guzik38 25.11.06, 16:19 Proszę o opinie na temat stomatologa Piotra Kużnika,czy ktoś korzystał z jego usług? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jego była pacjentk Re: stomatolog Kużnik Piotr IP: 213.199.204.* 25.11.06, 16:43 Jako lekarz myśle, ze może dostać opinię dobry . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekstra Re: stomatolog Kużnik Piotr IP: 80.54.173.* 25.11.06, 18:18 A ja szczerze polecam, pół mojej rodziny się u niego leczy. Przede wszystkim cenię go za niesamowite podejście do pacjenta. Jego poczucie humoru w końcu pozbawiło mnie strachu przed fotelem dentystycznym. A przy tym jest dobry w tym co robi-żaden ząb nie musiał byc poprawiany. Do tego profesjonalny gabinet i zminimalizowanie bólu, wystarczy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjenci Re: stomatolog Kużnik Piotr IP: *.cn.com.pl 25.11.06, 21:28 Fachowiec pierwsza klasa: staranny i dokładny :) Poza tym jego poczucie humoru sprawia, że człowiek zapomina, po co właściwie siada na fotel. Ja się wprawdzie stomatologa nie bałam, ale mojego męża skutecznie wyleczył ze strachu. Profesjonalny gabinet też jest atutem. I nie jest zbyt drogi! Polecam! Pozdrawiam Panie Doktorze :)) Eliza z Tomkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: stomatolog Kużnik Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 21:57 a jakieś amiary, gdzie przyjmuje, cennik usług, telefon???, też poszukuje dobrego stomatologa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjenci Re: stomatolog Kużnik Piotr IP: *.cn.com.pl 25.11.06, 22:01 Przyjmuje przy ul. Jasnogórskiej. W takim domu z czerwonej cegły prawie na przeciwko TZN. Ceny porównywalne do innych stomatologów, np. leczenie zwykłe 80 złotych, kanałowe - 200 złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
wicked Re: stomatolog Kużnik Piotr 26.11.06, 13:25 Polecam.Bardzo sympatycznie i fachowo. Ceny standardowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gagata Re: stomatolog Kużnik Piotr IP: *.33.inds.pl 26.11.06, 13:30 Co to znaczy "ceny standardowe" ? Ile teraz kosztuje np. plomba? Oczywiście tak +/-. Odpowiedz Link Zgłoś
wicked Re: stomatolog Kużnik Piotr 26.11.06, 15:28 Masz pare postow wyzej: pacjenci napisał: "Ceny porównywalne do innych stomatologów, np. leczenie zwykłe 80 złotych, kanałowe - 200 złotych." Odpowiedz Link Zgłoś