Dodaj do ulubionych

Zwątpiłem w Tadeusza Wronę

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 23:09
Chyba oddam pustę kartę
Obserwuj wątek
    • Gość: XXX Re: Zwątpiłem w Tadeusza Wronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 09:31
      Ktoś tu podszywa się pod Leśnikowskiego, oj nieładnie .
    • Gość: polak Re: Zwątpiłem w Tadeusza Wronę IP: 195.116.125.* 11.11.06, 09:38
      A co stadionu nie wybudował,Ratusza nie wyremontował,miasta nie oddużył.Poza
      tym ile osób 4 lata temu głosowało na T.Wronę ok.11tys.pewnie nawet go nie
      wybrałeś,to jak możesz w niego wątpić.Niech żyje T.Wrona!!!!!!!!!!
      • Gość: Ja Re: Zwątpiłem w Tadeusza Wronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 09:46
        O zadłużeniu jakie po sobie zostawia prezydent poczytaj w lokalnej prasie
      • Gość: gość Re: Zwątpiłem w Tadeusza Wronę IP: 80.48.49.* 11.11.06, 10:07
        o tak odużył . trzeba sie ujarać żeby na niego głosować .
        • Gość: polak Re: Zwątpiłem w Tadeusza Wronę IP: 195.116.125.* 11.11.06, 11:07
          To się ujaraj,a później się powieś !!!!!!!!!
          • Gość: polakos Re: Zwątpiłem w Tadeusza Wronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 11:11
            w jakim stanie zostawil miasto?a w jakim zastal??maras zadluzyl je ze prawie
            utopil nam czewe!tadek zaczal odbudowywac i dalej bedzie to robil!
            • Gość: Kudłaty Re: Zwątpiłem w Tadeusza Wronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 11:29
              Wrona to jak gangrena która zaatakowała nasze miasto tylko amputacja może
              pomóc.Miasto zostawia 2x więcej zadłużone niz Maras a sam na nim wieszał psy
              .Więc wierne pieski skowyczcie z niemocy bo to wasze ostatnie dni .Precz z
              zakłamanym wroną(szkoda wysiłku aby pisać o nim z dużej litery )
          • Gość: hmm. Re: Zwątpiłem w Tadeusza Wronę IP: *.cn.com.pl 11.11.06, 11:11
            Czy w spółdzielni mieszkaniowej na Północy pracują 11 litopada?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka