Gość: medalik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 11:08 Czy jedliście już bardzo dobre lody w MonteNegro w Tesco lub na Śląskiej.Są naprawde super!!!. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Twój pan Re: Super lody w MonteNegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 11:18 Jadłem te lody i uważam że narazie są najlepsze w Częstochowie.Polecam wszystkim a szczególnie kobietą poprawiają cere. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka Re: Super lody w MonteNegro IP: *.prenet.pl 01.12.06, 14:37 Jadłam te lody i polecam bardzo wszystkim ktorzy jeszcze nie probowali tego specjalu. Fajna jest kawiarnia na ul.Śląskiej gdzie mozna poprobowac tych frykasow , wypic ekspresso i porozmawiac z przyjaciolmi. W Tesco tez przytulnie mozna zrobic sobie przerwe w zakupach i nawet pysznie zjesc pizze lub inne danie kuchna swiatowej. P.S. Miałam okazje poznac wlasciciela tych lokali bardzo miły i czarujacy brunet ktory zawsze potrafi miłym usmiechem zachęcic do skosztowania porcji lodow z nowej serii smakow Monte Negro. Odpowiedz Link Zgłoś
laurana1986 Re: Super lody w MonteNegro 01.12.06, 15:12 jadlam, owszem pyszne...ale w porownaniu z consoni sa malenkie..:( a szkoda:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Super lody w MonteNegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 15:31 ...bywam na śląskiej w monte negro bardzo miła obsługa,pyszna kawa a lody na wysokim poziomie,pełen profesjonalizm.Consoni ucz się od konkurencji a nie nadrabiasz dużymi porcjami.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Super lody w MonteNegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 15:52 wedg mnie najlepsze lody sa w consoni Odpowiedz Link Zgłoś
klobuczanin Re: Super lody w MonteNegro 01.12.06, 17:19 Jadłem te lody w Monte Negro w Tesco i jestem pod wrazeniem chociaz często jadam w Consonni w Kamyku to nie widze roznicy , a nawet skłaniam sie w strone tych z Monte bp i tansze i lepiej podane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Super lody w MonteNegro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 17:57 Podajcie prosze dokladny adres tej kawiarni. Moze ma strone internetowa? Odpowiedz Link Zgłoś
klobuczanin Re: Super lody w MonteNegro 01.12.06, 18:43 Ja sie natknołem na ten lokal podczas zakupow w Tesco to jest ta kawiarnia na pasażu z wystrojem w kolorze fioletowo -pomaranczowym obok jest chinskie jedzenie ale cos pisano tutaj w wątku , ze jest kawiarnia na Ślaskiej sam jestem cieawy gdzie dokładnie bo chetnie bym poszedł ze swoją Panią do niej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medalik Re: Super lody w MonteNegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 19:56 Kawiarenka jest prawie vis a vis telepizzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paolo Re: Super lody w MonteNegro IP: 89.174.23.* 01.12.06, 20:35 jutro bede w Tesco to moze sie skusze...ale tak samemu...glupio jakos...;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Super lody w MonteNegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 10:44 Jadłam te lody i są bardzo dobre,tylko trochę małe porcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: / Re: Super lody w MonteNegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 11:06 ja juz nie chodze na Slaska, jak przy kilku wizytach prosilem o sciszenie UMC UMC UMC UMC a obslugujaca nas kelnerka zupelnie to olala i katowala dalej UMC UMC UMC tak glosnym, ze rozmawiac sie nie dalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Super lody w MonteNegro IP: *.prenet.pl 02.12.06, 19:20 Ja nigdy nie słyszałem zbyt gosnej muzy w kawiarni na slaskiej chyba jestes jakies wapno , ze muzyka Ci przeszkadza. Lody palce lizac i wcale nie dają małych porcji sami sie przekonajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
krakauerr Re: Super lody w MonteNegro 03.12.06, 13:16 Chyba wpadne do Tesco po drodze do Łodzi na te lody skoro tak zachwalacie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Re: Super lody w MonteNegro IP: *.prenet.pl 03.12.06, 23:56 Ja juz probowałem naprawde rewelacja w Tesco daja duze porcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Super lody w MonteNegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 16:03 Lody są ok a w Tesco można jeszcze coś zjeść na gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Super lody w MonteNegro IP: *.prenet.pl 04.12.06, 19:37 No jasne ze mozna cos dostac goracego bo lody są zimne a dziewczyny lubia miec cos cieplego w ustach od czasu do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
ziemia.czestochowska Re: Super lody w MonteNegro 05.12.06, 21:51 Ciekawe musze skosztować tych Negro moze faktycznie lepsze niz Conssoni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: Super lody w MonteNegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 22:20 Wlasciciele MonteNegro zaprzestancie blagam.....tej autoreklamy bo i lody stana sie przez to mniej smaczne... zenujace... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Super lody w MonteNegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 17:26 tys prowda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Super lody w MonteNegro IP: *.prenet.pl 07.12.06, 00:26 dobre lody!!! mila obsluga!!! troche male porcje , ale chyba warto:) Odpowiedz Link Zgłoś