Dodaj do ulubionych

Pytanie o Motorolke V3

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 06:58
Witam zastanawiam się nad zakupem Motorolki V3,prosze was o opinie i
pomoc,jesli ktś jest uzytkownikiem tego tel chciałbym zapoznac sie z jego
zaletami jak i wadami...Z góry dzięki za pomoc i Pozdr!
Obserwuj wątek
    • Gość: ukasz Re: Pytanie o Motorolke V3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 08:24
      odradzam fajnie wyglada jedyny plus.. jest nie praktyczna delikatna plastikowe
      zawiasy ;/ sprzedalem po 2 tygodniach i b slaby aparat mozna powiedziec ze
      brak :)
    • Gość: F. Re: Pytanie o Motorolke V3 IP: 80.51.4.* 21.11.06, 17:06
      jak dla mnie to beznadzieja ,strasznie mi sie podobala i tez szybko sie jej
      pozbylam - po miesiacu padl mi wyswietlacz i kalwiaturka klejona:/ L6 polecam:)
    • Gość: fafik Re: Pytanie o Motorolke V3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 20:00
      ja mam V3 przywiozłem sobie z Anglii i jestem zadowolony- chodzi mi bez zarzutu.
      Ale jeżeli chcesz jakiś tel z bajerami- to on taki nie jest.
      • Gość: rafges Re: Pytanie o Motorolke V3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 23:13
        Nie kupuj.Wieszja sie dosc czesto sa powolne,mala pamiec,a jak dobrze poszukasz
        to dolozysz jakies grosze i kupisz K750,lub Samsunga D500,D600.
    • Gość: PS Re: Pytanie o Motorolke V3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 08:03
      Mnie tam się podoba. Łapę mam dużą więc mi odpowiadają duże klawisze. Telefonu
      używam jedynie do dzwonienia i smsów ... więc szybkie padanie baterii nie jest
      problemem. Ktoś tu pisał że słaby aparat ... kolego od fotografowania to jest
      aparat cyfrowy a nie telefon. Moim zdaniem te aparaty czy kamerki w telefonach
      to zbędny bajer. Poza tym ... ten duży wyświetlacz ... to jest to. Po kilku
      miesiącach używania ... polecam V3
    • Gość: nieznajomy Re: Pytanie o Motorolke V3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 09:28
      rowniez odradzam, mialem dwie motki ale w porownaniu z erykami (SE) juz nigdy
      wiecej nie kupie motki. Kup lepiej za ta cene k750i albo doskladaj na spokojnie
      i k800i.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka