20.11.06, 13:25
szukam dobrej i sprawdzonej wróżki
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 13:46
      agula963 napisała:

> szukam dobrej i sprawdzonej wróżki

Zamiast niej to moze lepiej poszukaj dobrego lekarza "psychiatry" !!
      w obu przypadkach nalezy zaplacic, ale w tym drugim przypadku przeze mnie
      opisanym to na zdrowie ci wplynie.
      • filoon4 [...] 20.11.06, 14:12
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Lilka Re: wróżka IP: *.man.czest.pl 21.11.06, 12:08
        Tobie "ja" to już nawet psychiatra nie pomoże!
    • Gość: Neta Re: wróżka IP: *.juranet.czest.pl 20.11.06, 14:34
      Na ul. Targowej Pani Ala. Trochę swirnieta na punkcie polityki, księzy i
      policji ale sprawdza się przynajmniej w 60%, wiem bo wpadam raz w roku od kilku
      lat.
      • Gość: gosc Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 19:17
        polecam pania Wande ul Niepodleglosci 41b m 53 10 pietro bylam zaskoczona iz
        z kart moze wyczytac tak wiele i to sie sprawdza koszt 20 zl
      • Gość: aga Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 19:52
        a masz moze numer telefonu do tej pani z ul Targowej???jak tak to podaj dzieki:)
    • Gość: tommy Re: wróżka IP: 217.153.246.* 20.11.06, 22:15
      Ja jestem zajeb.... wrozkiem, ups, wrozka. Przepowiadam przyszlosc ze szklanej kuli, z kart, z fusow (kawa, herbata - do wyboru) Tanio! Goraco polecam! tel. 999
      • Gość: spiryt Re: wróżka IP: *.prio138.trustnet.pl 20.11.06, 23:36
        A ile ty masz latek tommy ?
        trzy?
        zajmij się innymi zabawami i nie bądż natrętny tam gdzie cię nie chcą!
        • Gość: ingl ti Re: wróżka IP: *.range86-135.btcentralplus.com 21.11.06, 01:18
          hej laski mowicie ze sie sprawdza i ze dobzre wroza ale ja podchodze
          sceptycznie-tzn ze od dawna chce sie wybrac ale boje sie ze moze cos mi wmowic
          czy zasugerowac i bede niezadowolona-poza tym jak to jest?wrozka cos mi powie a
          potem co?czekac az sie to spelni czy jak?czy moze da sie wtedy jakos
          zaingerowac w przyszlosc i nie doprowadzic do jakichs rzeczy?np powie ze wyjde
          za maz za pijaka a ja co?spotkam chlopaka i pomysle aha to ten pijak i mam go
          omijac z daleka ale co jak popelnie blad i dam kosza fajnemu kolesiowi a ten
          nastepny po nim bedzie pijakiem?nie wiem tak troche glupio mi to wyszlo ale
          mnie to nurtuje wiec moze ktoras z pan mi odpowie?
          dziekuje
          • Gość: tommy Re: wróżka IP: 217.153.246.* 21.11.06, 08:21
            No zeby dorosli ludzie wierzyli w takie bzdury jak przepowiadanie przyszlosci... toz to rece i nogi opadaja. Nie zdajecie sobie sprawy, ze jest to tylko wyciaganie pieniedzy od naiwnych osob?
            • Gość: ingl ti Re: wróżka IP: *.range86-135.btcentralplus.com 21.11.06, 11:01
              mam nadzieje ze przeczyta to osoba ktora ma pozytywne zdanie na ten tamat i mi
              odpowie
    • Gość: ingl ti Re: wróżka IP: *.range86-135.btcentralplus.com 22.11.06, 01:07
      no wlasnei co z ta wrozka???
      • Gość: kalina Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 19:54
        no wlasnie ja tez poprosze numer do tej pani Ali
        • Gość: hi Re: wróżka IP: *.50.inds.pl 07.12.06, 21:46
          Do Pani Ali nie trzeba sie wcześniej umawiać... idziesz rano do domu, pukasz i pytasz czy postawi karty.. Targowa 3 m14..zreszta i tak pewnie będzie kolejka :)
          • Gość: aga Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 21:49
            tzn, ze ma duzo ludzi.a jakas fajna kobitka??bo wrozki sa zazwyczaj zakrecone...
            • Gość: hi Re: wróżka IP: *.50.inds.pl 07.12.06, 22:03
              jest lekko zakręcona, ma dziwne oczy, rozbiegane, i bardzo przeklina :)
          • Gość: Kama Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 21:50
            Targowa 13 m 9??taki adres???
            • Gość: Ciekawa Re: wróżka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 13:16
              Ludzie no wlasnie co z ta p. Ala z Targowej?Ona mieszkan a Targowej 13 m 9 czy
              Targowej 3 m 14? Bo widze, ze sa podawane dwa adresy.. pytanie tylko ktory jest
              dobry!
              • Gość: hi Re: wróżka IP: *.51.inds.pl 08.12.06, 20:48
                Ja byłam niedawno na Targowiej 3 m 14, pierwsza brama za flekami :) i w podwórku klatka po lewej stronie, na samą górę numer 14 :)
                • Gość: aga24 Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 21:40
                  nie 14 a targowa 13 m 9 trzeba wejsc w podworko i na samej gorze po prawej
                  stronie a Pani ala nie ma tel,przyjmuje od pon,do soboty.bierze 15 zl za
                  godzine wrozenia,ja jestem zadowolona i to bardzo:)
                  • Gość: nicpewnego Re: wróżka IP: *.man.czest.pl 08.12.06, 21:42
                    Podobno kiedyś w tej klatce zgwałcili kobietę, która szła do wróżki, tak
                    słyszałam.
                    • Gość: ania Re: wróżka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 21:48
                      coś mi tu śmierdzi..to niebezpieczny rejon..to ie podpucha?...
    • Gość: aga Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 14:16
      osobiscie nie wiezrze we wrozby, ale............ . Kilka lat temu (ok. 6) bylam
      u wrozki w cz-wie, bylam u niej raz i wiecej juz bym nie poszla. nie dlatego ze
      nic nie powiedziala czy nic sie nie spelnilo, wrecz przeciwnie.... . Nie wiem
      jak to mozliwe ale wszystko co od niej uslyszalam ciagle sie realizuje. Nie
      mowila o ogolnikach, wymieniala nawet imiona mojego rodzenstawa. Nie wiem jak
      to mozliwe. Do tej pory jestem pod glebokim wrazeniem i choc nie wierze we
      wrozby i wrozki to jednak ta wizyte mam gleboko w pamieci........... .
      • Gość: koleżanka Re: wróżka IP: *.man.czest.pl 09.12.06, 15:31
        A ile bierzesz za wizytę?!
      • Gość: Aga bis Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 18:38
        Aga,u jakiej wróżki w Cz-wie byłaś,podaj jakieś namiary?
        • Gość: koleżanka Re: wróżka IP: *.man.czest.pl 09.12.06, 18:40
          Przecież to kryptoreklama, naiwne!
          • Gość: spiryt TAROT IP: *.trzechwieszczy133.trustnet.pl 10.12.06, 22:02
            Polecam Tomka który stawiał karty w Księgarni w dh.SEKA a teraz ma gabinet na
            Kościuszki 10 obok szkoły Salsy. Wiem że używa on tylko Tarota, spotkanie trwa
            około Godziny! i kosztuje 50zł.
            Myślę że używam w jego imieniu kryptoreklamy- ale zdecydowanie daleko mi do
            Naiwności.
            Pozdrawiam
      • Gość: ana Re: wróżka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 10:38
        a co to byla za wrozka?:>
        Moze powiesz cos więcej?:>
    • diabel_piszczalka Re: wróżka 11.12.06, 10:43
      Cyganka do mnie na ulicy:
      - Ja ładnie wróżę.
      - A ja brzydko w goździki - odpowiedziałem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka