Gość: iskierka39 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 19:53 Jeja słyszałam w wiadomosciach o podwyzkach jakie nam szykują po nowym roku. Czy oni oszaleli jak mozna zyć w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: byledodziesiatego Re: PODWYżKI 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 20:11 Papierochy mogę sobie darować bo rzuciłem, ale prąd!? Wielki szum - wolny rynek dla energii elektrycznej- taniejący prąd- konkurencja. A na czym się skończyło? Powstało kilka regionalnych monopoli, które drenują kieszenie klientów,( vide Enion). Powstało kilka rad nadzorczych więcej, pojawiło się kilka stołków do obsadzenia więcej, tylko pozostało pytanie; skąd ta seria podwyżek i co pozostało z pustych widocznie sloganów(robimy to w trosce o klienta) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: PODWYżKI 2007 IP: 80.54.169.* 06.11.06, 20:16 noi znowu najwiecej po kieszeni odczuja najbiedniejsi ta szara strefa ,bo co kaczorow obchodza ludzie na dole oni swoje pensje maja ,bedziemy zmuszeni siedziec chyba przy swieczkach i tak sie robi tylko na oplaty bo na wiecej nie starcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: all A ja słyszałem o zapowiedziach 20% podwyżki w UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 20:53 Częstochowa. Czy to prawda ? Kto wie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Tanie panstwo IP: 212.160.86.* 06.11.06, 20:56 kto na nich glosowal i uwierzyl w brednie o tanim panstwie ?? narazie jest drogie i bedzie jeszcze drozsze i produkty napewno znikna z lodowki !!! Wiec myslec i na wybory ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drrr Re: PODWYżKI 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 20:58 ja to czarno widze, paliwo pójdzie w góre i znowu bedzie drogie jak jakiś czas temu którego to czasu miło nie wspominam...Dali więcej kasy tym którzy strajkowali i teraz taka pielęgniarka wyda to na droższy chleb, prąd, paliwo...na droższe wszystko... błędne koło głupoty Odpowiedz Link Zgłoś