Dodaj do ulubionych

Chciałbym mieszkac w Kłobucku....

07.12.06, 12:48
..tam są tacy fajni ludzie i maja takie fajne samochody(Bmw E30 i Calibry).
No i ta wspaniała rejestracja!!!!Przecież Kłobuck to prawie jak miasto!
Obserwuj wątek
    • Gość: anula Re: Chciałbym mieszkac w Kłobucku.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 13:09
      a ja naprawdę chciałabym Cwoku mieszkać tam ,ponieważ nie ma tam takich
      zarozumialców, tepaków jak ty.
      • Gość: I.LEŚNIKOWSKI Re: Chciałbym mieszkac w Kłobucku.... IP: *.man.czest.pl 07.12.06, 13:52
        Urażona duma????
        • Gość: michał Re: Chciałbym mieszkac w Kłobucku.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 14:49
          A Pan Rzecznik to taka pierdoła z Kłobucka - tylko na forum siedzi:)
    • Gość: klobuczanin A co to som Calibry? Bo Bmw to wjym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 15:02
      A co to som Calibry? Bo Bmw to wjym. ale nie wjym co to E30. A jakom majom
      rejestracje? CZS? CZA?
      Ale ten Wrona z Leśnikowskin mają mieszkańców. Z CZA? Z CZS?
    • Gość: lukasik Re: Chciałbym mieszkac w Kłobucku.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 15:07
      ku.. jak czytam takie bzdury to poprostu rece mi opadaja!!
    • Gość: łon Re: Chciałbym mieszkac w Kłobucku.... IP: *.com.pl 07.12.06, 15:09
      a Ty łod którego pokolenia żeś miastowy (tyż powiatowy)
      • Gość: lukasik Re: Chciałbym mieszkac w Kłobucku.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 15:17
        jak ine umiesz cioto pisac to nie pisz!!
        • Gość: kłobuczanin Re: Chciałbym mieszkac w Kłobucku.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 15:35
          Tu dodałbym przecinek - po pisac: jak ine umiesz cioto pisac, to nie pisz!!
          Co to som Calibry?
          • Gość: lukasik Re: Chciałbym mieszkac w Kłobucku.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 15:48
            o patrzcie go jaki dokladny ale mimo wszystko burak .....
    • Gość: Klobuczanin Obwarzanki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 15:44
      Gdybym miał pieniądze, to pojechałbym do CZęstochowy. Bardzo lubię obwarzanki.
      Kupiłbym sobie z pięć. Ale nie mam pieniędzy i nie pojadę do Częstochowy. I
      obejdę się smakiem.
      • Gość: OnA Re: Obwarzanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 20:29
        Ja mieszkam w Kłobucku od ponad 10 lat i bardzo mi się tu podoba:)
        Ale wolalabym mieszkac w wiekszym miescie:)
        Pozdrawiam
    • Gość: bruncio Re: Chciałbym mieszkac w Kłobucku.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 08:19
      Edek do Ciebie, a skąd ty jesteś ćmoku napewno z wiochy zabitej dechami.
      Kłobuck to wspaniałe miasto Ty Buraku.Czym ty jeżdzisz pewnie furą wyłożoną
      obornikiem .A ta ksywa "boss"to pewnie Cię tak nazywają w Twojej
      obórce .Pozdrawiam Cię ĆWOKU
      • Gość: anula Re: Chciałbym mieszkac w Kłobucku.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 08:22
        hahaha Bruncioooo masz u mnie wieczorem buziaczka:).........i nie tylko. Aleś
        przywalił Edkowi hehe.
        • Gość: bruncio Re: Chciałbym mieszkac w Kłobucku.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 08:27
          Bo edek to jest "buraczany ćwok". anulka czekam na to obiecane.a burak niech
          się oblizuje i sobie pomarzy o tych buziakach od Ciebie przy fontannie w
          KŁOBUCKU (kolanka)
          • Gość: anula Re: Chciałbym mieszkac w Kłobucku.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 08:30
            Bruncio z Tobą zawsze i w każdym miejscu w Kłobucku:)
    • Gość: MieszkaniecKłobuck Re: Chciałbym mieszkac w Kłobucku.... IP: *.adm.pcz.czest.pl 08.12.06, 08:34
      Kolejny glupi post kolesia, ktoremu sie nudzi :(
      ps. Miastowy sie znalazl !!!
    • Gość: alek Re: Chciałbym mieszkac w Kłobucku.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 08:54
      edek_boss napisał:

> ..tam są tacy fajni ludzie i maja takie fajne samochody(Bmw E30 i Calibry).
      > No i ta wspaniała rejestracja!!!!Przecież Kłobuck to prawie jak miasto!

Jak nie masz pojęcia aby coś z sensem pisać, to buraku Freda sobie pomarszcz a
      jestem przekonany, że satysfakcja murowana debilu.
      • Gość: Niram Re: Chciałbym mieszkac w Kłobucku.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 17:31
        Edek głąbie jeden muszę powiedzieć Tobie bo napewno nie wiesz że jak Kłobuck
        miał prawa miejskie to Częstochowy nie było jeszcze na mapie .Przestań więc
        nieuku jeden wypisywac takie brednie bo jesteś matołem i niepotrzebnie niszczysz
        sobie wredne oczka przed kompem
        • Gość: 2 Re: Chciałbym mieszkac w Kłobucku.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 18:06
          Ach ta Słoneczna Kalifornia SKL
          • Gość: hmm Re: Chciałbym mieszkac w Kłobucku.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 18:17
            Prawie nigdy nie pada deszcz w Kaliforni , przez caly rok tu lato trwa ,jak
            mowia prawie raj...lalalalala
          • Gość: anakonda Re: Chciałbym mieszkac w Kłobucku.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 09:45
            a ja będę mieszkała w pięknym Kłobucku:)
    • edek_boss Re: Chciałbym mieszkac w Kłobucku.... 12.12.06, 00:57
      o co wam chodzi??? Ja poprostu kocham Kłobuck i mam już Bmw
      • Gość: Wrona Re: Chciałbym mieszkac w Kłobucku.... IP: *.gre.pl 12.12.06, 19:28
        Kłobuck na piczu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka