Dodaj do ulubionych

PODWYżKI 2007

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 19:53
Jeja słyszałam w wiadomosciach o podwyzkach jakie nam szykują po nowym roku.
Czy oni oszaleli jak mozna zyć w tym kraju.
Obserwuj wątek
    • Gość: byledodziesiatego Re: PODWYżKI 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 20:11
      Papierochy mogę sobie darować bo rzuciłem, ale prąd!? Wielki szum - wolny rynek
      dla energii elektrycznej- taniejący prąd- konkurencja. A na czym się skończyło?
      Powstało kilka regionalnych monopoli, które drenują kieszenie klientów,( vide
      Enion). Powstało kilka rad nadzorczych więcej, pojawiło się kilka stołków do
      obsadzenia więcej, tylko pozostało pytanie; skąd ta seria podwyżek i co
      pozostało z pustych widocznie sloganów(robimy to w trosce o klienta)
      • Gość: jola Re: PODWYżKI 2007 IP: 80.54.169.* 06.11.06, 20:16
        noi znowu najwiecej po kieszeni odczuja najbiedniejsi ta szara strefa ,bo co
        kaczorow obchodza ludzie na dole oni swoje pensje maja ,bedziemy zmuszeni
        siedziec chyba przy swieczkach i tak sie robi tylko na oplaty bo na wiecej nie
        starcza
    • Gość: all A ja słyszałem o zapowiedziach 20% podwyżki w UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 20:53
      Częstochowa.
      Czy to prawda ?
      Kto wie ?
    • Gość: zzz Tanie panstwo IP: 212.160.86.* 06.11.06, 20:56
      kto na nich glosowal i uwierzyl w brednie o tanim panstwie ?? narazie jest
      drogie i bedzie jeszcze drozsze i produkty napewno znikna z lodowki !!! Wiec
      myslec i na wybory !
    • Gość: drrr Re: PODWYżKI 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 20:58
      ja to czarno widze, paliwo pójdzie w góre i znowu bedzie drogie jak jakiś czas
      temu którego to czasu miło nie wspominam...Dali więcej kasy tym którzy
      strajkowali i teraz taka pielęgniarka wyda to na droższy chleb, prąd,
      paliwo...na droższe wszystko... błędne koło głupoty
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka