, mlodych i energicznych. Nie wazne z jakiego ugrupowania, wazne zeby realizowali wspolnie plan rozbudowy miasta i trzymali sie danych obietnic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: blachownia/konopiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 09:29 Jakiego miasta? Coś Ci się chyba pomyliło? My tu o wyborach do powiatu ziemskiego... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesio Re: blachownia/konopiska IP: *.cn.com.pl 10.11.06, 09:44 No dobra, wiadomo o co chodzi :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korek Re: blachownia/konopiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 23:14 Sebastian masz rację przegądając listę kandydatów to wielu emerytów.A już ci po 60 i 70-tce? Co oni zrobią? Przestarzałe stereotypy. Ja tak jak bea będę głosował na ludzi wykształconych i w średnim wieku. Zobaczymy jaką rzeczywistość będziemy mieć w poniedziałek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: blachownia/konopiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 08:56 Wnoszę postulat o organizowanie wyborów samorządowych co rok. Jestem świadoma dużej góry śmieci, wszędzie walających się ulotek i ciągłych spotów wyborczych, ale jakie są kożyści, ile przez ostatni rok wykonano inwestycji!!! Miło popatrzeć na zmieniajace się oblicze naszych wsi, miasteczek i dużych miast. WYBORY CO ROKU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xv Re: blachownia/konopiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 02:12 kto do powiatu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: blachownia/konopiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 02:17 według moich przewidywan do powiatu przejdzie ktoś od chudzika (chyba nawet 2 osoby) napewno ktos z wspólnoty samorządowej( napewno jedna osoba) i może ktos z po albo psl. ale to jest tylko moja opinia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xv Re: blachownia/konopiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 02:19 może jakieś nazwiska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: blachownia/konopiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 02:26 nazwisk ci nie podam bo nawet nie znam i nie pamietam. napewno wekda ci co są na 1 miejscu na liscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XV Re: blachownia/konopiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 02:28 no to durzo wiemy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xv Re: blachownia/konopiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 02:29 duzo Odpowiedz Link Zgłoś
hopek890 kto z blachownia/konopiska do powiatu 13.11.06, 16:25 kto z blachownia/konopiska do powiatu Odpowiedz Link Zgłoś
hopek890 Re: kto z blachownia/konopiska do powiatu 13.11.06, 16:27 do powiatu chudzik rychter ostalski gębuś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: blachownia/konopiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 18:21 a badora miał 66 głosów wiecej od tego ostalsiego i co znowu kandydata młodych zrobili na szaro !!! wyjezdzam z tego kraju! Odpowiedz Link Zgłoś