Gość: ja-ONA IP: 80.51.57.* 14.11.06, 18:35 Czy możecie polecić w CZzęstochowie dobry i niedrogi zakład optyczny? Senkju za pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gad_z_rakowa Re: optyk 29.07.13, 21:58 temat byl juz poruszany, chocby przy dyskusji o fielmannie. ja ostatnie okulary robilem na ogrodowej przy placu daszynskiego - rozsadne ceny i dobra jakosc oprawek. poprzednie okulary mam z fielmana w galerii, niestety czesto sie rozkrecaja srubeczki, poza tym okej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyui Re: optyk IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 29.07.13, 22:17 W alei przy wejściu na ryneczek jest optyk - jestem zadowolona z obsługi w porównaniu do poprzedniego optyka, który zaliczył wpadkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: himilsbach Re: optyk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.09.13, 08:28 W Promedzie na NMP mają naprawdę świetnych specjalistów. To chyba jedyny salon w mieście, w którym przyjmuje optometrysta z prawdziwego zdarzenia – doktor Szczerbiński. Świetnie pomógł mi dobrać soczewki – okazało się, że te, których używałem wcześniej były zupełnie do kitu i zwyczajnie bolały mnie od nich oczy. a teraz wszystko jest tip top ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: optyk IP: 212.87.241.* 04.09.13, 11:50 Od wielu lat korzystam z rodziną z zakładu na północy obok białego domku przy przejściu pod wieżowcem. Niedrogo, miło i kompetentnie. Dla mnie jako stałego klienta czasem nawet drobne naprawy właścicielka wykonuje nieodpłatnie. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sunshine Re: optyk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.09.13, 11:12 Mi też okulary dobierał pan Szczerbiński :) byłam w ciężkim szoku, że oprócz okulisty mają w promedzie też optometrystę!! To naprawdę rzadkość. A okularki super się prezentują i jeszcze lepiej noszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalenka Re: optyk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.09.13, 12:00 Hej faktycznie ten zakład jest bardzo spoko. Byłam w Promedzie u okulisty, dobrali mi świetne, markowe oprawki w przystępnej cenie. Warto się tam wybrać, mają super promocje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: optyk IP: 83.238.5.* 19.09.13, 12:15 szczerbiński jest ........ ok tylko że kawał dziada że musi sie tu reklamować haha pan Szczerbiński Odpowiedz Link Zgłoś
kiwaczek888 Re: optyk 03.10.13, 15:52 Dzięki forumowicze, że podsunięcie pomysł z Promedem. Kupiłam u nich okulary za 300 złoty, bardzo ładne, modne, oprawki, świetnie wyglądają, ja chyba też nie najgorzej wyglądam. Warto czasami zaglądać na fora, można znaleźć wiele ciekawych informacji :) Odpowiedz Link Zgłoś