Dodaj do ulubionych

Wrona - kto Cie tak urządził !!! Ha Ha Ha

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 12:41
Jadę sobie ran tramwajem a tu podchodzi człowiek i daje mi gazetkę do poczytania. Myślę sobie że to jakaś nowa darmowa gazetka a tu!!! Wrona przebrany za klałna. Ale to nic na następnej stronie opisane 4 lata nierządów Tadeusza i jego kolesi. No z butów mnie wyrwał artykół o naziście. Powiem Wam więcej w tramwaju zapanowała cisza wszyscy czytali a pochwili poszły takie bluzgi że nie bedę ich cytował. Jeszcze nie widziałem takiej zgody wśród ludzi, Panie Wrona - Pan jest skończony w tym Mieście.
Obserwuj wątek
    • inna-bajka Re: Wrona - kto Cie tak urządził !!! Ha Ha Ha 08.11.06, 12:46
      Możesz to gdzieś wrzucić na maila czy na fotce ?
      O ile oczywiście masz skaner, bo chyba nie dotrę do tej publikacji.
    • Gość: jacek Re: Wrona IP: *.czestochowa.agora.pl 08.11.06, 13:08
      Nie przebrany za klauna, ale sfotografowany miesiąc temu podczas imprezy na pl.
      Biegańskiego, gdzie każdy się mógł sfotografować ustawiając się za odpowiednią
      planszą. Dokładnie takie samo zdjęcie było w Gazecie i jest wciąż na stronie:
      miasta.gazeta.pl/czestochowa/1,35277,3641447.html
    • Gość: odys Re: Wrona - kto Cie tak urządził !!! Ha Ha Ha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 13:12
      > przebrany za klałna.
      > No z butów mnie wyrwał artykół o naziście.

z butów ,to może wyrwać twoja znajomość ortografii "klałnie" , hehehe
    • Gość: Jaro Re: Wrona - kto Cie tak urządził !!! Ha Ha Ha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 17:06
      Czytałem - Wrona się skompromitował
    • segel Re: Wrona - kto Cie tak urządził !!! Ha Ha Ha 08.11.06, 17:21
      Ulotkę wydał jakiś lewicowy komitet wyborczy pisząc w nagłówku, że nie chcą być posądzani o brak obiektywizmu więc drukują fragmenty artykułów z różnych gazet. Cytowali Wyborczą, Dziennik Zachodni, Wprost, Gazetę Częstochowską.
      Mną, jako pracownikiem Huty wstrząsnął fragment artykułu Wprost sugerujący związki Prezydenta z lobbystami na rzecz sprzedaży Huty Hindusom. Jeśli to nieprawda, sądzę że Prezydent powinien wystąpić na drogę sądową, bo zarzut jest bardzo poważny.
      • Gość: ? Może by ktoś udostępnił uloteczkę ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 17:45
        ?
        • Gość: Icek Sztolcman Re: Może by ktoś udostępnił uloteczkę ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 02:53
          Tadeusz Wrona padł!!!
        • Gość: Olo Ulotka dostępna na stronie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 09:48
          www.matyjaszczyk.prv.pl/
    • Gość: ced Re: Wrona - kto Cie tak urządził !!! Ha Ha Ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 09:00
      I bardzo dobrze za tą butę i pyche Tadeusza Wrony
    • Gość: Iga Re: Wrona - kto Cie tak urządził !!! Ha Ha Ha IP: *.pcz.pl 10.11.06, 16:31
      podbijam
      • Gość: bb Re: Wrona - kto Cie tak urządził !!! Ha Ha Ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 16:41
        I tak wygra Wrona lub H. Rozpondek, wiec lewicowe oszolomy mimo ogromnej
        propagandy i robienia wszystko przeciwko prawicy nic nie zdzialaja :) I dobrze
        :) Po prostu miasto poszlo do przodu i ludzie to widza, a kilka tych samych
        argumentow non-stop powtarzanych jakos nie jest przekonujace :P
    • Gość: Irek Re: Wrona - kto Cie tak urządził !!! Ha Ha Ha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 11:25
      Fakty są faktami
      • Gość: ehhhh Re: Wrona - kto Cie tak urządził !!! Ha Ha Ha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 12:13
        hmm, jednak ludzie są ciemni, dosaja jakś gazetke z artykułami z 4 lat kadnecji
        Pana Wrony, nie interesujecie sie niczym przez 4 lata a potem kilka dni przed
        wyborami lewica wam podsuwa zlepke kilku arytkółow ze Wrona jest "zły".
        Ludzie przeciez to jest propoaganda, nieuczciwa kampania,
        mówicie Matyjaszczyk młoday, uczciwy itp., gdyby tak bylo nie wydawał by tak
        tendencyjnej gazetki tylko walczyl by jak równy z równym
        pozdrawiam
    • Gość: donkichot Re: Wrona - kto Cie tak urządził !!! Ha Ha Ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 17:56
      ooo jaaa ale to jest ciekawy temat !!! Ludzie ale sensacja !!! chłopie tzn ty
      Kamil weź odjeź z wozem... oczerniać każdy potrafi! Chcę zobaczyć twoją minę po
      wyborach jak Tadek wygra i znowu będziesz się wkurzał że ni rządzi czerwony :)
      pozdro !!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka