Dodaj do ulubionych

stomatolog Kużnik Piotr

25.11.06, 16:19
Proszę o opinie na temat stomatologa Piotra Kużnika,czy ktoś korzystał z jego
usług?
Obserwuj wątek
    • Gość: jego była pacjentk Re: stomatolog Kużnik Piotr IP: 213.199.204.* 25.11.06, 16:43
      Jako lekarz myśle, ze może dostać opinię dobry .
    • Gość: ekstra Re: stomatolog Kużnik Piotr IP: 80.54.173.* 25.11.06, 18:18
      A ja szczerze polecam, pół mojej rodziny się u niego leczy. Przede wszystkim
      cenię go za niesamowite podejście do pacjenta. Jego poczucie humoru w końcu
      pozbawiło mnie strachu przed fotelem dentystycznym. A przy tym jest dobry w tym
      co robi-żaden ząb nie musiał byc poprawiany. Do tego profesjonalny gabinet i
      zminimalizowanie bólu, wystarczy?:)
      • Gość: pacjenci Re: stomatolog Kużnik Piotr IP: *.cn.com.pl 25.11.06, 21:28
        Fachowiec pierwsza klasa: staranny i dokładny :) Poza tym jego poczucie humoru
        sprawia, że człowiek zapomina, po co właściwie siada na fotel. Ja się wprawdzie
        stomatologa nie bałam, ale mojego męża skutecznie wyleczył ze strachu.
        Profesjonalny gabinet też jest atutem. I nie jest zbyt drogi! Polecam!
        Pozdrawiam Panie Doktorze :))
        Eliza z Tomkiem
    • Gość: jagoda Re: stomatolog Kużnik Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 21:57
      a jakieś amiary, gdzie przyjmuje, cennik usług, telefon???, też poszukuje
      dobrego stomatologa
      • Gość: pacjenci Re: stomatolog Kużnik Piotr IP: *.cn.com.pl 25.11.06, 22:01
        Przyjmuje przy ul. Jasnogórskiej. W takim domu z czerwonej cegły prawie na
        przeciwko TZN. Ceny porównywalne do innych stomatologów, np. leczenie zwykłe 80
        złotych, kanałowe - 200 złotych.
    • wicked Re: stomatolog Kużnik Piotr 26.11.06, 13:25
      Polecam.Bardzo sympatycznie i fachowo. Ceny standardowe.
      • Gość: gagata Re: stomatolog Kużnik Piotr IP: *.33.inds.pl 26.11.06, 13:30
        Co to znaczy "ceny standardowe" ? Ile teraz kosztuje np. plomba? Oczywiście tak +/-.
        • wicked Re: stomatolog Kużnik Piotr 26.11.06, 15:28
          Masz pare postow wyzej:

pacjenci napisał:
          "Ceny porównywalne do innych stomatologów, np. leczenie zwykłe 80
          złotych, kanałowe - 200 złotych."
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka