Gość: Rad IP: 81.15.170.* 30.11.06, 15:57 Jakie macie sposoby na kaca bo ja np. przed snem wypijam szklanke wody i lykam pyralgine Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: znawca Re: Metoda na KACA IP: *.gre.pl 30.11.06, 16:07 jak jestes wytrawnym chlorem to na drugi dzien nie masz kaca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijq Re: Metoda na KACA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 16:13 jak? najlepszy sposob zeby nie miec kaca to nie przestawac pic;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: browar Re: Metoda na KACA IP: *.21.pl 30.11.06, 17:37 oj widze Rad żeż siż naogladał programu BRAINIAC-odjechane experymenty:D Ja mam sposób niezawodny zawsze po chlansku pije kilka słabych browarków albo sobie ćwierc 40% walne. Pomaga:) Odpowiedz Link Zgłoś
morning.calm Re: Metoda na KACA 30.11.06, 18:23 Naukowo to wyglada w ten sposob. Alkohol do "strawienia sie" potrzebuje duze ilosci wody, a poniewaz najwiecej wody jest w mozgu to wlasnie dlatego rano wystepuje owy bol. Alkohol jest trawiony do aldehydu octowego, ktory jest silnie toksyczny, a nastepnie do kwasu octowego, ktory jest wydalany z moczem. Zeby nie bolala glowa i nie bylo problemow z zoladkiem przed snem trzeba wypic minimum 0.5l wody mineralnej, dobrze jest wziac witamine C, ktora alkohol wyplukuje z organizmu, uzupelnic mineraly - przede wszystkim magnezem i potasem, oraz pomoc watrobie witaminami z grupy B. To wszystko przed snem oczywiscie. Nastepny dzien powinien byc ok... no moze poza slowianskim oddechem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Metoda na KACA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 18:31 Na kaca najlepsza praca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Metoda na KACA IP: *.telsat.wroc.pl 02.12.06, 14:48 ... i powietrze z materaca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafges Re: Metoda na KACA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 16:10 Najlepszana na Kaca jest praca Odpowiedz Link Zgłoś
mezzo_forte Re: nie pić dzień wcześniej 02.12.06, 14:51 nie dopuszczaj do sytuacji w której kac wyprzedza klina:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszczypliwy Re: Metoda na KACA IP: 213.76.167.* 02.12.06, 14:57 Najlepszy sposób na kaca to dzień wcześniej nie pić... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alcohol Re: Metoda na KACA IP: *.21.pl 02.12.06, 15:00 ja tam do siebie kaca nie dopuszczam juz od dłuższego czasu:D Odpowiedz Link Zgłoś