Dodaj do ulubionych

Witam Pytam ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.12, 23:58
Witam, czy kupa występująca na dnie Ciechanowskich basenów jest zjawiskiem często występującym ? Czy jest to coś nadzwyczajnego ? Czy mogę chwalić się znajomym słowami: "ej stary wczoraj byłem na basenie i widziałem kupę na dnie" ? Czy przebywanie w jednym basenie z taką kupą jest groźne dla zdrowia ?
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: Witam Pytam ? IP: *.dynamic.chello.pl 15.08.12, 00:04
      Witam serdecznie "kupa" na dnie jest zjawiskiem dość rzadkim że tak się wyrażę , na basen chodzą różne osoby też niepełnosprawne , nie zagraża to Pańskiemu zdrowiu i życiu , woda jest chlorowana a chlor zabija wszelkie bakterie , każdego dnia woda jest czyszczona więc kolejnego dnia Pan nie ujrzy już tego nieprzyjemnego widoku . Pozdrawiam
    • Gość: hyde Re: Witam Pytam ? IP: 94.42.229.* 15.08.12, 07:23
      Witam.
      A czy o znalezisku raczył Pan poinformować kogoś z obsługi basenu? Podejrzewam że nie, bo po co.
      • Gość:   Re: Witam Pytam ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.12, 18:37
        To nic w porównaniu z tym ile kupy jest w tobie. Nie wiem która bardziej uderza Ci do głowy.
        • Gość: Jezus Witam Pytam ? IP: *.30.78.237.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.08.12, 20:53
          W wodzie zawarte jest również duże stężenie moczu, gdyż nikt z użytkowników nie wychodzi z wody za potrzebą, co również stwarza prawdopodobieństwo oddawania kału, co skutkuje kupą na jego dnie. Nie jestem przekonany co do skuteczności działania chloru w wodzie w basenie czy wytruwa wszystkie niebezpieczne zarazki z kupy i moczu zawartych w wodzie w basenie. Wiadomym jest, że pracownicy basenu mogą ograniczać dostarczanie chloru do wody kierując się zasadami oszczędności. Co Pan na to Panie Prezydencie Miasta Waldemarze Wardziński członku Platformy Obywatelskiej?
          • Gość: uf Re: Witam Pytam ? IP: *.tktelekom.pl 17.08.12, 12:19
            Obrzydliwe chyba nie skorzystam więcej z tych przyjemności
          • qklik Re: Witam Pytam ? 17.08.12, 13:40
            Szanowny Jezusie (hihihihi). Czy Twoja teza na temat dużego stężenia moczu w miejskim basenie poparta jest jakimiś badaniami czy to tylko Twoje własne doświadczenie z oddawaniem moczu do publicznego basenu. Proponuję zrobić założenie, że nie wszyscy postępują tak jak ja ( w tym przypadku Ty). Mam nadzieję, że nadążasz. Zeby rozwiać Twoje watpliwości dotyczące skuteczność zwalczania różnych zarazów (taki żarcik) przez chlor dostarczany do wody w basenie zalecam guglowanie (takie młodzieżowe słowo), zapytaj syna (córkę) lub wnuka (wnuczkę) to przetłumaczy Ci. Choć mam wrażenie, że dzieci, tym bardziej wnuków, nie posiadasz bo wykazujesz się niezwykłą naiwnością kierując pytanie do Prezydenta Miasta na forum a nie w sposób do tego przewidziany. Taka naiwność przypisana jest zwykle młodym osobnikom. Teraz cytat "Panie Prezydencie Miasta Waldemarze Wardziński członku Platformy Obywatelskiej?" CZŁONKIEM czego można by nazwać Ciebie.
            I w taki to właśnie sposób kupa zostawiona w basenie przez osobę niepełnosprawną (przykre ale do wybaczenia) lub przez zwykłego durnia (niedopuszczalne) została wpeciona w misterną poltyczną intrygę zawiązaną przez (hihihihi) Jezusa.
            • Gość: pływak Re: Witam Pytam ? IP: 79.162.108.* 17.08.12, 19:24
              Zastanawiam się jak wogóle coś takiego jak ten niby basen może być dopuszczone do użytku.... Zero prysznicy przed wejściem, zero po wyjściu. popękane płytki, goły beton. Ja pie...-tam czas się cofnął. Pamiętam basen na 17 stycznie na przeciwko orła- nawet tam tyle lat do tyłu było lepiej. Panie Szymańczyk ocknij się i zamiast udzielać wywiadów weź się pan za robotę. Pogoń tych niby ratowników do roboty. Ta małolata zamiast moczyć giry w wodzie to powinna latać z sitem i zbierać wpadające listki do wody. Jak takie gnojki mogą kiedyś wykonywać swoją robotę sumienie jak oni za szczylów ( stażystów) mogą nic nie robić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka