Dodaj do ulubionych

Ciężarówka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 09:20
Witam mam konkretne pytanie.Czy 2 godziny w tygodniu jazd wystarczą by się przygotować do egzaminu na kategorie "C"? Proszę o szczere wypowiedzi pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: criles Re: Ciężarówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 09:35
      Jeśli dopiero zaczynasz karierę na C, to zdecydowanie za mało, poza tym to też
      zależy od indywidualnych zdolności
      • Gość: Vad Re: Ciężarówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 09:46
        no właśnie też mi się tak wydaje bo ja właśnie mam te 2 godziny na tydzien z czego one są w dodatku w jednym dniu więc de facto potem mam minimum tydzień przerwy jestem po 15 godzinach jazd z czego 10 bylo na placu tylko 5 na mieście a instruktor sypie kur___i i chu___i jak jakikolwiek błąd popełnie...PS. plac idzie mi dobrze już wykonuje całe zestawy.
        • Gość: Gość Re: Ciężarówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 09:52
          Tak nie może być!! Poradziłbym się w federacji konsumentów z uwagi na
          niezgodnośćtowaru z umową(towar to kurs) iżądałbym zwrotu kosztów kursu z uwagi
          na nie proporcjonalne koszty do usługi. Trzeba szukać innego ośrodka
          szkoleniowego. Ja po 2 h na placu, reszte spędziłem na mieście. Egzamin zdałem
          bez najmniejszego problemu
          • Gość: Vad Re: Ciężarówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 09:57
            Kurcze nieźle.A gdzie robiłeś kurs jeśli można wiedzieć?
            • Gość: gość Re: Ciężarówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 10:16
              Ja robiłe w Driver, ale to już troszki temu :) Byłem zadowolony, bardzo dużo
              instruktor mnie nauczył, czasem też fukał ale generalnie spoko. Oni maja bazę na
              1 Maja
              • Gość: Vad Re: Ciężarówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 10:34
                Spoko dzięki dobrze wiedzieć a wracając do mojej sprawy to tak to jest jak jakis ośrodek chce zarobic jak najwięcej kasy i przyjmuje masę kursantów że potem nie ma kiedy ich w odpowiednich i w miare przystępnych terminach poupychać i kurs się dłuży i dłuży żądza pieniądza robi wszystko
                • Gość: misiekk Re: Ciężarówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 10:38
                  W Driverze robiłem i C i CE i jestem bardzo zadowolony, po 3 razy w tygodniu
                  jazdy, egzaminy od pierwszego podejścia zdane.Bardzo dobrze chłopaki uczą i
                  znają sie na robocie.Pozdrawiam Ekipe Drivera
    • Gość: Vad Re: Ciężarówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 11:37
      Ok dziękuje wszystkim za wypowiedzi...Jeszcze tylko jedna prośba.Piszcie jakie są najpopularniejsze trasy egzaminacyjne w cz-wie lub takie jakimi wy jeździliście? Z góry dzięki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka